Terezzie komentáře u knih
Krásný , čtivý erotický román, kterému nic nechybělo jen některé stránky jsem občas četla ob řádky. Za mě super oddechovka která nikoho kdo tento žánr čte , nezklame .
Na Kejklíře jsem se hrozně těšila. Už v Chaosu si získal mojí pozornost a prostě jsem tak nějak věděla, že to bude ON! Tak jako Brantleyho jsem si Killiana neskutečně zamilovala.
Se Sass jsme se setkali už prvním díle, kdy ji Persy přivede do svoji show ještě s dalšími nováčky. Kdo je Persy se dozvíte v Chaosu. Sasskie je nádherná, jako fakt nádherná holka. Je taky talentovaná. Umí tančit, umí lidi okouzlit a umí to s ohněm. Je to neskutečná dračice a získala si mě okamžitě hned.
Killian, uhranutý její krásou je úplně bez sebe protože Sasskie je vůči němu úplně imunní a to ho k ní táhne ještě víc a je z toho celej běsnej. Neskutečně mě bavilo to jejich škádlení se a ta chemie mezi nima byla brutální. Pro Killa je tahle malá ďáblice výzvou takže je jen otázkou času jak dlouho vydrží Sass odolávat.
Amo nám tu naservírovala tak jako v předchozím díle spoustu napětí , adrenalinu a tajemna. Do poslední chvíle prostě čekáte na to jak to celý dopadne, kde je pravda, kdo je ten hodnej a kdo ten zlej. A já jsem byla tak zmatená a nedočkavá, že jsem knihu nedokázala odložit .
Tady v Kejklířovi jsem byla úplně vyřízená z ohnivý show. To jako byla naprostá bomba, tohle bych chtěla vidět na živo a nejlépe sedět v první řadě jako VIP host
Hot scény jsem si tady užívala víc než v chaosu protože prostě Killian….A že jich bylo.
Tenhle díl zaujmul první místo v této sérii.
Kejklíř mě naprosto dostal. Řekla bych že možná zatím nejvíc vede od všech knížek co jsem od Amo četla
Celkově to není špatný příběh. Ale jinak mě kniha bohužel neoslovila , hodně předvídatelné, hlavní hrdinka na mě až moc otevřená a upřímná , on mi asi úplně nevadil ale nenašla jsem v tom nic moc co by mě chytlo . Neurazí ale ani nenadchne. Tento díl se mi líbil asi nejméně z tich , které jsem četla .
No sakra co tohle bylo !???
Né vážně, kniha se mi fakt líbila . Třičtvrtě knihy jsem fakt nemohla odložit , potom už se to maličko strhlo a lehce mě to přestávalo bavit ale někdy to tak mám , to ale nic nemění na tom, že mě kniha velmi velmi velmi oslovila !!! Ty erotické scény , z těch mi bylo přiznám se horko ! Krasne prostředí, kde se dej odehrává . Silný příběh několika zlomených duší. Moc hezky napsané , lehce zvrhlé ale když se na to podíváte trochu jinak a do hloubky tak proč vlastně ne a ten konec byl krásný . Doporučuji .
Bylo to vtipné , hezky se to četlo , super styl psaní . Postavy se mi zamlouvaly už méně. Čekala jsem trochu něco jiného ale oddechovka dobrá.
Pro mě byla tato kniha takovou vstupní branou do tohoto ostřejšího žánru , takže nemohu hodnotit špatně . Když to teď zpětně porovnám s tím co čtu teď tak je tato kniha někde v pozadí ale stejně nezapomenu na to jak jsem hltala každou stránku jako puberťačka na střední :D
Kniha se mi četla velmi hezky . Taková super oddechová kniha . Přečetla jsem ji během jednoho dne . Za mě super .
