sabca sabca komentáře u knih

Až za hrob Až za hrob Deborah Crombie

Klasická detektivka, která se dobře četla. Ještě si některé detektivky této autorky přečtu.

11.01.2015 4 z 5

Modřiny Modřiny Michal Kliment

Asi bych brala, kdyby to bylo formou dvou samostatných příběhů. Co mi vadilo bylo jméno vyšetřovatele Brambor.

06.01.2015 3 z 5

Přátelé navždy Přátelé navždy Danielle Steel

Zajímavě vykreslené příběhy pěti přátel. Trochu jiné než ostatní knihy autorky a řekla bych že i dost smutné.

26.11.2014 4 z 5

Místo na slunci Místo na slunci Elizabeth Haran

Kniha se mi moc líbila jako ostatně všechny od této autorky. Zajímavý příběh odehrávající se v Austrálii ve dvacátém století. Hlavní hrdinku knihy Jacqueline jsem si postupně zamilovala. Všem kdo mají rády romantické příběhy z Austrálie doporučuji.

24.11.2014 5 z 5

Útěk do Virgin River Útěk do Virgin River Robyn Carr

Oba díly jsem se mi moc líbily. Řekla bych že druhý o trochu více. Bylo moc pěkné, jak si v městečku Virgin River obyvatelé vzájemně pomáhaly. Doporučuji oba díly k přečtení

16.11.2014 5 z 5

Tokio Tokio Mo Hayder

Nepřečíst si tuto knihu, nevěděla bych jaké hrůzy napáchaly Japonci v Číně. Kniha napínavá od začátku do konce. Doporučuji.

27.10.2014 5 z 5

Každá láska něco stojí Každá láska něco stojí Věra Řeháčková

Knihy Věry Řeháčkové mám ráda. Přesto, že většina je jich pro mládež, prokládám si tím čtení knih různých žánrů. Tato se četla dobře. Zase je ukázáno jak těžké je dokazovat zneužívání otcem. Doporučuji k přečtení

16.10.2014 4 z 5

Borůvkový piknik Borůvkový piknik Helena Longinová

Měla jsem snahu knihu přečíst, ale nedalo se to. Přečetla jsem 70 stránek a pořád se mi nedařilo začíst. Vadil mi sloh jakým je kniha psaná.

04.10.2014

Touha Touha Jane Asher

Od knihy na toto téma jsem očekávala daleko víc.

27.09.2014 3 z 5

Dívka od řeky Dívka od řeky Tania Crosse

Kniha se mi moc líbila. Je to moje první od této autorky, ale určitě si přečtu i další. Měla jsem sice trochu problém se začíst, ale když jsem se začetla nemohla jsem knihu odložit. Pěkná až do samého konce. Doporučuji

24.09.2014 5 z 5

Skandál Skandál Tilly Bagshawe

Kniha je krásná. Plná děje od začátku až do konce. Žádná hluchá místa. Nechybí ani napětí, láska a nenávist. Stojí za přečtení. Doporučuji.

12.09.2014 5 z 5

Zaslíbená země Zaslíbená země Tamara McKinley

Kniha se odehrává ve druhé polovině 18 století. Čte se pěkné a prolínají se tam osudy rodin, jak domorodců, tak i angličanů, kteří osídlují Austrálii. Doporučuji k přečtwní

05.09.2014 4 z 5

Vášnivá sezona Vášnivá sezona Danielle Steel

Ze začátku jsem se nemohla začíst a potom to šlo samo. Nádherný vztah Kate k jejímu postiženému manželovi. Stojí za přečtení

01.09.2014 4 z 5

Nechtěj nic vědět Nechtěj nic vědět Lisa Jackson

Knížka se moc líbila už od samého začátku. Nerada jsem jí odkládala. Já jí zařazuji mezi ty lepší, které napsala a to mám přečtené téměř všechny. Doporučuji k přečtení.

31.08.2014 5 z 5

Tajemství Tajemství Danielle Steel

Tak jako všechny knihy této autorky se mi román Tajemství líbil. Zajímavé osudy herců, které spojilo natáčení seriálu. Myslím, že jako čtení na dovolenou je dobrá.

10.07.2014 4 z 5

Oněgin byl Rusák Oněgin byl Rusák Irena Dousková

Protože Hrdý Budžes se mi líbil více, ubírám jednu hvězdičku.

30.06.2014 4 z 5

Záhada Záhada Jonathan Kellerman

Knížku jsem přečetla, ale souhlasím s komentářem pode mnou že jsem četla lepší. Ale i tak stojí za přečtení.

24.06.2014 4 z 5

Záhada zadního pokoje Záhada zadního pokoje Katarína Gillerová

Zatím všechny knihy této autorky se mi moc líbily. Bylo do zajímavé od samého začátku až do konce. Stojí za přečtení.

22.06.2014 5 z 5

Vrah v temnotě Vrah v temnotě Helene Tursten

Dobrá detektivka. Trochu jsem měla problém se zapamatováním osob, ale po začtení už to šlo. Myslím si že stojí za přečtení a zkusím i další knihy této spisovatelky.

09.06.2014 4 z 5

Třicátníci na odstřel Třicátníci na odstřel Luděk Stínil

Nebylo to špatný, ale moc překombinovaný.

03.06.2014 3 z 5