sabanka komentáře u knih
Knihu jsem precetla jen z duvodu ze je knihovna zavrena a ja nemam co cist ,ale jinak rozhodne brak pro ty deviti az jedenacti lete deti ....(nemyslim to spatne ) . Celkem me ,ale bavilo hadat kdo je onen zahadny s flusackou
Naprosto strhujici roman z pohledu kluka . Nikdy me klasicke romany do sebe nevtahly ,ale tenhle je proste jedinecny .... :)
Konečně nějaký Bestseller s velkým B :) Styl autorky se mi opravdu líbí . Asi si budu muset sehnat i její další knihy :) Skvělá zápletka , celkový děj i konec :) Rozhodně se těším na další díl :)
Je vidět ,že existují i autorky u kterých všechna dokonalost nezmizí u psaní druhé knihy :) Naprosto uchvacující příběh :) který mě naprosto vtáhnul do sebe . Knížka jsem zhltala za dvě odpoledne a mohu říct jen že je dokonalá :) Obvykle nemá ráda romány ,ale ten kousek historie a moderního světa wau . ... vážně skvěle odvedená práce
Filmy jsou trapné,ale knížka ? Katastrofa :OO Pardon ,ale to i já bych napsala něco lepšího než tenhle s prominutím švár :D
Skvělá série ....ale už mi to připadá jako TVD aneb a jestli neumřeli žijou tak do teď
Podle mě mistrovské dílo s velice jednoduše odfláknutým koncem :)
Podle mě skvěle zpracovaný příběh ....I když Neferet stále nechápu...Když sama poznala jak hrozné je když jí někdo ubližuje proč ubližuje jiným ? Proč....když ví jak moc to bolí jak moc to dokáže zranit :) Ale zase obdivuju její sílu začít od začátku :) Kdyby takto dokonalá bytost (vzhledem) existovala určitě by byla jedním z andílků victorias secrets (nevím jak se to píše ).
Podle mě je dokonce kniha lepší než film...Takže 100procentně plný počet hvězdiček
Zpracování mi přijde strašné ...opravdu toto jsem nečekala
Pěkné zpracování ,ale čekala jsem něco jiného než šití kdovíčeho ...
Obyčejná nudná knížka :/ Bohužel předešlé díly byli o něco lepší
Tato kniha mě v katalogu zaujala obalem . Musím říct že není krásný jen obal ,ale celá kniha . Přečetla jsem ji za 3 dny .Lituju že nemá více stran :( Doporučuji :) !
Kniha mě velmi zaujala hlavně první polovina . Ale první díl série byl prostě nejlepší :)
Ale i tak skvělá knížka na přečtení :)
Krásná knížka která mě moc bavila a přečetla jsme jí jedním dechem