sidonka komentáře u knih
Prvních 100 stran pro mě bylo utrpení, naprosto jsme se ztrácela a nechápala, pak se vše začalo propojovat a kniha ale dostala spád
Krásný příběh, nádherně se četl, a opět potvrdil to staré známé, že když něco skončí, otevřou se nové dveře a za nimi něco nového začíná
Příběh lásky, do kterého zasáhla tragédie a každý z aktérů se s ní snaží vyrovnat po svém, až čas ukáže, že některé cesty nevedou tím správným směrem
Báječná, úžasně čtivá, sympatičtí hrdinové i kouzelně popsané prostředí Akademie, prostě když se chcete zachumlat po deku a užít si romantický příběh, to je jistě správná volba, už se těším na další díl
Pořád jsem čekala, že kniha dostane nějaký spád, ale od začátku do konce jen depresivní čtení, ani jedna z postav mě neoslovila, šílená lékařka, ještě šílenější hlavní hrdinka, co se pořád cpe různými léky
Další úžasná kniha od autorky, doufám, že už má rozepsaný další případ s tak super vyšetřovacím týmem, jako byl v této sérii, opravdu parádní čtení
Další super kniha od autorky, případ tedy děsivý, ale zpracování famózní, to se prostě nedá odložit, a hned beru do ruky další knihu, protože přeci Adam s Laurou k sobě patří, je to sehraná dvojka
Úžasný, vtipný příběh z prostředí laboratoře, což pro mě není neznámé prostředí taky mě lákalo, ale život mě pak nasměroval jinam, a tak jsem si to s Olive a Adamem opravdu užívala, oba byli Boží, vtipní, bezprostřední, byl to s nimi příjemný víkend
Zajímavé čtení před spaním o nespaní a strašném stereotypu každého dne, takový život by mě taky asi přivedl k nespavosti, závěr knihy nečekaný
Začátek mě nadchl a jak fantazy moc nemusím, tak se to dalo, ale že bych se k tomuto žánru vracela to asi určitě ne
Neuvěřitelný příběh, do kterého jsem se ze začátku nemohla začíst a nechápala jsem souvislosti, pak ale zajímavé psycho, nepředstavitelné, že někdo žije ve vašem domě, používá vaše věci a vy o tom nevíte a nakonec rozkryje vaše tajemství
Byly chvíle, kdy jsem chtěla knihu odložit, protože mi ten příběh přišel dost ujetý, ale nakonec jsem dočetla a ta poslední třetina knihy už se dala
Milý odpočinkový příběh, ale i tak trochu motivační, nejen prací je člověk živ a ke štěstí a pohodě patří i čas pro sebe, pro odpočinek, pro relax, kdy najdete novou sílu do dalších dní a někdy nejen sílu, ale i nový pohled na běžné situace a spoustu jiných nápadů a řešení, prostě prima čtení ve správný čas
Fakt super česká detektivka, na to že je to autorčina prvotina, opravdu velmi čtivé, opravdu jsem tu knihu nerada odkládala, i když jsem tušila dlouho, kdo je vrah, cesta k jeho odhalení byla opravdu plná překvapení, už se těším na další autorčinu knihu
Zajímavá kniha, velmi pěkně vykreslený případ vraždy rodiny Clusterových z pohledu všech zainteresovaných, obětí, pachatelů vyšetřovatelů
Milý příběh lásky, krásně se četl, sympatičtí hrdinové, taková tuctová harlequinka pro zpříjemnění víkendu
Další úžasná kniha od autorky, příběh dvou mladých lidí, kterým odus opravdu naložil na záda a i přes všechny úskalí se dokáží povzbuzovat a nacházet krásy všedních dní a i když je osud tvrdě rozdělí, nevzdají se, prostě krásné, smutné, ale zároveň povzbuzující čtení, a znovu slyším slova mého kamaráda, život Ti neklade žádné překážky, to jsou jen příležitosti a je jen na Tobě jak s nimi naložíš
Příběh dvou mladých lidí, Židovky a Palestince, lidí ze dvou různých světů, kteří se potkají v Americe a užívají si lásku, která návraty do jejich vlastí má skončit
Moje první knížka od autorky, ať není zrovna moc chválená, výprava do Egypta objevit ztracený hrob, který je hlídán démony, se mi četla celkem fajn a jistě sáhnu po nějakém dalším z jejích děl
Zajímavé téma, ale moc rozvláčněné, místy velmi těžko čtivé, když už příběh nabere trochu na poutavosti, rychle spadne dolů, dočteno, ale uff