tygřímáma tygřímáma komentáře u knih

Ráj mrtvých dětí Ráj mrtvých dětí Roxann Hill

Kniha, kterou mi doporučila moje náctiletá dcera, mě od počátku moc zaujala. Námět velmi zajímavý, rozuzlení překvapivé.

19.06.2020 5 z 5

Nevhodný návrh Nevhodný návrh Julia Quinn

(SPOILER) Příběh Popelky v 19. století.
A stejně jako v pohádce, i tento román má šťastný konec.

12.06.2020 4 z 5

Mamma mia! - Na mateřské s trojčaty Mamma mia! - Na mateřské s trojčaty Jackie Clune

(SPOILER) Úsměvné vyprávění maminky 4 dětí - 18timěsíčného batolete a trojčat.
I 4 děti se nechají zvládnout s grácií a humorem, aniž by utrpěl partnerský život.

12.06.2020

Dům s minulostí Dům s minulostí Sandra Brown

(SPOILER) Laura prodává dům, který zdělila po rodičích, kvůli obrovským otcovým dluhům. Jediným zájemcem o koupi je Lauřin bývalý spolužák James.
Prodej a následná koupě domu zamíchá s osudy hlavních hrdinů.

Posedlost Posedlost Emily Maguire

(SPOILER) Příběh Sarah, kterou ve 14 letech svedl o hodně starší učitel literatury. Jak se jejich osudy vyvíjí v průběhu 10 následujích let.

12.06.2020 3 z 5

Vztahová níže Vztahová níže Eva Urbaníková

(SPOILER) Náhoda přivede do cesty houslistce Martině sympaťáka Martina. Po několika měsících začnou fungovat jako rodina. Co se ale stane, když Martina dostane skvělou pracovní nabídku z Berlína?
Ustojí to jejich vztah, jak se k tomu postaví jejich děti?

S tebou už nikdy S tebou už nikdy Alexandra Potter

(SPOILER) V 18 letech potkala Lucy pana Dokonalého. Jejich cesty se však rozejdou a náhodou se potkají až po 10 letech. Ale Naty už není pan Dokonalý. A pro Lucy je velmi těžké se s Natym rozejít.

Kdo miluje nejvíc Kdo miluje nejvíc Tess Stimson

(SPOILER) Mateřství je dar. Ale mateřství s dvojčaty může být někdy i pěkně krušné. Není nic jednoduššího, než si najmout chůvu. To se ale nelíbí manželovi hlavní hrdinky a situaci řeší velmi nerozumným krokem.

Slečna nebezpečná Slečna nebezpečná Jana Benková

(SPOILER) Amálie. 30tiletá, úspěšná manažerka kosmetické firmy, která střídá muže jako ponožky. Zajímá ji jen milencovo kreditka a sex. Jednoho dne se však zamiluje. Ale Matěj nezabírá na její ženské zbraně. Chová se k ní spíše jako kamarád.
Jak příběh dopadne si ale musíte přečíst samy. Vřele doporučuju.

Svatba bez příbuzenstva Svatba bez příbuzenstva Božena Šimková

(SPOILER) Je červenec 1992 a režisér Mísa má těsně před svatbou, jeho ženou se má stát o mnoho let mladší učitelka Alena. V noci před svatbou je nalezenna pražské Kampě mrtev. Podezřelých je hned několik - byla motivem k vraždě připravovaná svatba, peníze, byt nebo snad připravovaný film, který měl začít natáčet? Nebo to byla náhoda?

12.06.2020 3 z 5

Lucie v pozici stromu Lucie v pozici stromu Beáta Matyášová

Knížka nám představí 3 dlouholeté kamarádky - Lucii, Leonu a Marii.
Všechny 3 zažívají životní prohry i vítězství, řeší partnerské krize i naplňují své touhy a přání. Někdy se daří více, jindy méně.

Zachránila mě slza Zachránila mě slza Angele Lieby

Nádherný příběh o naději a lásce. Važme si svého zdraví a všeho, co máme.
Knihu doporučuji.

Jak jsem zachránil ZOO v Táboře Jak jsem zachránil ZOO v Táboře Evžen Korec

Táborskou zoo mám kousek od svého bydliště a tak mě celá kauza záchránila moc zajímala. Médii proběhla jen velmi malá část informací a to ještě někdy ne zcela pravdivých. O to s větší chutí jsem se do knížky začetla. Klobouk dolů před takovým super "bláznem", jehož srdíčko bije pro zvířata a zvířátka.

05.06.2020 5 z 5

Nezvěstná blondýna Nezvěstná blondýna Petra Nachtmanová

Čtivá oddechovka s překvapivou zápletkou a ještě překvapivějším koncem.

05.06.2020 4 z 5

Zpáteční letenky Zpáteční letenky Danka Šárková

Super oddychovka o společném nepříteli, který spojuje. A když se spojí 2 ublížené ženské, je to pořádný kolotoč překvapení, setkání, dobrodružství a erotiky.

31.05.2020 4 z 5

Tajemství Tajemství Pavel Kohout

Tajemství mě pohltilo od prvních vět a nemohla jsem se od něj odtrhnout. Několikrát jsem si myslela, že vím, kdo je vrah. Několikrát špatně.
Je to moje už 2. kniha tohoto autora a určitě ne poslední.

08.11.2024 3 z 5

Láska ve špičce italské boty Láska ve špičce italské boty Blanka Malá

Naprosto skvělá oddechovka. Z knihy na vás dýchne léto, moře, dobré jídlo a láska. Kniha má spád a švih a moc dobře se čte. Doporučuji.

09.09.2023 5 z 5

Vánoční svařáček pro duši Vánoční svařáček pro duši Danka Šárková

Několik povídek, které pohladí na duši. Za mě trochu zklamání.

05.11.2021 2 z 5

Sexy hoteliér Sexy hoteliér Alice Clayton

Nenáročná oddychovka, ve které je od počátku jasné, jak to skončí.

13.08.2020 3 z 5

Hádka Hádka Petra Nachtmanová

Letní oddychovka, která ani nenadchne, ani neurazí. Chvilkami jsem se trošku v příběhu ztrácela.

15.07.2020 2 z 5