RosaLucis RosaLucis komentáře u knih

Pád Pád Lauren Kate

Tak tohlee fakt ne, doufala jsem že mi to trochu objasní příběh filmu, ale to teda ani omylem. Oproti tomuhle je film špičkový. Už nikdy více...

20.11.2017

Dcera Dcera Kiera Cass

Ano, sice jsem do toho šla s tím, že chci pouze nějakou oddychovku, ale i ta se dá napsat dobře. Bohužel, Dcera mě velmi zklamala. Eadlyn jsem nemohla vystát, nedokážu si představit že by America a Maxon vychovali takového spratka. Navíc, jak může někdo o Maxonovi říct, když mu nemůže být o moc víc než čtyřicet, že už je moc starý na vládnutí? Co tím pádem má dělat anglická královna, které je dvakrát tolik?
SPOILER
Myslím si, že se Eadlyn dá nakonec dohromady s tím překladatelem, Erikem.

29.09.2017 2 z 5

Dcera čarodějnice Dcera čarodějnice Paula Brackston

Od knihy jsem nic neočekávala, dostala jsem ji a před přečtením jsem se ani neobtěžovala prohlédnout si anotaci.
Celý příběh byl čtivý, některé části (především opakovaný boj s Gideonem) mi přišli zbytečně zdlouhavé a autorce docházela slova, jak tohoto záporáka nově popsat. Hlavní hrdinka mi byla sympatická, i když jsem ne vždy s jejími rozhodnutími souhlasila. Celý příběh mě zaujal už od začátku a úplně mě pohltil. Bohužel, však příběh negradoval, ba naopak. Zdálo se mi že zajímavost příběhu postupně klesá a hlavně konec se mi zdál dost odbytý.
Jako už několik lidí předemnou, musím si stěžovat na špatnou korekturu, prohozená slova v textu, záměna jmen postav atd...
PS: Jsem jediná kdo totálně nesnášel Tegan? Mně přišla hrozně protivná.

28.08.2017 4 z 5

Dcera kostí a dýmu Dcera kostí a dýmu Laini Taylor

Fantasie, umění a Praha. K tomu vtipná hrdinka, neodolatelný kluk a naprosto nový kouzelný svět. Prostě dokonalost sama!!!

16.08.2017 5 z 5

Eden Eden Helen Douglas

Pěkná oddechovka, ale stačila jednou. Průměrná kniha která neurazí, ale ani nenadchne.

25.07.2017 3 z 5

Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Začátek byl celkem zdlouhavý, ale nakonec se to rozjelo a všechno do sebe pomalu začalo zapadat. Konec byl úžasný, těším se na další díl.

25.07.2017 4 z 5

Scarlet Scarlet Marissa Meyer

Miluju Měsíční kroniky. Miluju Marissu Meyer a její geniální příběh. Nemůžu jinak, než se se rovnou vrhnout na další díl!

31.12.2016 5 z 5

Město ztracených duší Město ztracených duší Cassandra Clare (p)

Další skvělý díl úžasné série. Co více dodat, Jace je stále stejně neodolatelný , jako Sebastián (Jonathan) nesnesitelný.

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER !!!!!!!!!!!!!
Velmi mě překvapilo, že se část knihy odehrávala v Praze.
Po celou dobu jsem měla chuť Aleka uškrtit. Nakonec mi ho ale bylo líto, a pro změnu jsem se naštvala na Magnuse. Doufám že si to Simon s isabelou brzy vyjasní, takhle není spokojený ani jeden. A Sebastiáne- Chcípni už konečně!!!

25.11.2016 5 z 5

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Kiera Cass

Výborná kniha, která rozhodně nezaostává za ostatními ze série. Zamilovala jsem si královnu Amberly, pohled očima Maxona byl tak úžasný, že když jsem zjistila že zde část ve které vystupoval končí, začala jsem sprostě nadávat. Všechny postavy jsem si zamilovala, tedy až na Aspena. Ten mi nikdy moc nesedl. To jak se choval k Lucy od něj bylo hnusné.
Doplňkové ilustrace byly naprosto luxusní!

14.11.2016 5 z 5

Únos čtvrté princezny Únos čtvrté princezny Julia Golding

Neuvěřitelně promyšlený příběh který mě nikdy neomrzí. Přesto že jsem knihu četla už potřetí, příběh jsem hltala jako kdybych ji četla prvně. Toto je má nejoblíbenější kniha.❤️❤️❤️

29.05.2016 5 z 5

Někdo se dívá Někdo se dívá Ulrike Rylance

Dobrá kniha která neurazí ale stačila přečíst jednou. Zajímavý neotřelý příběh ale něco mi tam přece jen chybělo.

29.05.2016 3 z 5

Potrhaná křídla Potrhaná křídla Ruta Sepetys

Nějak mi nesedla, čekala jsem něco trochu víc.

16.08.2017 3 z 5

Roztomilé malé lhářky Roztomilé malé lhářky Sara Shepard

Seriál je mnohem lepší. Po dalším díle asi nesáhnu.

16.08.2017 2 z 5

Den co den Den co den David Levithan

Kniha nebyla špatná, ale nemohu říct že by mě nějak ohromila. Po jejím přečtení jsem se nad hodně věcmi zamyslela, nejspíš si přečtu i druhý díl.

12.03.2017 3 z 5

Léto na druhou Léto na druhou Britta Keil

Mé pocity po dočtení této knihy jsou různé. Šla jsem do toho s myšlenkou, že si to přečtu jen proto že to byl dárek. Po prvních deseti stránkách jsem si říkala že snad ani pokračovat nebudu. Ale stejně jsem četla dál, a nějak mě to chytlo. A kupodivu, jsem strašně ráda že jsem si tu knihu přečetla. Není to žádná senzace, ale došlo mi, že to bylo přesně to co jsem teď potřebovala. Oddechovku, která mě nechá uniknout od mých vlastních starostí.

28.12.2016 3 z 5

Otrávené štěstí Otrávené štěstí Irma Krauss

Myslím že jsem od knihy dostala přesně to co jsem čekala. Nenudila, ale stačila přečíst jednou. Taková oddychovka, nic moc složitého.

03.04.2016 3 z 5

Ten, kdo stojí v koutě Ten, kdo stojí v koutě Stephen Chbosky

Kniha se mi líbila ale stačila přečíst jednou. Charlie mi byl dost nesympatický.
SPOILER
Moc jsem nepochopila na konci to s tetou. To ho znásilnila???

15.03.2016 3 z 5