sarka9488 komentáře u knih
Kniha, od které se nedá odtrhnout, jako všechny od autora. Čtivé, velmi dobře popsána cesta na úplné dno kvůli chlastu.
Jediné, co bych vytkla. Ta proměna Petra v naprostého klaďase. Alespoň jeden průšvih v jeho novém životě by byl uvěřitelnější. Už se k němu schylovalo, ale jak už tady někdo psal, konec jako z červené knihovny.
Přesto jsem knize dala 5*,,protože je skvělá.
Ptákovina mě příjemně překvapila. Není to nijak těžké, nebo složité čtení, spíše oddechovka, kterou slupnete cestou vlakem, protože nemá moc stránek.
Chvílemi bavila, občas jsem si řekla, že tohle tam být ani nemuselo, ale celkově je to hezké, milé a četlo se to dobře. Já to měla přečtené za odpoledne.
Více se mi líbily pasáže, kdy se proměnila v ptáka.
To bylo tak milé a hlavně čtivé. Jak historická stránka (epilog mne dostal ze všeho nejvíc), tak i současnost. Richard se zachoval jako zmetek, ale dál nebudu spoilerovat.
Rozhodně kniha stojí za přečtení.
I po přečtení Dokonalého městečka u mne zůstává top 1 Odbočka v lesích.
Městečko jsem také hltala, obracela rychle stránky, ale ten konec. Nevím, možná jsem ho nepochopila správně. Měla jsem nutkání jednu hvězdu ubrat, ale protože jsem předtím Jinému místu dala čtyři a Městečko se mi líbilo víc, tak nechávám pět a těším se na další knihu.
Pro mne je prostě dobře napsaná kniha ta, kterou nelze odložit a to tahle knížka splnila:-)
Bezceler není žádný román, jen takové krátké úvahy, nicméně vás budou bavit.
Můžete knihu kdykoliv odložit a zase se k ní vrátit.
Já, vyznavačka románů, se k ní vracela několikrát.
Dávám 2* Erikovi a tři * Chrisovi. Což je dohromady fullhouse. Chris je prostě roztomilý. Takže hvězda navíc právě za to.
Zuzka nikdy nezklame. Sice to je něco trochu jiného, než předchozí knížky,ale stále si zachovává svůj osobitý, nenapodobitelný humor.
Něžné, čtivé, dívčí, pro starou raketu, jako jsem já, je to milé vracení se do mládí a dob, kdy jsem četla Rudolfa a další autory dívčích románků.
V dnešní době je ale nejlepší spisovatelkou těchto románků jasně Petra Langová.
Koupit si Čechovou není nikdy šlápnutí vedle. Co kniha, to skvělé čtení.
Takže dávám opět 5* a budu si muset asi vyhradit speciální poličku v knihovně pouze pro Digmu:-))
Mám ráda humorné knížky a tahle se mi naprosto trefila do vkusu. Přečteno za jeden den a u některých pasáží jsem se smála nahlas.
Jo a jestli budu mít někdy aspoň chatu, chci si ochočit nějakého havrana. Rumburak je boží.
Dávám plný počet hvězd.
To je prostě Edna a její styl psaní. Opět nezklamala a Cynická lovestory se čte dobře, už název knihy napoví, že nejde o žádnou červenou knihovnu, ale hrdinka je tak trochu smolařka, navíc blbě zamilovaná. Kniha mě bavila a věřím, že nejsem sama. Je to zas něco jiného, než její předchozí díla, přesto povedené a dávám 5*.
Velmi čtivé, zamilované a sladké. Tak bych shrnula knihu Chci tě slyšet, kterou jsem přečetla během dvou dnů.
Ačkoliv mi bude za 4 roky padesát, tyhle dívčí - ženské románky si vždycky ráda přečtu.
Dávám 5*, protože kniha splnila vše, co jsem od ní očekávala.
Chameleon je pecka, stejně jako všechny předchozí knihy autorky.
Je vtipná, způsobuje záchvaty smíchu a jelikož jsem ji četla ve vlaku, měla jsem dost obavy, že mě průvodčí vysadí v lesích někde u Karlštejna.
Zuzana je pro mne momentálně nejlepší autorka humoristických knížek v ČR.
Fakt, nekecám!
Takže nemohu hodnotit jinak, než plnou palbou hvězdiček.
Kniha je psána svérázným, úderným stylem, bez kudrlinek a složitých souvětí, takže mně osobně sedla velmi. Nejen proto, že sama jsem měla s jednou závislostí problém (gambling), ale stylem vyprávění.
Dá se přečíst za jeden den, protože není moc tlustá a myslím, že by jí slušela i pevná vazba.
Dávám 5*
Tohle byla naprostá bomba a pomyslný strop. Prázdniny za trest, na které autorka volně navazuje, byly skvělé, ale Lvice je přeskočila o několik levelů ještě výše.
Kniha, kterou když vezmete do ruky, tak už nepustíte.
A tu Big love s ní budete prožívat od začátku, semtam i trochu závidět. Hodněkrát se zasmějete, protože je kniha protkaná i laskavým humorem a snad stokrát vás napadne - tyhle knížky přece znám! To je Lanczová! Pardon, Langová.
Tenká, malá knížečka, akorát do kabelky, ale uvnitř tak silná!
Nechá vás nahlédnout do prostředí, kam se nikdo z nás nechce dostat, ale přesto vás nepustí až do poslední stránky.
A občas i vybuchnete smíchy.
Zdařilá prvotina, rozhodně stojí za přečtení.
Doporučuji a dávám 5*.
Na to, že jde o prvotinu, velmi povedené, čtivé a proto dávám s radostí autorce 5* a doufám, že s psaním nepřestane.
I obálka se moc povedla.
Knihu jsem měla přečtenou za pár hodin, ale na to, jak je celkem útlá, obsahuje velmi silné téma. A je sakra čtivá, nešlo se odtrhnout. Skvěle dávkované napětí. Rodinné tajemství člověk odhalí až skoro na konci. Takhle to má vypadat a je jen škoda, že knížka není obsáhlejší. A také jsem přála jednomu vychcanému hakzlikovi horší konec.
I přes tyto "nedostatky" dávám plný počet * a doporučuji. Kniha rozhodně stojí za přečtení.
Vtipné, čtivé a prostě TOP!
Přečteno za pár hodin a nemohu jinak, než dát plnou palbu.
Ještě donedávna jsem považovala za nejlepší knihu autorky Okno s dívkou a ptáčkem. Než jsem dočetla tuto.
Opět nezklamala, je čtivá natolik, že jsem se nedokázala odtrhnout a to je to, co Dagmar zvládá bravurně.
5* bez námitek.
Velmi silný příběh, líbily se mi ale i kapitoly před nemocí dcery
Je to kniha, která rozhodně stojí za přečtení. A protože je celkem tenká, zhltnete ji za chvíli.
Doporučuji!