(SPOILER) Vyvrhel - T.M.Frazier
Máme tu pokračování příběhu Beara a Ti. Na Vyvrhela jsem čekala jako na smilování, protože ten konec zase??! K mému štěstí jsem Psance dočetla zrovna v době, kdy vycházel akorát poslední díl
Už už to vypadalo, že Thia a Bear budou mít chvíli klid na čuňačinky Sotva si k sobě našli cestu tak klasicky prásk a zase je všechno jinak
Ty hajzlové motorkáři to Bearovi pořád dávají sežrat, stále tam probíhá ,,hon na medvěda proč a co za tím je nemůžu říct ale děj tu nabere nečekaný obrátky, kdy se Bear objevuje jako vyvrhel v lochu, odkud nemůže chránit Ti..
Vypadá to, že Bear nemá moc šancí na výhru, ve vězení se setkává s lidma, který fakt vidět nechtěl. Nemůže nic moc, jen střádat v hlavě plány a taktiky. Musí tam vsadit něco víc než jen svůj holej život..
Thia je silná a chytrá holka, King jí vzal pod svý křídla a ona se snaží vymyslet plán B.
Oba dva čeká hodně překážek , boj o život, zrady , lži a fakt jsem si myslela poprvý, že to nedopadne dobře …
Ke konci jsem pomalu ani nedýchala,fakt jsem byla úplně vyřízená, nervní a nadávala jsem ,,A to jako si dělají p*rdel sakra ??!! Tak tohle číst dál nebudu nemám na to nervy
Tuhle sérii jsem si fakt oblíbila , bavilo mě to neskutečně
Všechny knížky byly totálně nabombený vulgárníma sprosťárnama, brutalitou, vášní a krutostí
A jako ten konec?! Moje zvrhlý srdíčko poskočilo štěstím a já jako fakt doufám, že se u nás dočkáme další knihy od této skvělé spisovatelky
(SPOILER) Kniha nebyla úplně špatná . Pro mě to bylo spíš takové oddechové čtení , které neurazí ani nenadchne .
Nic složitého , hodně jednoduše popsány vztahy mezi hlavními postavami . Za mě to postrádalo hlubší děj.
Gulia sice mladá coby puberťačka ale ve finále oddaná a poslušná. Ano dokázala si prosadit svou ale až moc se tomu všemu podvolila.
Cassio byl takový za mě nemastný neslaný, jsem zvyklá na takový ty nadržený psychopatický a majetnický šílence v tomto žánru . Asi jsem divná :D
Bylo to asi taky tím jak to vše hrozne rychle plynulo, moc postav kolem a nic moc o tich hlavních . Čekala jsem třeba nějakou zajímavou minulost nebo tajemství ze strany Gulie ale nic. U Cassia se to zachránilo trochu tou aférou s jeho zesnulou ženou ale také mi to přišlo vše hrozne rychle hotové a vyřízené.
Mě vadilo jak ten děj až příliš rychle plyne, začátek celkem ušel ale potom byl najednou skok o několik měsíců později , poté dokonce o několik let a další kapitola byla opět o několik měsíců později a vlastně se nic nestalo.Kapitol byly pak takové nijaké, žádné drama,jen běžný život v manželství. Děj byl více než předvídatelný, z mafie tam toho bylo minimum a vlastně jen rodinné vztahy nic víc a hlavní zápletka byla spíš takové klišé. Chyběla mi tam ta prvopočáteční chemie , sice bylo super , že se tam střídali pohledy obou postav ale ty city nebyly nijak významně popsány, začátek vypadal trochu slibně ale potom ty skoky na mě byly až moc . Jako takový rychlý romantický film.
Ale to člověk musí čekat když je to vše v jedné knize o 300 stránkách a také díky tomu , že se příběh nevztahuje jen na hlavní postavy ale také na jejich děti . Vlastně mi přišlo že celá kniha je založena spíše na tich dětech. Romantika a sex okrajově. Jsem zvyklá na větší dobývání, emoce, lásku, nenávist a na nějaký zajímavější zvrat . Urcite bych po knize podruhé nesáhla tak ji pošlu dál do světa . Ale každý máme své oblíbené žánry, každému vyhovuje jiný způsob psaní a tak to proste je .:)
Příběh je takový klasický, předvídatelný , ze života . Čekala jsem úplně něco jiného .
