sidonka komentáře u knih
Milá víkendová pohodovka pro dobrou náladu, fajn hrdinové, prostředí kapely, kavárny, cvičení jógy, super ale nejsuprovější výlet k Vodopádu, prostě romantika
Příběh lásky, do kterého zasáhla tragédie a každý z aktérů se s ní snaží vyrovnat po svém, až čas ukáže, že některé cesty nevedou tím správným směrem
Báječná, úžasně čtivá, sympatičtí hrdinové i kouzelně popsané prostředí Akademie, prostě když se chcete zachumlat po deku a užít si romantický příběh, to je jistě správná volba, už se těším na další díl
Zajímavá kniha, velmi pěkně vykreslený případ vraždy rodiny Clusterových z pohledu všech zainteresovaných, obětí, pachatelů vyšetřovatelů
Milý příběh lásky, krásně se četl, sympatičtí hrdinové, taková tuctová harlequinka pro zpříjemnění víkendu
Příběh dvou mladých lidí, Židovky a Palestince, lidí ze dvou různých světů, kteří se potkají v Americe a užívají si lásku, která návraty do jejich vlastí má skončit
Zajímavé téma, ale moc rozvláčněné, místy velmi těžko čtivé, když už příběh nabere trochu na poutavosti, rychle spadne dolů, dočteno, ale uff
Moc se mi líbily citáty na začátku každé kapitoly, čtivý příběh z mafiánského prostředí, kde se vztahy domlouvají, takže ten začátek a domluvený vztah s Nica s Adrianou mi vůbec neseděl, ale ti co si byli souzení se k sobě nakonec dostali, příjemné čtení, tak akorát mafiánského prostředí a zajímavé chvíle Nica a Eleny
Zajímavé nostalgické čtení, některé věci jsem si připomněla, jiné mám stále v paměti, knížka zůstává v naší knihovně pro připomínku těchto let
Víc jak polovinu knížku byla hlavní hrdinka na pěst, znechucení z práce v supermarketu a neustále utápění se v minulosti, nakonec ale překvapila
Krásný romantický příběh o cestě za svými sny a o tom, že nic se neděje náhodou a některé věci a situace se prostě nedají plánovat, prostě se stanou
Krátký vánoční příběh, kde nechybí kouzelná romantika, útěk od reality všedních dnů, který může přinést do života krásnou změnu
Hodně čtivě napsáno, ale příběh je hodně smutný, bolestivý a až neuvěřitelný, že se toto mohlo dít před půl stoletím a že ta Lisa měla takovou smůlu na lidi kolem sebe
Začátek mě docela nadchl, přestože tento žánr nepatří do mých vyhledávaných, ale dala jsme tomu šanci, pak jsem měla několikrát chuť knihu odložit, ale od poloviny jsem to četla jedním dechem
Naprosto neuvěřitelné, že se něco takového může na světě dít, že svoboda je v některých zemích cizí slovo, nejen slovo, že nemůžou žít svobodně a jejich útěk z tohoto světa útlaku je trestán trestem nejvyšším, smrtí
Prima odpočinkové čtení o cestování, pohledem autorky s humorem jejím vlastním, ke knížce se určitě budu vracet, protože cestovatelských tipů jsem tam opravdu našla hodně
Dojemný milý příběh o nepředvídatelných náhodách a cestách osudu, krásné čtení, jen hlavní hrdinka mě štvala, těch lží bylo fakt moc
Dost dlouho dobu mě odrazovaly od dalšího čtení chyby a překlepy, podrobné popisy mučících technik taky nejsou můj šálek kávy, ale nakonec jsem byla ráda že jsem to nevzdala a dočetla až do konce, zajímavý příběh
Knížku Ninky mám v knihovně od té doby, co vyšla a nějak jsem si s ní dávala na čas, když jsem jí teď vytahovala z knihovny, musela jsem se usmát, protože byla hned vedle knihy Forest Gump. Ninku znám osobně a jsem za to moc ráda, zažily jsme společně krásné chvíle plně smíchu, jak jinak vedle ní. A kniha mě nezklamala, popisuje Ninky příběh, ale hlavně její přístup k životu
Byla to moje první kniha od autora, začátek mě tedy nějak moc nebral a taky jsem si říkala, že tento autor nebude můj šálek kávy, ale děj nabral na obrátkách a myslím, že ještě po nějaké jeho knize sáhnu