Sobotikova Sobotikova komentáře u knih

Dědictví aneb Jak Helena ke štěstí přišla Dědictví aneb Jak Helena ke štěstí přišla C. D. Payne

Knížka, kterou odložím a už si asi na ni nevzpomenu. Jediné co mne u ní drželo byl fakt, že jsem byla zvědavá na identitu tajemné spisovatelky.

25.05.2014 3 z 5

Zlatá kniha komiksů – Václav Šorel Zlatá kniha komiksů – Václav Šorel Václav Šorel

Vzpoura mozků - klasika, na kterou často vzpomínám. Nadšení z ní sice není tak velké,jako když jsem ji četla před...no ...už mnoha lety:), ale ráda jsem si ji připomněla. Ostatní komiksy se mi také líbily,a to komiksový nadšenec moc nejsem.

22.05.2014 5 z 5

Zachraň mě Zachraň mě Rachel Gibson

Pěkné oddechové čtivo, které nenadchne, ale asi ani neurazí.

03.04.2014 3 z 5

Pravda o mém muži Pravda o mém muži Halina Pawlowská

Knihy Haliny Pawlowské sice moc nemusím,ale tato patří k těm lepším.

05.03.2014 3 z 5

Navždy mrtví Navždy mrtví Charlaine Harris

Některé série by měly v nejlepším skončit. I když to nebylo nejhorší čtení, už mne Sookkie bohužel přestává bavit.

21.01.2014 3 z 5

Za facku Za facku Eva Urbaníková

Taková pěkná malá jednohubka :) Knížky od této slovenské autorky se mi líbí.

11.01.2014 4 z 5

Bludný kruh Bludný kruh Linda S. Howington

Chvilkama mne kniha docela bavila,aspoň zpočátku, protože je napsána trochu jiným stylem, ale ke konci už jsem se těšila až ji dočtu. Zápletka mi připadá nepovedená. Hodně slabá knížka od této autorky.

03.11.2013 2 z 5

Maják v Alexandrii Maják v Alexandrii Gillian Bradshaw

Tuhle knihu považuji za jednu ze svých nejoblíbenějších.

18.12.2010 5 z 5

Neotvírej tuhle knihu! Neotvírej tuhle knihu! Andy Lee

Od té doby, co jsem knihu začala používat při besedách v knihovně, tak už ji v knihovně nenajdete....jelikož ji má pořád nějaké dítě půjčenou :) Děti ji milují.

05.09.2023 5 z 5

S láskou, Lukov S láskou, Lukov Mariana Zapata

Mám ráda knihy ze sportovního prostředí a z krasobruslení obzvlášť. Tato kniha nebyla špatná, ale přišlo mi, že tam bylo spoustu omáčky a okecávání a přitom se toho v knize při její tloušťce zas tak moc nestalo.
Moje nejoblíbenější kniha z krasobruslařského prostředí, tak zůstává Zlatý sen od Maynard F. Thomson

14.08.2021 3 z 5

Holky od spitfirů Holky od spitfirů Soraya M. Lane

"Holkám od Spitfirů" uškodilo, že jsem ji četla těsně po knížce "Skříň plná Diora", která byla napsána o mnoho lépe a také se tam píše o ženách - letkyních.

30.05.2021 3 z 5

Elinka Elinka Nadine Robert

Pěkný příběh, ale nevím jestli se malé děti nebudou ztrácet v té záplavě jmen.

24.07.2020 3 z 5

Schovej se, kdo můžeš Schovej se, kdo můžeš Pavel Brycz

I když tato dětská knížka je skvělá, tak se ze mne "česnektarián" nestane :)

30.09.2019 4 z 5

O lvíčkovi, který pořád říkal ne O lvíčkovi, který pořád říkal ne Christine Beigel

Ve srovnání s ptáčkem Neptáčkem mi tento příběh připadal hodně slabý.

03.09.2019 3 z 5

Byt v Paříži Byt v Paříži Guillaume Musso

Čekala jsem romantiku, našla jsem něco daleko lepšího.

14.07.2019 4 z 5

Dokonalá přítelkyně Dokonalá přítelkyně Karen Hamilton

Kdyby se kniha zkrátila o polovinu, tak to mohlo mít nějaký spád. Takhle se to neskutečně vleklo.

20.04.2019 2 z 5

Ostré předměty Ostré předměty Gillian Flynn

Nedočteno, vzdávám to ...polovina knihy za mnou a nic se nestalo, občas se tak nudím, že se ztrácím v myšlenkách a pak se ztrácím i v textu a postavách.

08.12.2018 1 z 5

Noc v Central Parku Noc v Central Parku Guillaume Musso

Z této knížky jsem hodně rozpačitá. Knížka se sice četla dobře, měla spád, ale celé mi to přišlo přitažené za vlasy, nereálné.

20.04.2018 3 z 5

Neobyčejná dobrodružství deseti ponožek (čtyř pravých a šesti levých) Neobyčejná dobrodružství deseti ponožek (čtyř pravých a šesti levých) Justyna Bednarek

Taková polská verze našich Lichožroutů :) Jednoduché úsměvné příběhy desíti ponožek, které se vydaly do světa. Doplněno pěknými ilustracemi.

05.02.2018 5 z 5

Jak vyléčit zlomené srdce Jak vyléčit zlomené srdce Anna Bell

Průměrný příběh, nepříliš sympatická hrdinka.... četla jsem lepší.

17.01.2018 3 z 5