Serenity komentáře u knih
Kniha se mi velmi líbila. Velmi zajímavé téma. Jen větší množství archivních dokumentů mě nebavilo, ale je pravda, že v knize jsou důležité. Velmi šokovalo to, že i když jsem si dobu komunismu prožila, nevěřila bych, jak se i v letech 70 a 80 zacházelo s lidmi a čemu byli určité osoby schopné uvěřit a jak lidská hloupost a absolutní nevážení si lidského života dokáže negativně ovlivnit životy celých rodin a komunit.
Moc pěkné a poučné čtení
Příběh, který mě vtáhl, dojal, rozesmál, u kterého jsem se zamyslela, zasnila, roztoužila a uvědomila si, jak je důležité, aby člověk věděl, čeho si má vážit. Líbilo by se mi být "kapitánkou" knižní lodi a mít pana Perdu za přítele. Kniha se mi moc líbila
Skvělá, skvělá jako vždy. Jen málo Feenyho, McNaba. Zbožňuji Summerseta! Jejich hlášky mě vždy dostanou. Eva a Roarke...Dva drsňáci plní spravedlnosti a lásky. Její knihy jsou vždy krásné propojení krutosti světa, porozumění, lásky a přátel, díky jejichž existenci tento mnohdy krutý svět lze zvládat
Na knihu jsem se velmi těšila. Asi i díky recenzím a tomu, že v knihovně byla neustále zarezervovaná. Byla jsem celkem zklamaná. Zřejmě mi nesedí tento druh humoru. Po přečtení několika kapitol z minulosti mi přišlo, že je podstata příběhů pořád stejná. Začátek knihy se mi líbil, potom už jsem se musela na čtení hodně soustředit, aby mi myšlenky neodbíhaly někam jinam. A to nemám ráda. Naproti tomu Analfabetka mě nadchla.
Skvělá kniha. Smála jsem se, povzdechla si, zamyslela, dojala se. Krásně čtivé, věty plynou tak lehce, že než jsem se nadála, měla jsem dočteno. Moc se mi líbila
Dost často se mi stane, že kniha, která má dobré hodnocení mě zklame. To se ale nestalo, tento díl jsem četla jako první a já četla a četla, smála se, řechtala, a krásně si vyčistila hlavu. Docela bych se na pár dní na Kostku podívala:)
Jako první jsem četla Aristokratku ve varu, proto mi možná tato kniha nepřišla až tak vtipná, ale pořád je to nádherně humorné oddechové čtení. Jen si nesmíte všímat udivených lidí kolem sebe, když se začnete chechtat nahlas. Kniha mě potěšila
Jako vždy pan Carter nezklamal. Ještě že jsem knihu četla o dovolené a mohla nerušeně hltat stránku za stránkou bez odkládání. Jen občas nechápu, co člověk musí nosit v hlavě, aby psal takové knihy.
Velmi ráda jsem se k této knize vrátila. Dnes mě sice "nedostala" tolik, jako v dětství, ale přesto velmi milá, něžná kniha. Ale přeci jen tak zodpovědné a moudré dcerky bych mít nechtěla
Tak tohle mi hlava nebrala. Nestává se mi často, že knihu nedočtu, ale tuhle jsem prostě nedala. Střídání času je tak časté, že mi to vadilo, děj, ve kterém mi přišlo, že se toho v podstatě ani moc neděje. Nedočetla jsem a pravděpodobně ani již nedočtu. Tomuhle autorovi prostě nezorumím
Baví mě knihy, kde je zápletka tak praštěná, až mi přijde uvěřitelná. Stěží si dokážu tuto situaci představit v reálu, možná o to víc mě pobavila. Zcela jsem se oprostila od běžných denních starostí.Chtěla bych za kamaráda Bezmozka:) Ani manžel, když chtěl vědět, co mi vehnalo úsměv do tváře, při spatření názvu pronesl....zase nějaké hlubokomyslné čtení, že miláčku.....mi nedokázal tento pobavený úsměv vzít. A co více??? Bylo úterý...fakt..:)
Přiznám se, že občas ráda sáhnu po knize, ve které se dozvím, že nejen já mám občas chuť ta svá zlatíčka zmlátit na jednu hromadu, vzít bágl a nechat je ať se třeba zblázní. Správná oddychovka. Líbil se mi vlastní pohled od různých postav v knize, vadily mi občasné vulgarity a konec jsem čekala jiný
Kniha se mi moc líbila. přečteno jedním dechem. Mám ráda, když má kniha spád a děj pěkně ubíhá tak, že se mé myšlenky nemají čas toulat jinde
Již delší dobu tvrdím, že "baby" píšou lepší a drsnější krimi než chlapy a tato kniha mi to opět potvrdila. Prostě skvělá
Báječná kniha plná bláznivých nápadů, neuvěřitelně humorných příběhů. Krásné oddechnutí. Pane Fousku moc děkuji za smích a pohodu, kterou svým humorem rozdáváte. Ale doma bych Vás mít nechtěla:))
Někde jsem četla úryvek ze začátku knihy...a hned jsem ji chtěla číst celou. Ale ...začátek dost dobrý, pár prvních kapitol mě nadchlo, ač nemám ráda přímo scifi, trocha "bubáků" a nadpřirozena mě baví, jenže pak....no nevím, podstata příběhu fajn, v některých pasážích jsem se ztrácela, některé mě nebavily, jiné mi přišly dost přehnané, až nudné. Jak mě bavil začátek, tak čím víc jsem se dostávala do hloubky knihy, tím víc mě děj začínal nudit. Kdyby kniha měla méně "tajemna", četla by se mi lépe, příběh by měl větší spád a mé hodnocení by bylo vyšší