SimonaP komentáře u knih
Tak tenhle díl bych zařadila do těch slabších, byl bez napětí, dějová linka s Alex těžko uvěřitelná.
Ze začátku jsem se nemohla vůbec začíst, spád nastal až příchodem Robin na scénu, a pak už to byla jízda! Nemohla jsem se odtrhnout, četla jsem do noci, jak jsem byla zvědavá, o co tam vlastně jde.
Kniha mě bavila, opět čtivě napsaná, příběh mě bavil, konec tedy takový uspěchaný, zvláštní.
Kniha mě přenesla do míst mého dětství, děj určitě napínavý, originální, s nádechem tajemna. Bylo by to na tři hvězdy, za lokalitu jednu přidávám.
Možná trochu moc neuvěřitelných náhod, přežít dva dny ponořená v ledovém oceánu není moc věrohodné, ale tak je to smyšlený příběh s reálným podtextem, bohužel.
Ale jo, číst se to dalo, i když nic extra to nebylo. Až do konce nevíte, co kdo proč. Zase trochu jiný způsob vyprávění.
Kniha byla čtivá, ale vadilo mi Spoiler - zamlčování informací, jako např. útěk nebezpečné vražedkyně a její vyhrožování rodině Lottie.
Knížka byla čtivá, napínavá, rychle jsem jí přečetla.
Tak tohle mě bavilo. Čtivé, napínavé. Jediné, co mi trochu působilo problémy dvě pro mě podobná jména Lucy a Libby. Ale jinak fajn čtení to bylo.
Ani nevím, jestli se mi kniha vlastně líbila. Nesedl mi styl psaní, jako od žáka ze základky, když má napsat povídku. A styl rozhovorů mezi lidmi divný, takhle se nikdo nebaví. Konec překvapil.
Kniha byla čtivá, to ano, ale vadily mi tam nelogičnosti. Spoiler: jak je možné, že nikdo z policistů neprohledal stodolu, kde se stal zločin? A další oběť tam najde malá holka. Proč žena neprozradila Willie hned, kdo jí držel v zajetí, když ho znala? Proč si hned nepřipravila zbraň, když věděla, že je někde venku pachatel? Nevím, pro mě nedomyšlený jednoduchý příběh.
Kniha byla čtivá, adepti na vraha se střídali, měla jsem jich několik, a musím se pochválit, napadl mě na chvíli i ten pravý.
Nějak mě to nebavilo. Hrozně postav, nesmyslů, o kluky se nikdo nebojí a v pohodě můžou být venku celou noc, včetně syna vyšetřující policistky ,i když tam řádí vrah.
No bylo to takové nemastné neslané, bez napětí, ale číst se to dalo.
No nic moc. Čekala jsem podobu s Cizinci ve vlaku, ale to ani náhodou. Takové rozvleklé, celkem nudné, neustálé změny identit na naše poměry nechápu, v Americe asi standart...
Kniha mě občas nudila, důvody, proč vlastně vraždil, a jak si vybíral oběti, takové nedotažené... neurazí, nenadchne.
Skoro do půlky se nic moc neděje, pak to dostane konečně nějaký spád. Ale tolik narušených a ulhaných lidí pohromadě se jen tak nevidí.
Kniha se četla dobře, akorát konec mi přišel uspěchaný, všechno rychle vysvětleno na pár stránkách. Ale bavila mě.
Je, to mě bavilo. Akorát bych brala těch dní pečení víc. Kniha byla krátká, snesla bych klidně o polovinu víc stránek.
Četlo se to dobře, ale ztrácela jsem se ve jménech a přišlo mi to občas zdlouhavé, neudržela jsem vždy pozornost