Knihy od Danielle Lori jsem si neskutečně oblíbila a patří mezi mé nejoblíbenější z mafiánského prostřední.
První díl této série odstartovává Sladká nevědomost, kde si mladá a nevinná Elena musí vzít mafiánského Bosse Nicolase
Elena je krásná , poslušná, na první pohled tuctová holka a dokonalá mafiánská princeznička, která nemá v tomhle světě násilí a podvodů žádný slovo. Ve skutečnosti je ale hluboko v ní silná a chytrá ženská, která nechce být jen prostředkem pro udržení míru.
Nick je nemilosrdnej a chladnokrevnej zmetek, kterej vyrůstal ve zlatým pozlátku a je zvyklej si brát co chce a kdy chce. Takže když se rozhodne pro Elenu místo její sestry, se kterou měl dohodnutej sňatek za účelem klidu a míru v mafiánských kruzích, tak to tak prostě bude a přes to nejede vlak . Tohle město mu patří , patří mu lidi v něm a patří mu i ona.
Nicolas (Eso) měl naprosto všechno co od chlapa v tomhle žánru očekávám. Takovej ten zlej, majetnickej a naprosto dokonalej parchant.
U Eleny jsem občas měla výhrady a protáčela oči ale oba se k sobě hodili a navzájem se doplňovali. Co se týká chemie tak tam to fungovalo dokonale o tom není pochyb . Nicovo žárlivý scény neměli chybu , klidně bych přidala víc kapitol z jeho pohledu protože mě fakt bavil.
Autorka píše skvěle, hodně mi sednul její styl psaní. Příběh vás hned vtáhne a nepustí. Je tam napětí , zápletka , spicy scény jsou top a jak říká moje kamarádka, tady máte pocit jak když jim u toho svítíte
Knihu můžu jedině doporučit , četlo se to samo. Příběhy z mafiánského prostředí miluju a tady jsem dostala přesně to, co jsem chtěla.
Tuto knihu řadím do mého TOP seznamu v sekci historických romancí. Nádherný příběh , velmi čtivé, hlavní postavy jsem milovala . Zkrátka kniha ke které se určitě ráda vrátím . Děkuji a doporučuji .
Ač jsem mladá , miluji historii a miluji historické romány . Tato kniha mě velmi bavila , všem milovníkům tohoto žánru jen doporučuji .
Kniha se mi líbila , je velmi čtivá, do děje se dostanete hned a hezky to plyne . Postavy skvěle seděli akorát ja bohužel nejsem úplně příznivcem románu kde figurují mladiství. Nevadilo mi to , knihu jsem přečetla , dokonce tam jsou i různé zápletky ale nejsem moc fanda školních romantických lásek . I když postavy se chovali velmi dobře a rozumně na svůj věk . Hlavně hlavní hrdinka tu jsem si jejím charakterem velice oblíbila .
Krásné, čtivé , děj hezky plynul, nemám co vytknout. Další skvělá oddechovka od autorky ;)
Kniha mě bohužel zklamala. Kupovala jsem ji na základě dobrých recenzí ale tohle není bohužel můj šálek kávy . Mám ráda knihy z mafiánského prostředí , dark romance ale tohle není ani nic mezi
Hlavní hrdinka na můj vkus až moc vulgární na mladou holku, moc mi to nesedlo, nevadí mi nedobytné, vzdorující a svéhlavé postavy ale obecně často užívána sprostá slova ženskému pohlaví ubírají na kráse a přišla mi v tom vztahu spíše jako mladej nedozrálej kluk a ne holka :D nevím jak to popsat . Dále mi vadilo že hlavní hrdina bydlel u rodičů a obecně i když byl popisovaný jako chladný drsný a neústupný, stejně se nechal komandovat vlastní matkou a podobně , v jeho letech bych očekávala trochu více nezávislosti i když rodinné konexe k tomu nedají úplně zelenou . Vadil mi obrovský skok hlavních postav k sexu a vzájemnému soužití. V jednu chvíli se hlavní hrdinka pokusila svého muže zabít a v druhé chvíli aniž by se znali spolu měli sex a tak to šlo pořád do kola , nic nic a pak pic aniž by došlo k nějakému bližším seznamování nebo rozmlouvání, dohadování krom jejích vulgarismů. Čekala jsem asi trochu delší hru na kočku a myš, nebo alespoň jednu - dvě kapitoly Sexuální hrátky nebyly špatné ale chybělo mi tam něco z čeho bych mohla vycházet, nějaké napětí , jiskra, nevím . Všechno bylo tak nějak hned a vlastně to postrádalo jiskru, napětí, smutek, lásku a podobně . A jahody na obalu knihy, které měli své vysvětlení v knize to mi přišlo spíše jako nepromyšlený výstřel do tmy.
