sarka9488 sarka9488 komentáře u knih

Příběh slunečnice Příběh slunečnice Miriam Blahová

Opravdu krásný příběh s dvěmi časovými liniemi a to prolínání mezi nimi je geniální.
Na to, že je to autorčina prvotina, je velmi zdařilá a čte se sama.
5* bez debat.

11.05.2022 5 z 5

Partnerské přešlapy - Šílené historky ze života Partnerské přešlapy - Šílené historky ze života Klára Sýkorová

Svěží, zábavné dílko. Přečteno za jedno odpoledne.
Doporučuji!

16.04.2022 5 z 5

Konec aneb Začátek Konec aneb Začátek Edna Nová

Malá knížečka do kabelky, kterou přečtete za jedno odpoledne, ale obsahově velmi silná.
A napadne vás, jako mě - takhle by si přál zemřít každý. Obklopen doma rodinou, která o něj do poslední chvíle s láskou pečuje, ač je to velmi psychicky i fyzicky náročné.
Ednin neměnný styl psaní mne baví a nijak se neliší od její prvotiny Ženy z Bohnic.

15.04.2022 5 z 5

Prázdniny za trest Prázdniny za trest Petra Langová

Moc milý dívčí románek a já, která vyrostla na Lence Lanczové, si troufám autorku k ní přirovnat.
Aneb od Lanczové k Langové.
Doporučuji všem, kteří se rádi vracejí do doby, kdy jim bylo sladkých - náct.

03.04.2022 5 z 5

Odbočka v lesích Odbočka v lesích Kateřina Karolová

Uff! Dočetla jsem a na jednu stranu jsem ráda, že už byl konec, protože ta míra napětí mi málem způsobila infarkt:-))
Takhle mě šponovat celou knihu a nedat mi ani chvíli na oddech, to se ti, Kačenko, povedlo.
Na druhou stranu je mi líto, že je konec a už teď se velmi těším na další knížku skvělé autorky.
Hodnotím jak jinak, než pěti hvězdami.
Úžasné. Famózní.

05.03.2022 5 z 5

Psaní se nečervená Psaní se nečervená Andrea Stujová

Hned zkraje omluva za dvě hvězdy, chtěla jsem dát tři a ujel mi prst na displeji telefonu.
Knihu jsem koupila, protože jsem chtěla podpořit autorku Pointy a ukázka se mi líbila, byla vtipná a já doufala, že bude taková celá kniha. Bohužel mne zklamala, ale dávám tři hvězdy za originální název, za to, že párkrát jsem se usmála (i když jsem čekala, že se budu smát častěji) a za hezké ilustrace.

19.02.2022 3 z 5

Nepečené dezerty Kateřiny A. Nepečené dezerty Kateřiny A. Andrea Čekanová

Knihu jsem koupila dnes v poledne a teď jsem ji dočetla.
Nešlo přestat, musela jsem číst a číst.
Husí kůže je slabé vyjádření toho, co cítím po dočtení této knihy.
Místy až absurdní a neuvěřitelné, čeho je psychopat schopný.
Tahle kniha je síla od začátku do konce.

15.02.2022 5 z 5

Okno s dívkou a ptáčkem Okno s dívkou a ptáčkem Dagmar Digma Čechová

Dagmar mě opět svou knihou doslova přikovala k posteli, to se nedá odložit, musíte pořád číst a nakonec zjistíte, že je jedna hodina ráno, vstáváte do práce a od čtení vás bolí oči a za krkem. Ale Dáše se to dá odpustit, protože píše skvěle, poutavě a jste napjatí jak kšandy až do úplného konce.
5* si právem zaslouží.

30.01.2022 5 z 5

Italské trojhubky Italské trojhubky Marta Kučíková

Já tedy zklamaná nejsem vůbec, Marta se drží svého stylu, který umí a je čím dál lepší. Mně se Trojhubky líbí moc.

25.10.2021 5 z 5

Zítřek ti nikdo neslíbil Zítřek ti nikdo neslíbil Kateřina Karolová

I když tento žánr nevyhledavam, kniha se mi moc líbila.

02.02.2021 5 z 5

Když jsme se potkali Když jsme se potkali Viktorie Besó

Skvělá kniha, asi nejlepší od Viktorie. Není možné se odtrhnout.
A věřím, že bude ještě pokračování.
5 hvězd si zaslouží právem.

28.12.2020 5 z 5

Žena na tahu Žena na tahu Zuzana Hubeňáková

Kvůli této knížce se klidně může stát,že zapomenete vystoupit,spalite jídlo a přijdete pozdě kamkoliv,např.do práce.
Mělo by se na ni tisknout: Ministerstvo zdravotnictví varuje- četba Z.Hubeňákové způsobuje závislost.

27.11.2018 5 z 5

Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Dominik Landsman

Tahle spolupráce se velice povedla. Oba psavci- Zuzana Hubeňáková a Dominik Landsmann jsou prostě...megavtipný, cool, boží a....krásní!

06.11.2016