SimonaP komentáře u knih
Tahle knížka se mi líbila moc, konec nečekaný. Co mě odrazovalo, byl obal, ale jinak knížka super, krásně čtivě napsaná.
Kniha čtivá, zvraty jsem nečekala, bavilo mne to. Pozor, kdo nečetl první díl, je tu zmíněn pachatel z prvního dílu.
Tak tohle mne nebavilo. Spousta postav, složitý děj, vlastně ani nevím, jestli jsem to pochopila. Čekala jsem, že to bude o sestře, která v nemocnici zabíjí pacienty a ono to bylo o válečném zločinci.
Od knihy jsem čekala něco víc, něco napínavého, odvíjejícího se od situace ve vlaku a ono nakonec nic. Ani tam nebylo nic o sledování, které se nijak nerozvinulo, motiv zločinu divný, pachatel nezajímavý.
Knížka se číst dala, ale nijak moc napínavá nebyla. Konec jsem tak nějak odhadla.
Knížka mě bavila. Možná moc dějových zvratů, ale neztrácela jsem se v ději. Trochu se mi pletla jména obětí.
Celkem nuda, nic se tam nedělo, zvraty teda podle mě žádné, všechno bylo předvídatelné. Nezvěstná byla lepší.
Určitě lepší než Slib mlčení, napínavé, hezky psané. Akorát ten konec SPOILER -
čekání na vraha bez pořádného jištění a posil. To tam s ní nemohl být nějaký policista převlečený za tátu amiše?
Hrozně zvláštní kniha, vůbec nevim, co psát. Za přečtení určitě stojí.
Přišlo mi, že je tam hrozně dějových linií, přičemž by každá vydala za samostatnou knihu. Nudná nebyla, ale vadil mi, kromě linie s uprchlíky , těžko uvěřitelný motiv pro vraždu.
Knížka se dobře četla, ale chybělo mi tam něco navíc, abych na ní hned nezapomněla. I to amišské prostředí a kultura mi tam přišla zmíněná jen tak letmo.
Kniha se mi dobře četla, měla spád, byla napínavá. Vraha jsem neodhadla.
Knížka se určitě dobře četla, byl to ale spíš psychologický román než thriller, čekala jsem nějaký zvrat, něco, co mě na konci posadí na zadek, a ono nic. Ale při čtení jsem se nenudila, takže času nelituji.
Tak první polovina úplně super, v té druhé už jsem se trochu nudila, ale konec perfektní. Jako celek hodnotím velmi dobře .
Kniha se četla dobře, občas mi přišla zdlouhavá, ale bavila mne. Akorát mi přišlo moc stručné a v jádru asi i nepochopené vysvĕtlení vraždy Soni, možná by bylo na místĕ to trochu rozvést.
Opět skvělá kniha, která navazuje na Ďábelské hry, takže určitě číst až po téhle knize. Pachatele jsem neodhalila.
Tak knížka se mi líbila moc, napínavá, plná zvratů. Jen ten soudní proces a odsouzení se mi zdálo nějaké rychlé a bez pořádných důkazů...
Kniha mě nudila. Zdlouhavá, nic moc se nedělo, nevím, proč by mě měl vrah dívek překvapit, i když jsem ho neodhadla.
Do tří čtvrtin hrooozná nuda, myslela jsem, že už jí nedočtu, pak se to jakž takž rozjelo, ale na dobrou knihu to nestačí.