A slovo vulva?!? To už mohli rovnou popsat celou rozmnožovací soustavu :D Už jen to mě při sexuálních scénách vždy zkazilo veškerá má očekávání a nadšení :D
Negativa - Vulgární hlavní hrdinka která se chová spíše jako kluk, už jen její jméno na to , že to je dcera mafiána s italskými kořeny , ženské pohlaví popisováno jako VULVA , muž pomalu ve středním věku bydlící u rodičů , jméno záporáka ,,Zajac “ ( nevím proč ale vždy jsem si vzpomela na pohadku ,, Jen počkej Zajíci :D)
Pozitiva - nebýt VULVY :D tak celkem zajímavé sexuální hrátky.
(SPOILER) Napíšu akorát toto. Miluju to! Kdo je milovníkem dark romance, by si měl tuto knihu přečíst a udělat si na to názor sám. Ale já to miluji, miluji, miluji!!!
Co tohle zase bylo ??!!!
Po Elitním klubu jsem si dala menší pauzičku od Amo abych se z toho nějak vzpamatovala a teď si jedu zase na vlně totálního zmatku a valím hubu a oči.
Co musím úplně v prvý řadě vyzdvihnout je ten koncept celý týhle zvrácený a dokonalý show neboli Půlnoční běsnění!!!!! To je jako dokonalost.
Jakože klobouček před Amo, protože to co tady vytvořila, to je vážně úkaz!!
Chaos v míru začíná příběhem Dove a Kinga. A taky totálním ale totálním chaosem. Stejně jako u Labutě v EKK jsem tady byla úplně v háji a fakt netušila. Nevěděla jsem jestli se mi to má líbit nebo jestli mám být nasraná. Jenže já Amo miluju a samozřejmě si mě opět a opět získala.
Dove je holka, která nemá žádný vazby. Její život je jeden velkej otazník a když se zničeno nic objeví v Půlnočním běsnění její život se převrátí o 180 stupňů. Nese si sebou i stín z minulosti, který jí pořád pronásleduje.
King je jedním z Bratrů z Kizniče. Jeho rodina je Bratrstvo. Jeho život je Půlnoční běsnění. Je chladnokrevnej, nekompromisní zabiják a taky je samozřejmě ztělesněním Adónise. Dove nenávidí ale jestli tělem i duší to už je otázka. Má ale danej úkol a dotáhne ho do konce i kdyby ho to mělo stát život.
Tady u Dove a Kinga jsem prve nevěděla jestli je mám mít ráda nebo ne. Měla jsem v hlavě hroznej zmatek a pořád jsem je nedokázala nikam zařadit. Ale jak známe Amo ta nás vždycky překvapí, když to nejmíň čekáme a pak z nás vycucává ty emoce tak, že zbude fakt jen chaos.
Bratři z Kizniče…. No…
Takže hrozně se mi líbilo, že všechny jejich jména začínají na K. Potom se mi líbí jejich vzájemná loajálnost a potom jsem totálně učůrávala z Killiana!
Konec byl opět fenomenální , furt jsem si zjišťovala jestli to dobře chápu .
K té jejich show…. No tak tam prostě jsem nechala úplně všechnu svojí morálku a užívala jsem si to od začátku do konce. Těšila jsem se na další a další show a na plný čáře u mě vyhrává show s motorkama !!! …ZATÍM… protože co nám naservíruje další díl ví jen sám Lucifer
Pokaždé když čtu Amo mám pocit, že jsem přiletěla na Mars a že mě snad už nemůže nic překvapit. OMYL!!!
