tereza1964 komentáře u knih
Mně se kniha líbila, hezky popisovala různé aspekty práce delegátky.
Stejně jako první díl o Číně, i tento má grády. Etzler prostě umí psát.
Skvěle napsaná cestopisná kniha, autor určitě zasluhuje obdiv za to, co vše zvládnul. Přečteno za jedno víkendové odpoledne a to o něčem vypovídá :)
Kniha mě bavila, stejně jako první díl. Není to žádná světová literatura, ale na večerní čtení po práci naprosto ideální.
Nápad na knihu určitě dobrý, ale provedení už horší. Vadí mi zvláštní slovní spojení, mnohdy zbytečně dlouhá souvětí a zvláštní vyjadřování autorky. Plus rozhovory, kterými je kniha prokládána, jsou vedeny zvláštně. Nic se z nich vlastně nedozvíte, otázky autorky mi přijdou dost často úplně mimo. Škoda.
Těžký životní osud dívky donucené k prostituci... odstrašující případ toho, že se to může stát opravdu každému.
Skvěle napsaný cestopis, často se u něj člověk zasměje :)
Trochu jinak napsaná kniha, než je v této sérii obvyklé, ale ničemu to neuškodilo. První stránky jsou celkem nezáživné, ale příběh poté nabírá obrátky a ve finále se jedná o velmi originální námět :)
Začátek knihy je zdlouhavější, ale kdo vydrží, je pak odměněn strhujícím závěrem knihy. Celkově hodnotím jako lepší průměr a ráda si od autorky přečtu i něco dalšího :)
Pěkná romantická kniha odehrávající se v exotické Indii. Za mě mohla být klidně kratší, ničemu by to neuškodilo.
V knize je hezky popsáno, co od Nepálu a Indie očekávat. Kniha je napsána skvěle, čte se to jedna báseň :)
Kniha je graficky hezky zpracovaná, trochu mi vadilo, že nebyla nějakým způsobem uspořádaná (ať chronologicky nebo jiným způsobem.
Kniha je spíš oddechovější, jsou tam krásné popisy přírody.
Super průvodce pro každého, kdo se chystá jít aspoň nějakou část stezky.
Hezky shrnutá cesta Putina k moci.
Kniha věrohodně popisuje život v KLDR, útěk a snahu přežít. Je neuvěřitelné, co člověk vydrží.
Skvěle napsané, kniha člověku přinese nový pohled na gamblerství.
Hezká knížka o životě s handicapem a moc autorce fandím, ať ji život stále baví a nevzdává to.
V příběhu je hodně postav, ale čím déle knížku čtete, tím snadnější to je. Za mě mohla být o pár stránek kratší.
Hezký český román, nic světoborného, ale to jsem od toho ani neočekávala.