Stani95 | Komentáře u knih | Databáze knih

Stani95 Stani95 komentáře u knih

Johana Johana Pavla Horáková

Příjemná knížka, která mě zase bavila. Já tyhle české autorky mám v oblibě. Palec nahoru za postavu Jihoafričana ;-), s tím jsem se v knize ještě nesetkala.

07.09.2020 4 z 5

Kdo chytá v síti Kdo chytá v síti Marika Pecháčková

Silné téma a příběhy, na které si každý může udělat svůj názor. Kde se stala chyba, proč k tomu došlo?
Literárně horší průměr- věty se mi nečetly dobře, některé otázky divně formulované. Některé rozhovory mě ani nezaujaly a přeskakovala jsem.

23.07.2020 3 z 5

Abych přežila: Můj útěk ze Severní Koreje Abych přežila: Můj útěk ze Severní Koreje Yeonmi Park

Velmi zajímavá knížka, která se četla se zatajeným dechem. Myslím, že většina lidí nemá ponětí, co se děje v Severní Koreji.

29.06.2020 5 z 5

Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

První knížka od této slavné autorky, tak jsem čekala oddychovku s napětím, která se u mě bohužel nekonala. Ze začátku jsem se musela do čtení vyloženě nutit, nesedl mi styl psaní autorky a příliš mnoho jmén. Nebavila mě ani hlavní zápletka, jelikož mi přišla hrozně nepravděpodobná. Nejlepší byl epilog, ale to bylo posledních pár stran.

07.05.2020 2 z 5

Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Nechala jsem se zlanařit od kamarádky, že přesně tohle si teď potřebuji přečíst. Četlo se to dobře, ale nuda, nuda...

10.04.2020 2 z 5

Jihoafrická republika Jihoafrická republika Alexandr Zimák

Stručný ale výstižný popis historie JAR, zajímavé.

05.10.2019 5 z 5

Dějiny Austrálie Dějiny Austrálie Geoffrey Blainey

Velmi čtivá knížka o historii Austrálie, srozumitelně vysvětleno.

20.09.2019 5 z 5

Stravou proti zánětu Stravou proti zánětu David Frej

Výborná kniha se zajímavými recepty, ke kterým se budu vracet.

14.08.2019 5 z 5

Panda v nesnázích Panda v nesnázích Markéta Lukášková

Hezká knížka od české autorky. Obdivuji, že na mladý věk spisovatelky, se mi kniha líbila a četla se rychle.

04.06.2019 4 z 5

Dějiny Jižní Afriky Dějiny Jižní Afriky Otakar Hulec

Krasne popsana cela historie, hodne mi pomohlo objasnit celou situaci v Jihoafricke republice.

18.02.2019 5 z 5

Zlomení andělé Zlomení andělé Gemma Liviero

Velmi silny pribeh. Libilo se mi, ze se osudy 3 hlavnich hrdinu pozdeji propojily a kniha je vypravena z ruznych pohledu. Jednu hvezdicku dolu davam za to, ze se dej v prvni polovine odehrava pomaleji a od druhe pulky mam pocit, ze zaverecna cast pusobi trochu uspechane, coz je skoda.

26.11.2018 4 z 5

Veronika v Dubaji Veronika v Dubaji Veronika Klesnilová

Necekala bych, ze slecna dokaze napsat tuto knizku tak svizne, poutave, zajimave a popravde! U vyberoveho rizeni a nekterych situacich jsem mela slzy v ocich, protoze presne to jsem take zazila :-)

26.09.2018 5 z 5