uzivatel1190 uzivatel1190 komentáře u knih

To prší moře To prší moře Radka Třeštíková

Bohužel zklamání, kniha mě vůbec nenadchla, odložila jsem ji po pár stránkách, strašně zmatečná.

21.02.2022 2 z 5

Když za nás Bůh netahá kaštany z ohně Když za nás Bůh netahá kaštany z ohně Marek Vácha

Souhlasím s komentářem níže, škoda, že rozhovor nedělal třeba Aleš Palán. Jinak je to kniha plná skvělých myšlenek a trošku mi polidštila pohled na katalolickou církev, který je jinak poměrně negativní. Pan Vácha je velmi zajímavý člověk, jak profesně, tak lidsky, který určitě má co říct.

01.11.2024 3 z 5

Dvojčata Dvojčata Saskia Sarginson

Skvěle sestavený příběh, prolínání časů, vyprávění různých osob.

10.07.2024 5 z 5

Tajemství porodních bab Tajemství porodních bab Sally Hepworth

Hodně mě bavilo střídání tří různých pohledů tří osob, prolíná časových linek. Opravdu doporučuji, přečetla jsem za jeden deštivý den.

10.07.2024 5 z 5

Podivuhodná odhalení Artura Peppera Podivuhodná odhalení Artura Peppera Phaedra Patrick

Odpočinkové čtení, když člověk potřebuje na chvíli vypnout na dovolené. Četlo se to dobře, zajímavý příběh s až dojemným koncem. Artur víc než o manželce zjistí sám víc o sobě o o svých blízkých.

31.05.2024 5 z 5

V utajení V utajení Mary Chamberlain

Velmi silný příběh, detailně vysvětlená historie, prostředí. Opravdu skvělé, i když smutné čtení.

06.05.2024 5 z 5

Šťastní a veselé Šťastní a veselé Petra Zhřívalová

Bohužel za mě ztráta času, knížku jsem zavřela zhruba v 1/3. Vůbec mě to nevtáhlo. Postavy Vás nijak neosloví, děj je takový nijaký.

02.04.2024 1 z 5

Můj tajný život Můj tajný život Lucie Hříšná

Taková hodně velká oddechovka, nečekejte nic náročného, četla se dobře. Potřebovala jsem něco odlehčeného a tato knížka to splnila.

04.03.2024 3 z 5

Bokovka Bokovka Barbora Vajsejtlová

Škoda toho otevřeného konce, ráda bych četla i pokračování. Zajímavě psané, doporučuji.

28.02.2024 5 z 5

Čokoládový klub Čokoládový klub Carole Matthews

Nedočteno, nějak mi osoby nebyly sympatické a neseděl mi ani styl psaní.

14.08.2023 2 z 5

Její třešničky Její třešničky Penelope Bloom

Všichni o tom mluvili, tak jsem si také půjčila:) No, opravdu nenáročné čtení na jedno odpoledne. Další díly už číst nepotřebuji.

14.08.2023 2 z 5

Dítě na nástupišti Dítě na nástupišti Gill Thompson

Velmi čtivá knížka, smyšleny příběh, do kterého autorka zakomponovala skutečné události.

18.07.2023 5 z 5

Hlavně o mamince Hlavně o mamince Arnošt Goldflam

Takové víkendové čtení plné vzpomínek. Půjčila jsem si a dočetla hlavně díky tomu, že tohoto autora mám ráda, ale živě se mi jeho vyprávění líbí více.

10.07.2023 3 z 5

Holky to někdy nemaj lehký Holky to někdy nemaj lehký Klára Mandausová

Zajímavé příběhy žen, komentář k tomu od psychiatričky, proloženo rozhovory. čekala jsem trošku víc, nicméně bylo to poučné.

10.07.2023 3 z 5

Tišina Tišina Susanne Skogstad

Zajímavý pohled do nitra ženy, které zemřel milovaný partner. Přečteno za odpoledne.

10.07.2023 4 z 5

Ono samo se to... Praštěné historky, u kterých budete slzet smíchy! Ono samo se to... Praštěné historky, u kterých budete slzet smíchy! Kristina Hlaváčková

Tak tato knížka kdyby nevznikla, tak by se vůbec nic nestalo. Odložila jsem po pár stránkách, tento humor mě opravdu neoslovil.

15.05.2023 1 z 5

Tančím u tyče Tančím u tyče Zuzana Zajícová

Ani nebudu hodnotit, bohužel jsem se nezačetla, nebavilo mě to a knížku jsem odložila po pár stránkách.

02.05.2023

Srdcem mojí babičky Srdcem mojí babičky Barbora Linke

Tak tohle se povedlo, přečteno za víkend, nemohla jsem se odtrhnout, těším na druhou knížku ze série.

03.04.2023 5 z 5

Pařížská knihovna Pařížská knihovna Janet Skeslien Charles

Bohužel nedočteno, a to jsem se na knížku tak těšila. Strašně nepřhledný styl psaní, který mě tedy vůbec nebavil.

03.04.2023 2 z 5

Bývali jsme bratři Bývali jsme bratři Ronald H. Balson

Úžasné čtení, zajímavý příběh, střídají se časové linky, to je přesně to, co mám ráda. Nemohla jsem se odtrhnout, určitě si půjčím i další knihy tohoto autora.

07.02.2023 5 z 5