sramkovamichala komentáře u knih
Velmi pěkný příběh, rozuzlení zajímavé a děj napínavý, ale v určitých fázích předvídatelný.
Slabší než Ptáčník určitě, ale nová postava Blechy mě bavila. Závěr knihy byl na můj vkus celkem urychlený.
Opět zajímavý příběh, nicméně o trochu slabší než dva předchozí díly.
I přesto, že vůbec nečtu knihy s válečnou tématikou, tak se mi pozadí této knihy moc líbilo.
Moc pěkná knížka. Děj je od začátku napínavý a neustále se objevují nové zápletky. Konec byl pro mě nečekaný, ale výborně napsaný a nebyl unáhlený. Vřele doporučuji :-)
Moje první kniha od tohoto autora a opravdu záživná. Do poslední chvíle není úplně jednoznačné, kdo je vrah. Děj je velmi zamotaný, ale psán jednoduchým jazykem. Mohu doporučit!
Kniha je velmi čtivá se skvělým dějem, který je ale nicméně trochu předvídatelný.
Kniha se mi líbila více než Žítkovské bohyně. Děj je ucelený, obsahuje i vsuvky vyprávěné jinými osobami. Je dobré trošku znát historické souvislosti, pro lepší pochopení.
Opět skvělá kniha od tohoto autora, nicméně první díl Dívka v ledu se mi líbil trochu více. Děj je napínavý, ale trošku předvídatelný (závěr).
Výborná kniha, stejně jako první díl. Napínavý děj s netypickými postavami. Doporučuji!
Výborná kniha, zapeklitý děj, zajímavé postavy. Jedině doporučuji!!
Děj z části předvídatelný, ale se zajímavým obsahem. Žádná extra překvapení, konec trochu ukvapený.
Napínavý děj s neustálými zápletkami, nevšední případ. Konec možná trochu ukvapený a zčásti otevřený.
Knížka se mi moc líbila, měla originální děj a byla jsem mile překvapena. Četla jsem první knihu od Fitzeka, ale určitě se vrhnu i na Zaklínače duší.
Chtěla jsem si udělat vlastní názor a jsem ráda, že už nemusím spoléhat na řeči ostatních. Kniha je napsaná jednoduchým, strohým jazykem, nicméně pro fanoušky Gábiny nebo biatlonu celkově určitě doporučuji přečíst.
Zajímavá knížka, přesto např. detektivky s Erikou Fosterovou mě baví víc jak příběhem, tak stylem jakým jsou napsané.