uzivatel1190 komentáře u knih
Ze začátku mi to přišlo vtipné, pak už méně a méně, takové čtení k vodě, neurazí, ale žýe bych z toho byla nadšená, to se říct nedá, zhruba v půlce jsem odložila.
Jedním slovem skvělé. Baví mě prolínání osobních i časových linek. Velmi zajímavý, chvílemi až dojemný příběh. Nemohla jsem se odtrhnout.
Nedočteno, divné slovní obraty, divný děj, vzala jsem si ji jako oddechovku, ale škoda času. Začátek vypadal slibně, v půlce jsem knížku zavřela definitivně.
Nedočetla jsem, byť zajímavé, ale i velmi smutné čtení, ztrácela jsem se v postavách a celkově mi neseděl styl psaní.
Na knížku jsem se velmi tešila, ale bohužel mi nesedl styl psaní, takže jsem ani nedočetla, možná se k ní někdy vrátím.
Super, přečetla jsem za dva večery, skvěle vedený rozhovor.
Taková hodně velká oddechovka, nečekejte nic náročného, četla se dobře. Potřebovala jsem něco odlehčeného a tato knížka to splnila.
Za mě to nejlepší od této autorky, opravdu silný příběh s hodně drsným koncem. Nemohla jsem se odtrhnout.
Škoda toho otevřeného konce, ráda bych četla i pokračování. Zajímavě psané, doporučuji.
Jedna z těch lepších od této autorky, skákání v ději mi nevadilo vůbec, čeho možná bylo příliš, tak vulgarismů.Hodně mě zasáhl vztah mezi manželi, chvíli mě až mrazilo.
Hodně jsem se pobavila, určitě si půjčím i další knížky. V krátkých textech je vše, nadhled, vtip, životní moudrost.
Všechny knížky, co jsem od této autorky četla, byly super, přečetla jsem je jedním dechem. Tuto jsem bohužel nedočetla, vůbec mě nabavil děj a ani styl, strašně se to táhlo a vyprávění bylo zdlouhavé.
Knížku jsem si půjčila jako oddechovku, divně se četla, autarka skáče z jednoho do druhého. Opět jsem se utvrdila, že tento styl literatury mi nesedí. Kdyby knížka nevznikla, asi by literární svět o nic nepřišel.
Přečetla jsem za večer a neskutečně se bavila, super oddechová knížka.
Knížka se velmi dobře četla, snad se dočkáme i dalšího dílu. Určitě doporučuji.
Velmi odpočinková kniha s docela dobrou záplatkou, četla se velmi dobře, na dovolenou ideální.
Nedočteno, knížka mě vůbec nepohltila, nezaujala...
Super, přečetla jsem jedním dechem. Byť smyšlený příběh, tak jsem si uměla představit, že by to takto bylo, kdyby k pádu komunismu nedošlo.
Příběh psaný jinak, pohledem nenarozeného dítěte, některé pasáže zvláštní, ale jako celek to bylo dobré. Při čtení těchto knih si vždy uvědomím, jak se my a naše děti máme dobře.