Sumatrae Sumatrae komentáře u knih

Čas zemřít - série brutálních vražd ve stínu Vatikánu Čas zemřít - série brutálních vražd ve stínu Vatikánu David Hewson

Nemohla jsem se do knihy zacist Zapletka zajimava, avsak trosku prekombinovane, nekdy uplne nedotazene, obcas jsem mela potiz pochopit, co tim chtel autor rici

19.08.2019 2 z 5

Třetí hlas Třetí hlas Rolf Börjlind

Vice se mi libil dil prvni, ktery jsem si kvuli tomuto dilu musela precist znovu, ale i tato kniha se mi moc libila

Černý úsvit Černý úsvit Rolf Börjlind

Nejvice se mi asi zatim libil dil prvni, ale ani tato kniha nezkalama

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Luxusni oddychovka, vtipne, ze zivota

21.07.2019 5 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Kniha se mi libila, nekdy bych ji mozna trosku vic rozvedla, ale jinak vytkout neni co, doporucuji

Monstru podoben Monstru podoben Viktorín Šulc

Opet kniha nezklamala Detektivka psana zivotem...stale me neprestane prekvapovat, ceho je clovek na cloveku schopen spachat...natoz, kdyz to spachaji uz mladistvi

04.07.2019 5 z 5

Dokonalá Dokonalá Gilly Macmillan

Musela jsem se do cteni nutit Stale jsem ocekavala, kdy se dej rozjede, ale bylo to utahane a tak nejako bez jiskry, predvidatelne Napad dobry, postavy mi byly docela sympaticke, libilo se mi, ze to bylo psane pohledem vice postav, ale chybelo mi tu napeti

23.03.2019 2 z 5

Není úniku Není úniku Taylor Adams

Knizka zacinala dobre a vypadalo to na napinave cteni, ale tak nejak jsem cely dej odhadla temer v jedne tretine knihy Obcas to bylo zbytecne utahane, predvidatelny dej, par nerealnych malickosti... Dobre se cetla a misty byla napinava Nechci byt hnidopich, ale pokud porovnam s jinymi knizkami, nemuzu dat jinak nez jen 2 hvezdy

25.02.2019 2 z 5

Obeť bez tváre Obeť bez tváre Stefan Ahnhem

Az na par detailu me knizka bavila Byla napinava, zajimava zapletka, ktera je na dnesni dobu pomerne aktualni

17.02.2019 5 z 5

Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Moje prvni kniha od tohoto autora a musim rict, ze to bylo prijemne oddechove cteni, u ktereho jsem se nejednou zasmala Na doporuceni kolegyne jsem cetla na stridacku jednu kapitolu Jachyma a pote Veroniku, zajimave zpracovani knihy Urcite sahnu po dalsim jeho pribehu

22.01.2019 5 z 5

Písky času Písky času Barbara Erskine

Opet spokojenost, i kdyz u nekterych pribehu me mrzelo, ze jsem se s nimi musela tak rychle rozloucit a nebyly delsi

Nejtemnější hodina Nejtemnější hodina Barbara Erskine

Luxusni cteni, Barbara nikdy nezklame a tato kniha se mi obzvlast libila

Dům ozvěn Dům ozvěn Barbara Erskine

Moje kdysi prvni setkani s touto autorkou, kdy jsem knihu přečetla jednim dechem behem dvou dnu a od te doby jsem nevynechala jedinou jeji knihu..vsechny zdobi mou knihovnu U teto autorky jde o spojeni vseho, co mam rada....historie, laska, prolinani ruznych casovych os, detektivka....

Bratrstvo tajných hrobů Bratrstvo tajných hrobů Viktorín Šulc

Precetla jsem behem dvou dnu Take doporucuji vsem, kdo se o dane tema zajima

09.01.2019 5 z 5

Lovec přízraků - Vraždy, které šokovaly republiku Lovec přízraků - Vraždy, které šokovaly republiku Viktorín Šulc

Kniha, ktera me zaujala nejen vzpominkami a detaily z aktivni sluzby pana Markovice, ale zaskocila tim, kdyz jsem zjistila, ze moje maminka v dobe spachani nekterych vrazd studovala v Praze a pohybovala se dane dny a temer i casy na miste, kde k nim doslo...

Démon v mém srdci Démon v mém srdci Viktorín Šulc

Nemene zajimave pokracovani toulek ceskou historii brutalnich vrazd Bohuzel je smutne, jak nekdy malo staci k tomu, aby k tomu ci onomu zlocinu nikdy nedoslo, kdy nekdy nejaka skutecnost se jednomu nemusi zdat dulezita, pritom je to treba klic k celemu pripadu nebo nebyt amnestie Vaclava Havla, nemuselo by se par veci vubec stat....

Když vzlétne děs a nevíra Když vzlétne děs a nevíra Viktorín Šulc

Sam zivot pise ty nejhruznejsi detektivky... Nahlednuti do mysli opravdoveho vraha, psychiatricka vysetreni, vypovedi svedku, myslenky a zavery ceskych vysertrovatelu, fotky mist cinu.... Cetla jsem jednim
dechem a nestacila se divit pro jake malickosti ci prapodivne pohnutky je clovek schopny zabit druheho a co vsechno je schopny vymyslet, aby sam sebe uspokojil a nasledne zachranil...

King King T. M. Frazier

Prvnich asi 30 stranek jsem se snazila privyknout desnemu formatovani a chybam, jako by korektura knihy byla sita horkou jehlou, coz se samozrejne netyka knihy samotne Kdyz si clovek privykne slovniku hlavnich postav, zacne si uzivat dej, ktery je protkany napetim i erotikou Knihu jsem precelta jednim dechem a uz se tesim na dalsi dil

Loutkář Loutkář Daniel Cole

Opet jako v prvni knize neotrely a zajimavy napad hlavniho deje, detektivove me bavili, ale tak nejako jako prvni dil tahle, nekdy az otravne zdlouhave

07.01.2019 3 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Zajimavy napad s mrtvolou poskladanou ze 6 tel i samotna zapletka, ale tak nejak roztahane Cetla se dobre, ale ne hltave jako jine detektivky

07.01.2019 3 z 5