Sablu komentáře u knih
Kniha která nešla odložit. Henri i jeho syn Sam mi přirostli k srdci. Bylo zvláštní sledovat jaký je Henriho život v kómatu. Jak určitě situace ve svém životě prožívá znova a znova a pokaždé mají trochu jiný scénář. Jak může hypersenzitivita byt křížem ale i velkým darem. Hezká kniha, která stojí za to, aby ji člověk přečetl.
Těžko se mi dostávalo do děje, kvůli množství postav. Jelikož jsem knihu musela občas odložit na pár dní, kvůli dětem, tak jsem se občas ztrácela, ale příběh se mi líbil a ke konci jsem se nemohla odtrhnout.
Zpívala jsem v UHDS, později i v Cantemus Domino a pan Dýnka byl pro mě velká osobovat, díky němuž jsme se naučila milovat hudbu a zpívat. Díky knize Petra Čihala jsem mohla poznat jeho život a děkuji mu za to.
Během jednoho dne přečteno, nešlo se odtrhnout.
Slova řečená i nevyřčená nás ovlivní na celý život. To je případ Bohdany, která mi nesmírně přirostla k srdci. Moc jsem si přála, aby rozluštila rodinné tajemství, které ji poznamenalo na celý život připravilo a možnost snazší komunikace s okolím.
Vlna zločinu, upozadila Marii a její aristokratický život. Ale život na zámku je přece hodně o muflonech. A tato partička muflonů byla teda povedená:)
Jako zdravotník, jsem tuto knihu i metodu považovala za totální blbost... Jenže když máte doma tatínka s rakovinou ve IV. stádiu, kterého pošlou domu umřít, tak zkusíte i MMS. Na vlastní oči jsem viděla a pochopila, že to totální blbost není. Ale vlastní zkušenost je nepřenositelná. Takže chápu všechny názory.
Krásná knížka, která pohladí po duši a pobaví věkovou kategorii, které je určená.
Dan ze štěstí jsem četla, když vyšla jako novinka a knížka mě uchvátila a moc bavila. Robina nešlo nemilovat.
Jako o hodně mladší mě uchvátilily dvě první knížky od této autorky. A proto jsem byla ráda, že jsem mohla opět nahlédnout do života Robina i Niky a zároveň poznávat nové lidi. Knížka se mi líbila, překvapil až šokoval mě konec. Ale jako dospělá ho chápu, vše není jen růžové.
Nádherné myšlenky i fotky v jedné knize, která dokáže rozveselit i rozesmutnit. V každé životní etapě, tam člověk najde zajímavé podněty k přemýšlení.
Mám ráda tuto sérii a knihu jsem přečetla jedním dechem i když tato mi přijde trochu slabší oproti jiným knihám od této autorky. Ale ani tak jsem nebyla zklamaná.
Kříž u potoka jsem viděla nejdříve jako divadelní hru, která se mi moc líbila. Knihu jsem si na základě toho přečetla. Stále mě bude překvapovat aktuálnost některych autorů, ke kterým Karolína Světlá neodmyslitelně patří.
Příjemná kniha plná nejen čokolády ale i kouzel a životního příběhu lidí z francouzské vesnice.
Hanu jsem nejdříve neměla v úmyslu číst, nějak mě to vůbec nelákalo, neb jí bylo všude plno. Ale slyšela jsem ji v rozhlasové zkrácené úpravě a opravdu mě to vtáhlo do děje a jelikož mi tam chybělo mnoho věcí, okamžitě jsem sáhla po knize. Přečetla jsem ji jedním dechem a taky propadla kouzlu Hany. V Brně v Janáčkově divadle, bude Hana zdramatizována a těším se až poznám i tuto podobu Hany.
Knížku jsem si přečetla díky knižní výzvě a jsem nadšená. Věčná škoda, že není víc takových otevřených lidi v církvi, moc se mi názory pana Czendelika líbí. Kdyby to četla moje babička, asi tak jásat nebude, ale pro mě je to úžasná kniha a určitě se k ní vrátím.
Mám moc ráda celou trilogii o studánkách v Chřibech. Člověk zjistí kolik příběhů a studánek je mu v okolí skryto a které díky knize může navštívit, neb obsahuje GPS souřadnice.
Knihu jsem si dlouho chtěla přečíst, neb se mi líbilo seriálové zpracování a byla jsem zvědavá na knížku. Je to milé vyprávění o těžkém životu dívky, která touží po vzdělání a cesta k němu je trnitá. Kniha se mi moc líbila.
Trošku jiná, kniha než jsme zvyklí. Je plná modliteb na všechny problémy, které člověka trápí. K tomu vždy nějaké povídání, k čemu je modlitba dobrá, nebo nějaký příběh ze života Lorny apod.