uzivatel1190 komentáře u knih
Bohužel zklamání, kniha mě vůbec nenadchla, odložila jsem ji po pár stránkách, strašně zmatečná.
Souhlasím s komentářem níže, škoda, že rozhovor nedělal třeba Aleš Palán. Jinak je to kniha plná skvělých myšlenek a trošku mi polidštila pohled na katalolickou církev, který je jinak poměrně negativní. Pan Vácha je velmi zajímavý člověk, jak profesně, tak lidsky, který určitě má co říct.
Skvěle sestavený příběh, prolínání časů, vyprávění různých osob.
Hodně mě bavilo střídání tří různých pohledů tří osob, prolíná časových linek. Opravdu doporučuji, přečetla jsem za jeden deštivý den.
Odpočinkové čtení, když člověk potřebuje na chvíli vypnout na dovolené. Četlo se to dobře, zajímavý příběh s až dojemným koncem. Artur víc než o manželce zjistí sám víc o sobě o o svých blízkých.
Velmi silný příběh, detailně vysvětlená historie, prostředí. Opravdu skvělé, i když smutné čtení.
Bohužel za mě ztráta času, knížku jsem zavřela zhruba v 1/3. Vůbec mě to nevtáhlo. Postavy Vás nijak neosloví, děj je takový nijaký.
Taková hodně velká oddechovka, nečekejte nic náročného, četla se dobře. Potřebovala jsem něco odlehčeného a tato knížka to splnila.
Škoda toho otevřeného konce, ráda bych četla i pokračování. Zajímavě psané, doporučuji.
Nedočteno, nějak mi osoby nebyly sympatické a neseděl mi ani styl psaní.
Všichni o tom mluvili, tak jsem si také půjčila:) No, opravdu nenáročné čtení na jedno odpoledne. Další díly už číst nepotřebuji.
Velmi čtivá knížka, smyšleny příběh, do kterého autorka zakomponovala skutečné události.
Takové víkendové čtení plné vzpomínek. Půjčila jsem si a dočetla hlavně díky tomu, že tohoto autora mám ráda, ale živě se mi jeho vyprávění líbí více.
Zajímavé příběhy žen, komentář k tomu od psychiatričky, proloženo rozhovory. čekala jsem trošku víc, nicméně bylo to poučné.
Zajímavý pohled do nitra ženy, které zemřel milovaný partner. Přečteno za odpoledne.
Tak tato knížka kdyby nevznikla, tak by se vůbec nic nestalo. Odložila jsem po pár stránkách, tento humor mě opravdu neoslovil.
Ani nebudu hodnotit, bohužel jsem se nezačetla, nebavilo mě to a knížku jsem odložila po pár stránkách.
Tak tohle se povedlo, přečteno za víkend, nemohla jsem se odtrhnout, těším na druhou knížku ze série.
Bohužel nedočteno, a to jsem se na knížku tak těšila. Strašně nepřhledný styl psaní, který mě tedy vůbec nebavil.
Úžasné čtení, zajímavý příběh, střídají se časové linky, to je přesně to, co mám ráda. Nemohla jsem se odtrhnout, určitě si půjčím i další knihy tohoto autora.