Sablu komentáře u knih
Četla jsem teď dcerce 6let. Kniha se jí líbila. Jsem zvědavá, jak se jí budou líbit další knihy od pana Říhy. Tato si myslím, že zaujme v první řadě kluky.
Moc se mi líbilo, že jde o povídkovou knihu, která navodí vánoční atmosféru. Každý příběh mě oslovil něčím jiným, celkově se mi kniha moc líbila, ač jsem se bála, jak se mi bude kniha líbit.
Pohodová, romantická, oddechová knížka s vánoční tématikou, která navodí tu správnou atmosféru. Moc se mi líbilo, že se autorka vrátila k vánočním táboru z předešlé knihy.
Mám ráda knihy s romantickou zápletkou, které nekončí předvídatelným koncem. Tato kniha se mi moc líbila, byla zajímavá, smutná, krásná a četla se jedním dechem.
Jakože opravdu tuto knihu napsala stejná autorka Holubice a hada?! Těšila jsem se na druhý díl a toto fakt bylo zklamání. Jak by řekl můj slovenský děda, stalo to za perendrek. Dala jsem 3*, ale u mne je to na 2.5*
Skvělá kniha, plná úžasných pravd. Dá se číst buď v kuse, nebo si každý den otevřít na libovolné stránce a zjistit, zda je to pro nás to pravé.
Páté pokračování se mi zdálo ze všech nejlepší, přečetla jsem ho jednom dechem v jednom dnu. Tento díl byl hodně o lásce, touze a loučení, do toho všeho příchod druhé světové války. S napětím očekávám další díl.
Setkání s Bellou a Edwardem po letech byl splněný sen. Škoda že nepřišlo dříve, byla bych jistě nadšenější. Číst Stmívání z pohledu Edwarda bylo napínavé, zajímavé a bohužel občas i zdlouhavé (popis pronásledování Jamese). Jsem rada, že jsem mohla vidět do Edwardovi hlavy a slyšet jeho myšlenek. Obraz Stmívání je tak pro mne celistvý.
Knihu jsem dostala jako dárek k svátku, četla jsem ji dlouho, často jsem se vracela na začátek, abych si zopakovala vše, co mi přišlo důležité. Kniha mi pomohla pochopit věci, které jsem si neuvědomovala a pomohla mi otevřít oči. Určitě se budu vracet často k pasážím, které jsem si zvýraznila a není jich málo:)
Listopad 89 jsem jako malé školkové dítě nijak zvlášť nevnímala. Přesto, nebo právě proto mi v paměti utkvělo, že jsem se ptala, proč teta není doma a bylo mi odpovězeno, že je na demonstraci... Kniha Listopád je velmi silná kniha a místy mě při čtení mrazilo, ne protože bych nevěděla, co se dřív dělo, ale protože se nacházíme v době, která se začíná podobat té alternativní budoucnosti, což je dost děsivé.
Na knihu jsem se moc těšila. Z počátku mi trvalo, než jsem se začetla, což se mi u Moyes ještě nestalo. Ale po třetí kapitole jsem se už nemohla odtrhnout a během dvou dnů jsem knihu přečetla a vážně se mi moc líbila. Závěr mě potěšil:)
Knihu jsme si koupila loni jako audio, zaujala mě rezence. Poslouchala jsem ji po chvilkách, když byl čas. Byl to silný příběh, který mrazil. Určitě se ke knize ještě vrátím. Možná zkusím i papírovou formu.
Druhý díl, se mi líbil ještě víc než jednička. Byl plný zvratů a překvapení a boje o přežití.
Knížku jsem přečetla rychlostí blesku. Děj byl napínavý a byla jsem moc ráda, že jsem měla hned k dispozici druhý díl, těžko by se mi čekalo na další;)
Knihu jsem četla nejdéle z celé trilogie, přišlo mi to místy až překombinované, ale děj měl spád a kniha se mi líbila.
Nejdříve jsem si říkala, že už jsem asi na tyhle sladké romace stará, ale nakonec jsem knížku přečetla jedním dechem a bylo to moc příjemné oddechové čtení.
Nádherná knížka, ač u knih nepláču, tady slzy dojetím ukáply.
Velmi zajímavý příběh Daniela a jeho setkání s duší z druhého břehu. Některé myšlenky mi byly hodně blízké, některé zas vzdálené a plně jsem jim teď nerozumněla. Určitě po knize sáhnu znovu a znovu. Budu ji číst pomaleji, soustředěněji a budu v ní objevovat nové věci k přemýšlení...
Nádherná kniha, která ukazuje lásku ke knihám a různé životní příběhy lidí z Uherského Hradiště a okolí.