SimonaP komentáře u knih
Hrozná slátanina dvou dějových rovin, nesympatičtí vyšetřovatelé, kteří se chovají nesmyslně, těhotná superhrdinka, která v sedmém měsíci s dvojčaty vyběhne sedm pater a doběhne autobus za dvě zastávky. O divném konci ani nemluvím. Co to jako mělo být?
To byla blbost. Tak pro patnáctileté. Nudné, nepravděpodobné. Všichni se chovali divně. Nechápu to vysoké hodnocení.
Určitě čtivé a napínavé, vraha jsem ovšem odhalila před polovinou knihy. Nepochopila jsem, kdo je Dupreé? Kdyby ho pořádně poslouchala, tak by vraha odhalila podle mě mnohem dříve.
Lepší o něco než první díl, ale rozptylovalo mě líčení osobního života Amai, neustálé řešení jestli kojí málo nebo hodně. Ale jinak určité pasáže byly hodně napínavé.
Kniha napínavá, i když trochu rozvleklá. Konec byl na mě trochu moc rychlý, mohl se trochu víc rozvést..
Já se asi nepoučím . Už Papíroví duchové mě nebavili a tohle taky ne. Divně psané, přišlo mi, že autorka občas něco v ději přeskočila. Konec jakž takž vysvětlující.
Knížka mě moc bavila. Napínavá, chtěla jsem vědět, jak to celé je. Trošku jsem tušila, ale stejně mě konec překvapil.
Knížka byla napínavá, s tajemnou atmosférou, netušila jsem do poslední chvíle, kdo za tím vším je.
Knížka byla napínavá, četla se dobře, ale konec mi přišel přehnaný a těžko uvěřitelný.
Příběh mě neoslovil, nebavil. Poslední dobou se autoři snaží do svých knížek vkládat rasové a uprchlické problémy.Zatím nejslabší kniha s Kim.
Knížka celkem o ničem, ale spisovatelka umí krásně vyprávět, takže mě to bavilo.
Knížka čtivá, ale líbí se mi víc série s Erikou. Tady mi přišlo, že policie nic nedělá a vše je v rukou soukromých detektivů.
Začátek trochu zdlouhavý, ale pak se to rozjelo a konec překvapivý. To jsem nečekala.
Knížka se četla dobře, i když už za první třetinou mi bylo jasné jak se věci mají. Ale bavila mě i tak.
Knížka se hezky četla, byla napínavá. Akorát mi vadily supermanovské schopnosti Colomby, která zraněná po celém těle zvládala prchat výtahovou šachtou. Ale jinak doporučuji.
Knížka byla docela čtivá, ale konec byl takový nijaký, divný, nepřekvapivý. Jako kdyby autorovi vypršel čas a musel to ukončit. Jako čtenáři Makymp mi přišlo, že se mi ztratily stránky .
Ze začátku jsem měla problém se stylem vyprávění, přišlo mi to jako kniha pro teenagery, docela se vlekla, ale konec byl nečekaný a opravdu šílený.
Knížka byla čtivá, bavila mě. Až tak nesmyslná mi nepřišla, četla jsem v posledni době mnohem blbější knížky.