Tvefisto komentáře u knih
Přečetla jsem a jako odpočinková kniha fajn. Ale ten děsivý překlad! Škoda, že si na to netroufnu v originále, třeba by mi to zlepšilo úsudek.
Moc se mi to líbilo (což o Máji říct nemůžu a nic jiného jsem od Máchy nečetla). Dokonce jsem si i poplakala.
Každou stránku jsem četla asi třikrát, protože jsem vůbec nevnímala, co čtu. Pro mě asi fakt ne.
Něco pro moji romantickou duši. Jsem ráda, že jsem si to přečetla ještě před Twilightmánii. Možná by k tomu už potom nedošlo, a to by byla škoda. :)
Četla jsem ji na základce a mám z toho trauma dodnes.
Je to skvělá kniha se strašným příběhem. Četla jsem ji několikrát. K tématu nacismu, druhé světové války nebo koncentračních táborů jsem toho přečetla a viděla víc než dost, ale nikdy mě nepřestane udivovat zrůdnost a rozsah všeho zlého.
Koupila jsem ji bratránkům k vánocům. Ale dalo mi dost přemlouvání, abych si ji nenechala. A samozřejmě, že než jsem ji zabalila, tak jsem ji celou přečetla (znovu). :)
Tak jo, je dobrá, poučná, přehledná, skvělý obrázky. Ale, je v ní toho prostě moc a nemám ji ráda (poslední poznámka se vztahuje i na další dva díly).
Skvělá knížka, praktická a přehledná. Najdu tam vše, co potřebuji.
Čtivá, přelouskala jsem ji za víkend (a to jsem měla spoustu práce). Jen, no, ten pohled na archanděli, to mi možná trošičku vadilo. Ale zase to tím bylo překvapivé a zajímavé.
Když si na něco nemůžu vzpomenout, vždycky vím, kam kouknout :D Metla českého porodnictví :)
Četla se hezky. Neznat historii, tak si Linu Heydrich i jejího manžela po přečtení nesmírně oblíbím. Oddaná a milující manželka až za hrob...
Po Rychlých šípech druhá nejoblíbenější kniha mého dětství :)
Objevila se na Aukru a okamžitě jsem po ni sáhla. Není moc k sehnání. Po prohlédnutí jsem opravdu ráda, že ji mám.
Kniha mého dětství (zákeřně byla schována mojí vlastní matkou, abych četla i něco jiného). Nedávno jsem ji znovu otevřela a začetla se úplně stejně nadšeně jako kdysi.
Michaela Klevisová je skvělá spisovatelka, detektivky má báječné. Knížka Ostrov šedých mnichů se četla hezky, ale vadil mi jeden podstatný detail. Neodehrávala se v Čechách, ale jinak super příběh jako vždy.
První detektivka, kterou jsem od autorky četla a byla jsem nadšená. Čte se opravdu sama a bylo fajn, že jsem až do samého konce netušila, kdo je vrah :)