Sisi394 komentáře u knih
Tu knihu jsem strasne strasne chtela, potom co ji spoluzacka prinesla do skoly na referat. A dostala ji k vanocum Musim ji pohledat, rada bych si zavzpominala.
Precteno jako audiokniha. Bylo to fajn dve a pul hodiny, skvele nacteno vicero lidma.
Mel by cist kazdy, kdo chce byt zdrav i ve stari.
kniha se mi nelibi, dostala jsem ji k narozeninam, takze ji poslu dal. Jine kucharky co mam stejneho smeru jsou lepe zpracovane, nafocene..... a recepty se proste nepovedli.
Krasna ukazka toho jak jde s lidma perfektne manipulovat a dokazu si predstavit, ze za par let neco takoveho klidne muze byt. Myslim, ze takovemu svetu uz slapeme na paty. Po tom, co jsem prosla pochopenim diky kovidofasismu a cele teto tragikomedii s perfektne nachystanym planem x let dopredu si myslim, ze nic co by nemohlo byt.
Proste skvely zacatek trilogie. Postavy jsem si opravdu oblibila. Cetla jsem a podruhe poslouchala jaka audioknihu, skvele nacteno.
Konec na me prilis rychly a useknuty, ale u Kinga nic neobvykleho. Jinak pribeh ac zvraceny me neskutecne vtahnul.
Skvely druhy dil trilogie. Bavil me stejne skvele jako Pan Mercedes.
Skvela kniha, misty velmi smutna, tema politiky me trochu nudilo.
V detstvi jsem videla tento horor v tv a v dospelosti precetla knihu. Obe verze jsou proste skvele dilo.
Nemam rada kratke pribehy, prave proto mam rada Kinga. Povidky nejsou spatne, ale ja se potrebuju zacist a kdyz se zactu uz to konci.
Opet skvely zazitek. Poslouchala jsem jako audioknihu a bylo to skvele stravenych 25 hodin. Scena s kamenovanim v jezere a smrt methie pro me byla nejvic emotivni.
Pokud bych knihu neprecetla formou audioknihy, nejspis bych nekolik stran preskocila. Takto jsem ji precetla/poslechla uplne celou. Moje top kniha od Kinga to neni, ale i tak na me zanechala skvely zazitek.
Jednoduchy namet, ale kniha ani chvili nenudila. Poprve jsem precetla a po letech poslouchala jako audioknihu, ktera byla naprosto brilantne nactena a dava pribehu dalsi rozmer.
Knihu jsem precetla za dva dny, uplne me pohltila. Skvele napsano, libilo se mi stridani pribehu z pohledu dvou postav a s napetim cekala jak to dopadne.