Když jsem četla Výkřik říkala jsem si, že nasedám už do rozjetého vlaku a jenom budu postupně nabírát cestující . Ten vlak ale nabral úplně jinej směr než jsem čekala a byla to fakt pekelná jízda.
Na začátek musím říct , že nemusím knihy, kde jsou milostné trojúhelníky nebo polyamorní vztahy. Ve finále jsem ale zhodnotila, že jinak to u hlavních postav být ani nemohlo.
Měla jsem pocit na začátku příběhu , že půjde o slabší díl této série ovšem druhá polovina příběhu je taková horská dráha emocí , šílenosti a zvratů, že vám Amo nedovolí knihu odložit. Dokonce jsem se musela vracet zpět o několik kapitol abych si dala dohromady všechny souvislosti. Jenže to tak u knih od autorky už prostě je , nedovolí vám nakouknout pod pokličku a musíte si to celé až do konce vyžrat aby vám pak huba spadla až na zem. Jsme prostě figurky na šachovnici ďábelské Amo a dokud ona nedovolí , nemůžeme se posunout dál.
Kyrin, Lilith a Eli vás přivedou na cestu plnou sexu, násilí a šílenství. Takže pokud jste zvrácené dušičky, nebojte se a pojďte dál. Lilith vás ráda provede jejím domečkem, představí vám své panenky a předvede co dokáže.
Třešničkou na dortu v této knize byli samozřejmě králové a to všichni ve své plné kráse.
Konec knihy mě úplně rozsekal a vám přeji příjemný, ničím nerušený let
Aubrey je mladá studentka, starající se o svou nemocnou babičku, se kterou vyrůstala. Byla zvyklá žít velmi skromně a na vše si sama vydělat. Její spolubydlící a zároveň nejlepší kamarádka Natalie je jejím pravým opakem , vyrůstala v blahobytu a peníze jsou pro ní prioritou k bezstarostnému životu .
Natalie chce Aubrey pomoct s její finanční situací a prozradí jí, čím se živí. Aubrey chce alespoň jednou za život zkusit , jaké to je mít finanční jistoty a nemuset se strachovat každý měsíc z toho, jak vyjde s penězi pro sebe i pro babičku. Stává se z ní tak Valentina, luxusní eskort a ,,mokrý sen každého muže.
Se svojí novou identitou získává také nové možnosti , může si dovolit věci které doteď nemohla a začíná žít dvojí život. V roli luxusní společnice musí dodržovat určitá pravidla a vzhledem k tomu , že preferuje spíš vztahy na jednu noc a nehledá vážnou známost nemá problém oddělit práci od soukromého života.
James je dvaapadesátiletý milionář patřící k newyorské smetánce. Je chytrý , charismatický a chováním se nepodobá žádnému muži, kterého Aubrey doposud poznala. Je to velmi zkušený milenec a umí to se slovíčky. Když pozná Valentinu, je jí naprosto okouzlený.
Aubrey přestává mít v jeho blízkosti kontrolu sama nad sebou. Snaží se s tím bojovat ale chce mnohem víc než si dokáže přiznat . Oba dva spolu zažívají spalující vášeň která začne přerůstat v něco mnohem silnějšího.
Je vůbec možné se rozhodnout, když pravidla, která si stanovili vlastně porušili oba dva? Zdravý rozum nebo láska a vášen? ....
Knihu jsem nedokázala odložit. Bylo to neskutečně čtivé. Chemie mezi hlavními postavami a obecně sexuální scény byly tak dokonale popsaný , že jsem byla neustále rudá jak rajče, ale přiznám se, že jsem měla trochu problém s tak velkým věkovým rozdílem. Sexu tady není rozhodně málo ale zároveň to není jen o něm a to se mi líbilo. Na Aubrey se mi líbila její upřímnost a prostořekost. Stála si za svým a nechala si jen tak nic líbit . Moc se mi líbilo to přátelství mezi ní a Natalií a ty jejich hlášky neměli chybu.