SimonaP SimonaP komentáře u knih

Pán hory Pán hory Anders de la Motte

Kniha byla čtivá, i napínavá, ale měla jsem trochu problém s oddělením, kde nikdo vůbec nic nedělá, dostává za to plat a ještě si píše přesčasy. Konec takový přitažený za vlasy, Leo je prostě superžena, která obelstí i termovizi.

26.12.2024 3 z 5

Začátek Začátek Lenka Chalupová

Autorka vyprávět umí velmi dobře, příběhy zajímavé, plné zvratů, příběh Frederiky byl až hororový.

21.12.2024 4 z 5

Pro rodinu vše Pro rodinu vše Phoebe Morgan

Děj mě zaujal, jen konec mi teda přišel až překombinovaný, a ten, kdo nakonec skončil ve vězení, mi pro to , co udělal, charakterově vůbec neseděl.

17.12.2024 3 z 5

Vražedná temnota Vražedná temnota Lisa Regan

Knížka byla čtivá, zajímala mě, ale na víc než průměr nemá

10.12.2024 3 z 5

Léčebna Léčebna Helen Fields

Kniha se četla dobře, to ano, ale na to, že je Connie profilérka, osoby odhaduje úplně špatně. Konec těžko uvěřitelný, spousta náhod a štěstí, a těch zbytečných řečí kolem...

03.12.2024 3 z 5

Jako stín Jako stín Helen Fields

No kniha se četla dobře, ale ten konec mi úplně nesedl.

24.11.2024 3 z 5

Zpovědi Zpovědi Kanae Minato

Tak ze začátku jsem byla v rozpacích ze stylu vyprávění, ale pak mě příběh plný nečekaných zvratů úplně pohltil. Opravdu nápadité, doporučuji.

17.11.2024 4 z 5

Má je vina Má je vina Clare Mackintosh

Tak tohle byla hodně dobrá kniha, čtivě srozumitelně vyprávěné, SPOILER - v polovině zlom jak hrom, musela jsem si přečíst komentáře, jestli nejsem sama, kdo to celou dobu špatně chápal, s úlevou jsem zjistila, že opravdu nejsem jediná.

13.11.2024 4 z 5

Ďáblova cesta Ďáblova cesta Robert Bryndza

Kniha se hezky čte, příběh jasně plyne, vše je srozumitelně vyprávěné, bavilo mě to.

10.11.2024 4 z 5

Zápisník alkoholičky Zápisník alkoholičky Michaela Duffková

Kniha byla zajímavá, ale co nechápu, že se autorka vrátila ke svému manželovi, který se k ní choval dle jejího vyprávění úplně příšerně v každém období, a má s ním druhé dítě.

09.11.2024 3 z 5

Na dně Temné řeky Na dně Temné řeky Leslie Wolfe

Kniha byla čtivá, více dějových linií, bavilo mě to.

26.10.2024 4 z 5

Noční koupání Noční koupání Megan Goldin

Kniha se četla dobře, kdo je vrah mě překvapilo. A soudní proces je teda příšerný.

19.10.2024 3 z 5

Tíha viny Tíha viny Hans Rosenfeldt (p)

Tak tenhle díl mě teda vůbec nebavil. Do strany asi 300 se skoro nic neděje, pořád se vrací k postavám a ději z předchozích knih. Konec se tedy trochu rozjede, ale 100 stran děje mi ke spokojenosti nestačí.

10.10.2024 3 z 5

Pověz mi Pověz mi Anne Frasier (p)

Kniha byla spíš pro teenagery, mně přišla nudná, a dovršil to konec, kdy se odhalí, kdo to vlastně celé zosnoval, plus pokus o další vraždu, a rodiny si mezitím romanticky přiznávají, kdo je čí otec a kdo koho miluje.

29.09.2024 3 z 5

Dokonalý zločin Dokonalý zločin Helen Fields

No, pachatele jsem jako většina komentujících odhadla brzy, ale děj mě moc nebavil. Hlavně jsem nepochopila, proč nehlídali byt člověka, kterého použili jako volavku? Alespoň jeden policista tam měl zůstat. Ale to by zase nebylo tak napínavé, chápu.

22.09.2024 3 z 5

Rychle domů Rychle domů Roz Nay

Bavilo mě to číst, ale bylo to psané tak nějak až moc jednoduše a několik opravdu nesmyslů by se také našlo.

14.09.2024 3 z 5

Všude samí lháři Všude samí lháři Shari Lapena

Docela to šlo, ale nic extra. Hodnotím průměrně.

10.09.2024 3 z 5

Les v domě Les v domě Alena Mornštajnová

No nijak mě to nenadchlo, takové neuvěřitelné, nikdo nic pořádně nevyšetřuje, všichni lžou, a ani v dospělosti se to nijak neřeší...

29.08.2024 3 z 5

Ztracené dívky z Willowbrooku Ztracené dívky z Willowbrooku Ellen Marie Wiseman

Knížka byla čtivá, hrůza co se dělo v ústavu, ale příběh mi přišel hodně neuvěřitelný. Spoiler - to si policie hned na začátku nemohla na evidenci osob ověřit, zda nemá dvojče? I v té době existovala určitě papírová evidence. A nevěřit jí a zavřít podruhé? Tak to už bylo moc.

25.08.2024 3 z 5

Felix Pink čeká na smrt Felix Pink čeká na smrt Belinda Bauer

A jo, bavilo mě to, vtipně napsané, nevím, do jakého žanru bych to tedy zařadila, ale čtivé to bylo.

16.08.2024 3 z 5