sidonka komentáře u knih
Kniha pěti "vánočních" povídek, celkem dost smutných, nějak mi vánoční náladu nenarodila a chyby v textu tomu moc nepřidaly
Z počátku jsem se do knihy nemohla začíst, dokonce jsem ji dvakrát odložila, ale od seskoku Nancy ve Francii kniha nabrala spád a už se četla fajn
Nemohla jsem se do knihy dlouho začíst, styl psaní byl dost nezvyklý, některé příběhy mě ale opravdu dostaly, hlavně Grace a Hattie
Příjemné čtení, kde se prolínala současnost a předválečná a válečná léta v daleké Indii, poutavý příběh o tajemství nalezeného šálu
Svět počítačových her je pro mě naprosto neznámé prostředí, takže některé pasáže pro mě byly hodně náročné, co mě ale drželo od toho knihu odložit byly vztahy a jejich proměny a vývoj
Zajímavě napsáno, že začátku jsem se v těch postavách ztrácela, ale pak si to sedlo, prekvapovala mě občas rychlost doručení dopisů
Krásný příběh Carys, bojující s traumatem z minulosti a postavené před životní výzvu a Matta novináře, který hledá své téma, které je spojí a rozdělí a i Matt najde svůj životní směr
Než se holky vyměnily tak to bylo takové nijaké, pak už to trochu nabralo spád, zajímavý nápad se seznamem, ale nečekané a spontánní akce jsou vždy super
Chvilku mě to bavilo, a pak mě to přišlo strašně zmatený, dočetla jsem až do konce, protože knížky neodkládám, ale byl to boj
K tomuto žánru si pořád hledám cestu, příběh zajímavý, ale přišel mi občas zamotaný a zdlouhavý
Zajímavá kniha, zaujal mě příběh první a poslední, prostitutky a cestovatelky, a vlastně přinutilo mě to zamyslet se, která kniha mě nejvíce zasáhla do života a přišla jsem na to, že nedokážu říct jednu, protože v každém životním období mi pomohla jiná kniha
Neurazí ani moc nenadchne, takové odpočinkové čtení, jen mě tam neskutečně štvala Dody
Krásné čtení pro deštivé dny, plně vůně bonbonů. na jaké si jen vzpomenete a odvážná Holly, která se po zradě vrhne do vedení cukrárny, kde se snaží do její přízně vetřít Gilles, s plánem jí uškodit, ale dobří přátelé Holly zachrání
Tento díl mě bavil víc než druhý, kdy jsem si říkala, že už se k sérii vracet nebudu, ale anotace mě zlomila a bylo to prima čtení
Zajímavá povídková kniha s LGBT tématikou, všechny povídky fajn, některé víc, některé míň, různé pohledy, různé vztahy, stejné hledání sebe sama
První díl byl moc fajn, ale otevřený konec, no to nee, šup, šup na druhý díl, a i ten byl plný emocí, lásky, zvratů, prostě fajn čtení na letní odpoledne
Za okny sníh a mrazivo a tak bylo příjemné pobýt chvilku v Itálii s Ruthii a Markem, milý příběh o hledání se a vztazích
Modrokrevní, červenokrevní, stříbrokrevní, úžasně čtivý příběh o vzájemné pomoci modrých a červených a společném boji se stříbrnými
Krásné romantické čtení, sympatičtí hlavní hrdinové, Crystal neskutečně na ránu, odmítnout vlastní dcerku, to je fakt síla
Herečku jsem do otevření této knihy neznala, hned na počátku mě zarazil ten název, ale hrdinku naprosto chápu, ač jí neustále oslovuje a mluví o ní jako o mamince, tak její matka byla vysloveně macecha, copak se milující matka může takto chovat ke své dceři, dohnat vlastní dítě k poruše příjmu potravy, silná kniha k zamyšlení