Thrixie komentáře u knih
Dala jsem na hodnocení a bohužel velké zklamání. Nedotažené, zmatené. Na jednu stranu jim jde o život a vzápětí nic se neděje...
Nebyla sice tak skvělá jak Maylý pražský erotikon. Ale i tak se mi moc líbila. Už se těším na další knihu od tohoto autora.
Od Hájíčka jsem četla skoro všechny knihy a všechny byly skvělé. O to jsem byla nemile překvapená, že mě takhle kniha vůbec nedostala a naopak jsem přeskakovala řádky. Čekala jsem od ní více.
Podle recenzí jsem se na ni těšila, ale čekalo mě velké zklámání. Pořád jsem doufala, že mě něco zaujme, dočetla jsem ji jen se setrvačnosti.
Moje první kniha od autorky. Malou knížečku jsem brala jako oddychové čtení na cesty a vyklubala se z toho úžasná kniha, na kterou potřebujete klid a těšíte na čtení dalších stranek příběhu.
Skvělá kniha. Dramatický příběh. Škoda, že autorka nemá další knihy.
Má první kniha od odvojice Lars Kepler a nemohla jsem se od toho odtrhnout, těšila jsem se domů, až se budu moci opět začíst a pokračovat v odhalování vraha :-).
Hodně dlouho jsem těšila na pokračování. Druhý díl mě vělice zklamal. Třetí díl jsem se rozhodla už ani neotevírat.