Sariega Sariega komentáře u knih

Nájezdníci Nájezdníci John Flanagan

suprové i když bych byla radši kdyby tam bylo víc Skandijců z kraničáře například Erak

29.10.2020 4 z 5

Bitva na Hackhamské pláni Bitva na Hackhamské pláni John Flanagan

Další kniha od Flanagana která mě nezklamala

29.10.2020 5 z 5

Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Každý díl lepší než předchozí musím tomu vytknout jen to že vše je předvídatelné. Také mi bylo z části líto Tamlina, sice bylo jasné že si to udělal sám ale tolik bych ho neodsuzovala.

28.10.2020 3 z 5

Hořící most Hořící most John Flanagan

snad ještě lepší než první díl

28.10.2020 5 z 5

To by se zvěrolékaři stát nemělo (1. a 2. díl) To by se zvěrolékaři stát nemělo (1. a 2. díl) James Herriot (p)

Někdy to bylo jen na jedno brdo ale jinak to bylo příjemné (a někdy i zábavné) počteníčko.

24.06.2021 3 z 5

Dcera noci Dcera noci Kristen Ciccarelli

Skvělá kniha ne sice tak dobrá jako první ale lepší než ta druhá.

04.02.2021 4 z 5

Hedvika Hedvika Zuzana Francková

Ta kniha se mi dobře četla jen bych byla radši kdyby pokračovala dál protože ten konec se i zdál tkaoví jako kdyby autorku už nic nenapadalo a tak to ukončila.

22.12.2020 4 z 5

Famfrpál v průběhu věků Famfrpál v průběhu věků Kennilworthy Whisp (p)

Knížka mě nezklama a i když už nejsem tak velká fanynka série Harryho Pottera jako předtím tak tuto knihu si jednou za čas mohu přečíst.

22.12.2020 4 z 5

Děvčátko Momo a ukradený čas Děvčátko Momo a ukradený čas Michael Ende

Od svích šesti let jsem si jí přečetla několikrát a byla jsem i na divadelním zpracování oboje se mi líbilo.

22.12.2020 3 z 5

Dvě temné vládkyně Dvě temné vládkyně Kendare Blake

Nemyslím že to byla nejlepší kniha z celí série ale i tak jsem si jí oblíbila. Khatarinu jsem měla vždycky ráda a v tomto díle mi jí bylo vážně líto. Arsinoe a Jules mám čím dál míň ráda, i tak ale obdivuji autorku že dokáže najít pořád nové nápady a těším se na čtvrtý díl.

08.11.2020 5 z 5

Jeden temný trůn Jeden temný trůn Kendare Blake

Zajímavě se to vyvíjí a to nové rozuzlení byl moc dobrý nápad a konec ještě zajímavější myslela jsme že se to tímto dílem uzavře ale ono se ukázalo že ještě ne.

08.11.2020 4 z 5

Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

čím dál lepší i když ten konce mě překvapil

01.11.2020 5 z 5

Hora štírů Hora štírů John Flanagan

ne tak dobrý jako minulé díly ale přesto suprový

29.10.2020 4 z 5

Královská hraničářka Královská hraničářka John Flanagan

nikdy nemám ráda když hlavní postavy mají děti vždy to všechno skazí a bylo to tak i tentokrá i přesto mě to ale bavilo.

29.10.2020 3 z 5

Harry Potter a relikvie smrti Harry Potter a relikvie smrti J. K. Rowling (p)

Lepší než minullý díl ale na ten čtvrtý nemá.

29.10.2020 3 z 5

Harry Potter a princ dvojí krve Harry Potter a princ dvojí krve J. K. Rowling (p)

Tento díl spolu s vězněm z Azkabanu byl nejhorší z celé série.

29.10.2020 2 z 5

Harry Potter a Fénixův řád Harry Potter a Fénixův řád J. K. Rowling (p)

oproti minulému dílu to nebylo tak dobré a dost zdlouhavé, ale konečně se tam ukazje hlavní pointa celé série.

Hraničářův učeň 1-12 Hraničářův učeň 1-12 John Flanagan

ty knihy mě úplně nadchli byli nad moje očekávání. Doporučuji čtenářům od deseti let.

03.09.2020 5 z 5

Zvěrolékař opět v jednom kole Zvěrolékař opět v jednom kole James Herriot (p)

U tohoto dílu jsme už nevydržela dál číst, možná to bylo tím že někdy to bylo až moc zdlouhavé.

24.06.2021 1 z 5

Studie jedu Studie jedu Maria V. Snyder

Knihu rozhodně můžu doporučit, jediné co bych vytkla by byli lehce nepropracované postavy, ale to bývá skoro u každé druhé třetí knihy. Těch dílů je tolik a já doufám že ty ostatní přeložej rychleji než tu první.

21.03.2021 5 z 5