Safrika Safrika komentáře u knih

Srpny Srpny Jakub Stanjura

Noooo, musim rict, ze zajimave. Nechci si ani predstavovat kolik lidi muze takto manipulovat a byt zmanipulovano :(. Silene! Mejme oci otevrene a nebudme lhostejni, prosim.

23.07.2023 4 z 5

Chirurg Chirurg Petra Dvořáková

Libil se mi styl psani, takovy prirozeny, uveritelny. Kniha byla super, Hynek byl pekny hajzl, ale chlast je mocny carodej.

14.02.2023 4 z 5

Štěstí je zadarmo Štěstí je zadarmo Michaela Klevisová

Zase pohodove pribehy, lehke, mile, muzu za sebe rict, ze se mi libilo vice nez prvni dil, takze dekuji, takova prijemna oddechovka.

01.02.2023 3 z 5

Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Bylo to naprosto skvele, jen kolem strany cca 350 nastala situace, ktera se mi nelibila a od te doby me nadseni trochu opadlo, jinak by dostala kniha 5 hvezd. Skoda,ale jinak jsem si to paradne uzila.

16.01.2023 4 z 5

Chůva Chůva Gilly Macmillan

Super! Moc se mi pribeh libil a moc me bavil od zacatku do konce, takze urcite zkusim dalsi od autorky :).

20.12.2022 4 z 5

9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

Za me parada. Od zacatku do konce chytlave, vtipne, prijemne. Moc se mi libilo.

30.09.2022 5 z 5

Cilčina cesta Cilčina cesta Heather Morris

Hrozné čím si musela projít a přesto to přežila. Nedokážu pochopit, jak se něco takového mohlo stát... proč se to dělo...

24.11.2020 4 z 5

To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

Pěkný příběh, takové mám ráda, i slza ukápla. Rozhodně k zamyšlení na svým životem :).

24.10.2020 4 z 5

Pro tvoje dobro Pro tvoje dobro Ellen Marie Wiseman

Drsne.. konec byl pro me docela utnuty, ale na celkovy dojem to vliv nemelo. Ctive a pribeh hrozny.

14.09.2020 4 z 5

Hon na mrtvého Hon na mrtvého Tim Weaver

Za me super, kniha me uplne pohltila a cetla se mi neuveritelne rychle.

21.05.2020 5 z 5

Hospůdka v Praze Hospůdka v Praze Julie Caplin

Na knihu jsem se hodne moc tesila. Cetla se dobre, rychle, jen mi to prislo takove odflaknute. Kazdopadne z tohoto dilu jsem nepocitovala potrebu vydat se na dane misto, skoda.

27.01.2025 3.5 z 5

Šesté dítě Šesté dítě Jonathan Dylan Barker

Tohle se mi libilo z trilogie asi nejvice. Takze za me super, cetlo se dobre, rychle a do posledni chvile jsem premyslela, jak se to vse vlastne stalo.

07.08.2024 4 z 5

Žiju bez dětí Žiju bez dětí Martina Hynková Vrbová

Kniha se mi libila, akorat mi asi nedala odpovedi, na ktere jsem cekala. Kazdopadne dekuji za toto tema,ze se o nem konecne mluvi.

04.06.2024 3 z 5

Jeden plus jedna Jeden plus jedna Jojo Moyes

Tohle se mi libilo opravdu moc, uzivala jsem si to temer od zacatku do konce. Tesim se na dalsi knizky od autorky.

29.04.2024 5 z 5

Upálené Upálené C. J. Tudor

Tohle bylo super, bavilo me to a urcite si od autorky brzy neco dalsiho prectu.

14.04.2024 5 z 5

Jako hvězdy v temné noci Jako hvězdy v temné noci Jojo Moyes

Kniha se mi libila, cetla se dobre, rychle, bavila me. Jsem rada, ze to dopadlo tak, jak to dopadlo.

20.02.2024 4 z 5

Desetkrát a dost Desetkrát a dost Scarlett Wilková

Kniha se mi libila, byla rychla, misty vtipna, velmi realna sance, ze by se to mohlo vazne stat. Dekuji

08.02.2024 4 z 5

Poslední paní Parrishová Poslední paní Parrishová Liv Constantine

Zrovna nedavno jsem cetla Pomocnici takze jsem si tuto knihu moc neuzila, kdyz je temer stejna :(. Kazdopadne se mi ve finale tato libila vice.

08.01.2024 4 z 5

Zátiší Zátiší Louise Penny

Autorka mi byla doporucena :) a musim rict, ze me jeji styl mile prekvapil! Knihu jsem si moc uzila, byla oddechova, mila, vtipna a zabavna, takze urcite budu pokracovat v dalsich dilech.

03.01.2024 5 z 5

Ty chladné oči Ty chladné oči Scarlett Wilková

Ctyri hvezdy pouze za konec, jinak bych dala asi 3 kniha se cetla dobre, pribeh celkem zajimavy, ale tak nejak jsem ocekavala trosku vice :).

29.12.2023 4 z 5