Sančez komentáře u knih
Láskyplná pohodová oddechovka. Přesně to jsem potřebovala.
Mám teď štěstí na samé knižní skvosty. Josie opět válí. Tahle mi chyběla dočíst a opět jsem knihu hltala jak zběsilá. Pecka a už se těším na sedmý díl.
Panebože tak tohle bylo něco. Pecka peckovní, která mne vytáhla z čtecí krize. Nate a Madison jsou moji dva noví oblíbenci (soukromí vyšetřovatelé, kteří nemají chybu). A proto děcka čtěte a čtěte, protože v telce je takzvaně prd, ale tady mezi řádky parádní počteníčko.
Tak já půjdu proti proudu. Víc než detektivka mi to přišlo jako psychologický román. Některé pasáže jsem přeskakovala.
No tak já půjdu proti proudu. Že bych napětím nedýchala se říct nedá spíše mi to chvilkama lezlo na nervy. Tam vrah masakruje ženské a detektiv si chodí na randíčka no bizár a Chris Carter nebude můj šálek kávy. Ale tomu komu se to líbí přeji příjemné počtení, myslím to upřímně né ironicky. Každá kniha ma svého čtenáře. Prostě jsem šáhla vedle.
Můj bože tohle bylo co??? Chci víc!!! Chápu proč někomu tahle kniha neladila. Ale já si to užívala napětí, smích, pláč, radost tohle vše jsem při čtení cítila. Nepotřebuji reálný příběh těch mám ve všedním životě nad hlavu. Naopak potřebuji únik od tohohle balastu světa a tahle kniha mi to dala vrchovatě.
Nikki já tě zbožňuji, jsi moje hrdinka.
Je přísloví - Ševče drž se svého kopyta a tohodle jsem se měla držet. Už naposledy jsem si říkala že psycho thriller opravdu není můj šálek kávy a potomhle opravdu není! Větší bizár jsem snad nikdy nečetla. No děs běs. Knize jsem nedala odpad protože si myslím že každá kniha si najde svého čtenáře. Ale tohle za mne neeee.
Jak daleko byste zašli, abyste pomstili toho, koho milujete?
Jéžiši děcka tak tohle byla PECKA. Čtecí krize zažehnána slupla jsem to za jeden den. Blumová je moje krevní skupina a hlavně hrdinka. Už se těším na další díly.
Tak tohle byla taková jiskrno sladká jednohubka. Akorát se mi trefila do nálady.
Tak za mne naprostá pecka. Tohle jsem potřebovala, konečně v novém roce kniha, která měla 10/10. Jedna akční scéna za druhou, některé myšlenky měly hloubku a u některých jsem se smála až mi tekly slzy. Už prvotina od spisovatele mi přirostla k srdci a tohle bylo ještě lepší. Více takových knih a už se těším na další nálož od pana Věrného.
Milý kolego a kamaráde Aleši zdravím do nebe a tohleto by se ti líbilo.
Chybí mi náš pokec o knihách a o životě.
No nic to jen taková vzpomínka pro mne.
A lidičkové čtěte! Tahle kniha je božííí.
Jedna severská, kterou jsem poslouchala jako audioknihu. Bylo to nechutné a až na dřeň, ale musím říct, že hodně dobře napsáno. Poslouchala jsem jedním dechem jak to bylo napínavé. Autorku jsem vůbec neznala. Jdu do dalšího dílu.
Minier je sázka na jistotu. Po těch předešlých jsem si spravila chuť. Byla to opět jízda a Luciu naprosto zbožňuji. No ale ten konec??? Potřebuji další díl!
Opět pohodovka proto jsem si i knihu vybrala a splnila to co jsem čekala.
Tak tohle bylo hodně jiné. Žádná romantická oddychovka, bylo to syrové, byly tam vážné témata, ale zvrácené určitě ne. Bylo to hodně čtivé, spicy a vzrušující a drásavé až na dřeň, prostě někdy život takhle vypadá. A někdo zřejmě špatně čte páč přibuzenský svazek mezi protagonisty nebyl a to není spoiler je to řečeno hned na začátku. Tuhle spisovatelku mám ráda. Bylo to perfektnī.
Teď jsem dočetla a mám rozporuplné pocity. Určitě nejsem cílovka takže některé pasáže a dialogy mi přišly až moc vycpané vatou, ale kdo já jsem určitě né puberťák. Takže těžko říct, ale příběh jako takový byl perfektní. Otázkou je půjdu do druhého dílu? Určitě ano, protože ten konec to má být jako co?
Prostě skvělé opět jsem poslouchala jako audioknihu. Tahle série mne naprosto nadchla, bylo to skvostné poslouchání a je mi líto, že už se blíží poslední kratičký díl. Li Jen a Margaret mi budou chybět tyhle dva jsem si velice oblíbila. Musím smeknout před spisovatelovou nápaditostí.
No jako takhle nesnáším dokonalé vrahy a překombinované situace a hlavně knihy kde se dává prostor vrahovi aby se vyjadřoval. Ale vyšetřovací linka byla za mne super a ten konec to napravil. Vyšetřovací dvojici Connie a Baardu jsem si oblíbila. Takže suma sumárum to nebylo tak zlý, i když některé pasáže mne zvedaly ze židle.
Četlo se to dobře a místy to bylo krásné, ale bylo to tak nějak zvláštně napsáno. Ale určitě si od autorky přečtu další díl.
Jako panebože já su tak blbá, že jsem ty slovenské autorky nezačla číst už dávno. Je to skvělý, je to skvělý, je to skvělý. Ten příběh je pecka dostala jsem přesně to co jsem potřebovala a ještě navíc. Hlavní hrdinka mi padla do noty. Takže nejenom vymazlená kniha navenek, ta přední obálka ta boží ořízka, ale i úchvatný příběh uvnitř a jsem ráda, že jsem si objednala hned i druhý díl. Jenom nechápu proč to nevychází i u nás.