Samira komentáře u knih
Na Ashe jsem se těšila nejvíc a nezklamal mě. I když těch pět je asi trošku moc, ale knížka se četla sama a byla moc příjemná. Podle anotace jsem čekala větší počáteční váhání ze strany hlavní hrdinky, ale jsem spokojená i tak. Zápletka byla skvělá, ne tak dramatická jako ve druhém díle, ale přesto chválím. Na konci bylo toho cukru hodně, ale na oddych perfektní.
Moc příjemná knížka, hlavně chválím skvělé erotické scény, které byly strhující. Hlavní postavy jsou precizně popsané a jejich komplikovaný vztah drží celou knihu. Trošku slabší je agentská zápletka, která mi neseděla do 18. století, proto o hvězdu méně.
Klasicky romantická kniha, ústřední pár a jejich vzájemný vztah je největším pozitivem knihy, ten se mi opravdu líbil. Trochu jsem nemohla přijít na chuť tomu velkému množství dějů kolem vedlejších postav a vůbec celkově vedlejšímu ději, kterého tam bylo nadměrné množství. I zápletka mohla obsahovat víc akce. Ale ústřední láska byla opravdu velmi hezká, jen tam o nich mohlo být víc na závěr a také z jejich budoucnosti.
Velmi kvalitní a pěkná kniha, na kterou ale člověk musí mít náladu, neboť nejde o oddychovku, ale o těžší téma, které je dobře zpracované. Moc chválím přebal, ten je opravdu zdařilý a krásný. Kniha je to skvělá, jen nečíst při depresi, určitě překvapí, nečekaným dějem. Její obsah, přesah vás nenechá chladným a jen tak na ni nezapomenete.
Výjimečná doporučuji!
Moje oblíbená kniha, pravda již trošku odbornější kniha na toto téma, ale přesto psaná velmi srozumitelnou formou. Kniha není nijak zvlášť obsáhlá, ale přesto se jí daří zachytit vše podstatné, doporučuji!
Tato se kniha se dá pouze doporučit. Kromě nácviků správných pohybových schémat a cvičení od kojenců až po školáky, je zde i spousta informací o odchylkách a správném vývoji dětí. Je napsaná srozumitelnou formou, doplněná zdařilou popisnou kresbou!
Jednoznačně nadčasová knížka, líbila se mě a dcera je z ní stejně nadšená. Je tam všechno, mnohem víc, než v některých novodobých podobných encyklopediích z normálního života. Je prostě podařená!
Velmi dobře zpracovaná komixová adaptace známé klasiky, podle mě nejlepší z této série.
Překrásná knížka, velice mi stylem hlavně ilustracemi, ale i příběhy připomíná Beatrix Potterovou. Jen jsou vhodné až tak od čtyř let, protože je tam i dobrodružství. Úvodní závod regat je opravdu kouzelný, doporučuji!
Půvabné vyhládací karty s malou knihou obsahující jejich popis, jedny z mála karet vhodné i pro děti, některé karty jsou dokonce malované dětskou rukou. Kouzelné!
Velmi dobře zpracovaná kniha zaměřující se pouze na origami zvířat, některá jsou lehká, jiná obtížnější, pár skoro nedosažitelných, ale popis je podrobný a součástí je i velká sada krásných potištěných papírů na skládání.
Souhlasím, velice šikovná knížka, podle které se děti naučí kreslit zvířátka, pomůže i rodičům:)!
Půvabná kniha pro nejmenší, složená s mini knížek představujících jednotlivá zvířátka v ohrádce, skvělá na hraní.
Je to sice již starší kniha, ale rozhodně je svým zpracováním a obsahem nadčasová. Podle ní by se naučil líčit každý. Je tam spousta praktických rad i nápadů, mohu jen doporučit!
Moc pěkná knížka, i když anotace je poněkud zavádějící, člověk by čekal víc akce a že ho budou dlouho hledat a nějakou kriminální zápletku, a on je to hlavně romantický příběh. Velmi pěkně napsaný, se silnými hlavními postavami. O hvězdu méně dávám za dlouhou rozlukovou pasáž, která v mých očích úplně nedávala smysl, určitě bych mu to minimálně řekla. Ale jinak velmi dobré:)!
Knížku jsem doslova hltala, líbilo se mi téma i zpracování. Velmi pěkné postavy, hlavní i vedlejší. A vnitřní dialogy mezi hlavními postavami měly šťávu. O hvězdičku méně dávám za ten konec, četla jsem to do 1 hod v noci a pak tohle, určitě to bude vyřešeno v dalším díle, kterého se snad dočkáme i u nás, tak tomu pak třeba ještě dám víc.
Příběh se mi velmi líbil, byl propracovaný. Nejvíc si mě získaly hlavní postavy Roanna s Webem, celkově jejich komplikovaný vztah i postupné sbližování. Na konci a tak vůbec celkově to byla trošku krvavá lázeň, těch mrtvých, tam bylo až podezřele moc, ale jinak nemám, co bych vytkla. Další vynikající kniha od Howard!
Kniha se filmu podobá tak maximálně jmény postav, což je dobře. Film byl opravdu nepovedený. I tak má ale kniha nezábavné a dlouhé pasáže. Děj okolo Luka Brandona se mi ale velmi líbil. A od druhé půlky má knihy lepší spád a propracovanou zápletku. Za mě tak 3,5 hvězdy.
Do poloviny je kniha úžasná, napínavá, originální příběhem i postavami. Pak příjde pasáž s nehodou. Jsem milovník napřirozena, ale sem se mi to prostě nějak nehodilo už vzhledem k tomu mafiánskému prostředí, nebo alespoň kdyby to nebyl tak velký zázrak. Konec je ale zase skvělý a v podobném duchu jako začátek knihy.
Moc pěkná knížka, začátkem jsem byla naprosto nadšená, jak způsobem psaní, tak příběhem i postavami, tedy hlavně Marvinem, který se doopravdu povedl. Odloučení a vyjasňování situace bylo, ale poměrně dlouhé a Markétě tedy solidně hrabalo. Stejně hodnotím knihu maximálně pozitivně, jen alespoň kousek z jeho pohledu tam být mohlo, pár stran navíc by byl krásný bonus. Je to, ale moje knížka na blbou náladu a četla jsem jí už mockrát. Doporučuji!