Terr_y komentáře u knih
Co dodat...Příběh ze strany Holdera byl stejně skvělý i když jsme už věděli, jaký bude příběh. Ale ten konec....ten dopis....
Obsahuje možné Spoilery...
Jakože Wow...Knihu jsem přečetla doslova jedním dechem. Colleen mě vážně dostává k slzám u každého jejího příběhu a tento nebyl vyjímkou. Kniha má opravdu smutnou zápletku a bohužel se tyto věci dějí v běžném životě. Někdo dopadne jako Les někdo o něco lépe jako Hope (Sky). Kniha má krásný srdcervoucí příběh a proto jí doporučuji, není to jen obyčejný příběh o lásce, je to něco víc.
Kdo hledá stručnou knihu o kávě je to právě tato. Ano může se zdát až příliš stručná ale proč ne? Pro někoho kdo se o kávu zas tak moc nezajímá ale přece jen chce něco vědět je to dokonalé. Knížka je hezky vyobrazená pro úplné kávové začátečníky. Za mě doporučuji aspoň nahlédnout v knihkupectví.
Obsahuje SPOILERY
Rozhodně skvělé zakončení série Letopisy pozůstalých! Bylo mi velmi sympatické že se Lia knihu od knihy stávala větší bojovnicí a byla ochotná se kvůli většímu dobru vzdát své lásky. Bylo to pro mě sice srdce rvoucí, protože jsem si opravdu myslela, že spolu nebudou ale dopadlo to nakonec dobře. Radost jsem měla i z toho jak to dopadlo s Kadenem, protože co si budeme povídat ale byl to na začátku rozkošný záporák a ty máme všechny rády, že? :)
Za mě skvělé fantasy se vším co by podle mě mělo mít. Doporučuji!
Výborná kniha pro milovníky kávy co se chtějí dozvědět víc.
Začátek knihy byl trochu pomalejší (což se dá čekat u prvního dílu, jako uvedení do děje). Už od začátku se tam ale objevovalo to tajemno které mě hodně oslovilo. Na knihy s tématem podsvětí a mafie moc nejsem ale v provedení s dávkou té romance se mi to zamlouvá. Takže hodnotím velice kladně a těším se na pokračování!
Vzhledem k tomu, že jsem před touto knihou četla Možná jednou a Odvrácená tvář lásky tak jsem musela ubrat jednu hvezdu, protože se mi ty knihy líbili o něco víc. I tak se mi ale kniha strašně líbila a určitě doporučuji. Je to opět kniha nabitá emocemi takže určitě nezůstane oko suché. Colleen je prostě třída :)
Už se budu asi opakovat ale musím vyjádřit svůj názor. Ano Knížka byla úúúžasná! Spoustu napětí, zvratů, lásky, nenávisti...toto vše v knize najdeme a rozhodně se nebudete nudit. Je neuvěřitelné jak jsem u této knihy žila spolu s hrdiny. Jakmile jsem měla knihu v ruce, okolní svět pro mě neexistoval. Rozhodně se do tohoto světa vydám od začátku ještě několikrát.
Na závěr jsem velmi ráda, že se mi tato série dostala do rukou a že mi zdobí knihovničku.
P.S.: Rozhodně by mě moc zajímala dějová linka Tamlina. Jak to asi vše cítil on? A proč dělal to co dělal?
Autorčin styl psaní mě prostě baví! Není to žádné náročné čtení ani převrat v literatuře ale věřím, že spoustu lidí právě toto uvítá, nenáročnost knihy. Já jí přečetla jedním dechem. V některých pasážích mi to srdce rvalo v jiných zase srdce plesalo. Rozhodně tuto knihu doporučuji a řadím mezi své nejoblíbenější.
Tato série se velmi dobře čte. Vyhovují mi kratší kapitoly kde se střídají s vyprávěním hlavní postavy. Příběh celkově se mi moc líbí, opravdu se to čte rychle a má to spád. Konec mě překvapil, protože tohle jsem opravdu nečekala a proto se moc těším na pokračování! Určitě doporučuji :)
Úžasná kniha. Tuhle sérii mohu jen vřele všem doporučit. Už aby tu byl 3 díl!!
Ilustrace v knize jsou úžasné. je to kniha u které vás to nutí se usmívat :)
Prostě paráda! Tato kniha byla velice čtivě napsaná a hrozně mě bavila. Už se těším na druhý díl který je prý mnohem lepší :)
Kniha mě zaujala obálkou a právě proto jsem po ní sáhla a opravdu nelituji. Tento příběh byl přesně něco pro mě. Moc se mi líbilo, že jsem nevěděla kdo je zabiják a kdo princ, autorce se povedlo mě zmást protože jsem si myslela že zabiják bude ten druhý. Takže za mě super!
Poslední díl jsem přečetla nejrychleji protože mě strašně zajímalo jak to celé dopadne! Líbilo se mi že byl 3 díl obohacen tou kriminální zápletkou a opravdu mě to bavilo byla jsem napjatá jak struna! detektivky moc nečtu a proto jsem vážně netušila kdo by to mohl udělat. Celou sérii hodnotí kladně. Jen škoda že jsme se nedozvěděli víc o Estonovi protože ten kluk se mi vážně líbí a myslím že nejsem jediná :P
Styl jakým byla kniha napsaná se mi velice líbil a příběh taky. Bylo to takové oddychové čtení ale nakonec to mělo i hlubší myšlenku.
druhý díl jsem přečetla ještě rychleji než ten první. Byla jsem plná očekávání a kniha mě nezklamala! No a ten konec ten mě opravdu dostal...teď si budu netrpělivě kousat nehty čekáním na třetí díl :(
Příjemná oddechová kniha která se čte velice rychle a příjemně. Opravdu mě chytla a po každé kapitole jsem chtěla víc. Pro druhý díl jsem šla hned po přečtení konec mě fakt dostal!
Po přečtení této knihy se občas zadívám na svého pejska a řeknu si "jestli pak opravdu přemýšlí jako pejsek v knize?" Opravdu dobře napsaná kniha do které jsem se začetla hned po první stránce. Vřele doporučuje nejen pejskařům :)