uzivatel1190 komentáře u knih
Souhlasím s komentářem níže, škoda, že rozhovor nedělal třeba Aleš Palán. Jinak je to kniha plná skvělých myšlenek a trošku mi polidštila pohled na katalolickou církev, který je jinak poměrně negativní. Pan Vácha je velmi zajímavý člověk, jak profesně, tak lidsky, který určitě má co říct.
Je to již moje třetí knížka od této autorky a opět jsem byla nadšená, vůbec jsem se nemohla odtrhnout. Svožný příběh, který ukazuje, že nic není takové, jak se zdá a že nelze věřit nikomu, ani těm nejbližším. Určitě doporučuji.
Nebudu hodnotit, knížku jsem nedočetla, tentokrát mi ale vůbec nesedla spíše vizuální forma, hustě poskládané texty. Mnou přečtené příběhy byly zajímavé, ale čekala jsem od knížky něco jiného.
Velmi zajímavá rozhovor, pan doktor má můj obdiv, jak vše zvládá s obrovským nadledem, zapálením.
Stejně jako z ostatních knih rozhovorů Aleše Palána, tak i z této jsem byla nadšená. Určitě doporučuji.
Knížka se mi moc líbila, střídají se tam časové linky, pohledy na jednu věc od různých aktérů. Opravdu dobře napsané a velmi čtivé.
Bohužel musím po dotčení konstatovat, že je to škoda papíru. Paní spisovatelka mi přijde taková neukotvená, jak v životě, tak ve stylu psaní, divně skáče v ději, má zvláštní popis situací. Dočetla jsem to, protože to byla jediná knížka, co jsem s sebou na chalupě měla, doma bych ji v půlce odložila. Jako blog si to ještě umím předtavit, bohužel z knížky jsem hodně rozpačitá.
I tato knížka od paní Pocnarové nezklamala, skvělé čtení, skvěle sestavený příběh, nemohla jsem se odtrhnout. Měli by si přečíst všichni, co dnes s láskou vzpomínají...
Pro mě zatím asi to nej, co jsem v roce 2024 četla. Střídá se vypravování různých osob, časové linky, různé pohledy na jednu věc. Příběh je parádně vystavěný a to jak ta linka v minulosti, tak v přítomnosti.
Příběh velmi silný, oba účastníci mají můj obdiv. Jen mě tedy zhruba v polovině knížky přišlo, že už vše bylo řečeno, že se autorka opakuje, místo zdlouhavého popisu přírody by mě spíše bavilo číst, co si ti dva povídali, asi to nebyla knížka úplně pro mě. Kdo má rád popisy přírody se zajímavým příběhem, tak bude nadšený.
Přečteny všechny tři díly, je to náročnější čtení, ale stojí to za to. Některé pasáže jsou zdlouhavé, autor se vrací k prvním dvou dílům a vysvětluje, co se tam dělo. Jiank doporučuji.
I druhý díl mě bavil, některé pasáže jsou náročnější, musíte být ve střehu, prolínáají se časové linky.
Skvěle sestavený příběh, prolínání časů, vyprávění různých osob.
Hodně mě bavilo střídání tří různých pohledů tří osob, prolíná časových linek. Opravdu doporučuji, přečetla jsem za jeden deštivý den.
Dvě časové linky, dvě linie příběhu, to mě baví, sice jsem se nemohla na začátku zorientovat v jednotlivých postavách,ale ve finále mě knížka velmi bavila.
Knížku jsem odložila zhruba po dvaceti stránkách, tento humor mi nepřijde vtipný a styl psaní mi přijde takový hodně kostrbatý a nezáživný. Bohužel od tohoto autora takto skončila již třetí knížka, které jsem dala šanci.
Po dočtení jsem se opět ujistila, že tento druh literatury není pro mě. Bylo to čtivé, ale opravdu hodně předvídatelné, dočetla jsem to jen proto, že jsem neměla nic jiného po ruce.
Skvělý oddechový příběh, kde se prolíná současnost s minulostí. Velmi čtivé, určitě doporučuji.
Odpočinkové čtení, když člověk potřebuje na chvíli vypnout na dovolené. Četlo se to dobře, zajímavý příběh s až dojemným koncem. Artur víc než o manželce zjistí sám víc o sobě o o svých blízkých.