Sarrah Sarrah komentáře u knih

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Za mě super četba. Čekala jsem po přečtení komentářů nesympatickou inspektorku, ale mě se Erika líbila a těším se na další knihu.

01.05.2019 5 z 5

Sběratel trofejí Sběratel trofejí Sarah Flint

Za mě super čtení, Charlie se mi líbí. Fakt jsem si myslela, že od 200sté stránky vím přesně kdo je vrah, ale pletla jsem se. Tak šup sem s dalším dílem :)

25.02.2019 5 z 5

Smrtící byznys Smrtící byznys Hana Hindráková

Nevím jak začít. Možná tím, že jsem vděčná, že mohu žít zde!!! Kniha mě hodně zasáhla a slza ukápla. Dala bych to jako povinnou četbu, jak našim českým pacientům, kteří by si nejraději kvůli kašlíku nechávali dělat CT a neváží si našeho zdravotnictví, tak rozmazleným dětičkám, pro které je škola něco, co musí přetrpět a vůbec si neuvědomují, jaké vlastně mají štěstí, že ji mohou navštěvovat. Každopádně, kdyby se dalo dát deset hvězdiček, určitě je dám. Děkuji Hance za takový, bohužel ne fiktivní, příběh!

13.05.2018 5 z 5

Navždy buď mou vévodkyní Navždy buď mou vévodkyní Amalie Howard

Za mě krásné pohodové čtení. A musím souhlasit s podobností s Pretty Woman.

02.08.2023 5 z 5

Vánoční lásky Vánoční lásky Vi Keeland

Za mě milé předvánoční čtení a vůbec bych se nebránila si to zase příští rok zopakovat. Na konci posledního příběhu i malá slzička ukápla :-) Takže já doporučuji :-)

01.12.2022 5 z 5

Vůně noci Vůně noci Markéta Harasimová

Taková detektivka pro holky.

14.03.2021 4 z 5

Ti druzí Ti druzí C. J. Tudor

Upřímně, kdybych knihu nedostala od Ježíška, asi bych si ji sama nekoupila, ale musím říct, že ze všech knížek, byla tahle nejpovedenější. A jsem moc ráda, že mi nechybí ve sbírce k Jámě a Kříďákovi.

28.02.2021 5 z 5

Nejsem živá Nejsem živá Anne Frasier (p)

Jedna hvězda dolů za začátek. Přišel mi trochu zdlouhavý, ale tak od sté stránky, už to byla jízda a ten konec, tak ten bych nečekala. Rozhodně se těším na další pokračování.

16.02.2020 4 z 5

Lháři, lháři Lháři, lháři Sarah Flint

Tak šup sem s další. Napínavé od začátku. Charlie a Hunter jsou super, mám je ráda. Knížky od Sarah mě prostě baví, jsou čtivé, napínavé, vtáhnou mě do děje. Za mě 200% :D

23.01.2020 5 z 5

Žárlivka Žárlivka Lenka Pastorčáková

Kniha se četla sama, nevím jestli jsem Renátu víc litovala nebo na ni byla naštvaná.

17.10.2019 5 z 5

Nezavírej oči Nezavírej oči Holly Seddon

Spíš než thriller bych tuto knihu označila jako rodinné drama, ale velmi vydařené rodinné drama. Mě se kniha líbila, rozhodně jsem se u ní nenudila, vtáhla mě do děje, střídání přítomnosti a minulosti mě nevadilo a určitě bych ji doporučila :-)

17.08.2019 5 z 5

Nočný lov Nočný lov Robert Bryndza

Skvělé čtení.

05.05.2019 5 z 5

Velké maličkosti Velké maličkosti Jodi Picoult

Moje druhá kniha od této autorky a rozhodně opět nezklamala, těším se na další :-)

21.04.2019 5 z 5

Denik Ostravaka 1 Denik Ostravaka 1 Ostravak Ostravski

Super, slzela jsem smíchy.

08.02.2019 5 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Nevím proč, ale párkrát jsem v příběhu zahlédla podobnost s filmem "Noci s nepřítelem". Každopádně detektiv Rasbach je sympaťák a těším se na další případ :-)

05.01.2019 5 z 5

Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci Halina Pawlowská

Za mě fajn oddechovka od všech těch krimi a psychotrilerů. Přečteno za jeden den.

10.06.2018 4 z 5

Ta druhá Ta druhá Michelle Adams

Asi jsem čekala více napětí, více "psycho", které přišlo skoro až na konci knihy a i tak mě to přišlo málo.

06.05.2018 3 z 5

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Jak by řekla má kolegyně z práce "Kámen pr.. cihlu". Kniha neurazí, ale ani nenadchne. Jako oddechovka dejme tomu. Každopádně jisté pasáže bych klidně vynechala, jako například kapitola o reinkarnaci psa v holuba. Co se týká oddechového čtení, zůstanu věrná Simonce Monyové ;-)

09.03.2018 3 z 5

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Super, knihu jsem přečetla jedním dechem. Jediné co bych vyčetla, jsou chybějící uvozovky v přímé řeči u kapitol s Emmou, nikdy bych netušila jak moc mohou chybět.

29.12.2017 5 z 5

Škvíra Škvíra C. J. Tudor

Chtěla jsem dát čtyři, ale nakonec dávám jen tři. Tak na tři a půl bych to viděla. Nevím, kniha mě neoslovila, pár povídek se mi líbilo víc, některé vůbec.

16.05.2024 3 z 5