uzivatel1190 komentáře u knih
Půjčila jsem si s velkým očekáváním, nadšení úplně nesdílím, knížku jsem nakonec dočetla, ale bylo tak všechno strašně zdlouhavé. Autorka si určitě dala spoustu práce, aby takové detaily nastudovala. Druhý díl si nejspíše také přečtu, aľe musím si dát chvilku pauzu.
Půjčila jsem si ji na odlehčení po několika náročných knížkách, děj předvídatelný. Knížka splnila svůj účel, oddechovka bez hlubokého smyslu.
Z knížky jsem byla nadšená, nejlepší, co jsem zatím od této autorky četla. Líbí se mi, že se děj rozloží do několika lidí a časových dob. Po přečtení vím jistě, že bych ani v jedné době nechtěla žít jako žena.
Další z knížek této autorky, která se mi dostala do ruky a opět skvělé dílko, bezvadně se to četlo. Na stolku mi teď leží Pobrdské ženy, tak se těším.
Čtení jsem si užila, příjemná oddychovka na léto, psáno svižným tempem, ráda si půjčím i další díla této autorky.
Nedočteno, nějak mi osoby nebyly sympatické a neseděl mi ani styl psaní.
Opět parádní čtení, už se těším na další knížku této autorky.
Všichni o tom mluvili, tak jsem si také půjčila:) No, opravdu nenáročné čtení na jedno odpoledne. Další díly už číst nepotřebuji.
četla jsem ji jako druhou v pořadí, což vůbec nevadilo, bylo to stejně dobré čtení jako Srdcem mojí babičky, určitě doporučuji.
Velmi čtivá knížka, smyšleny příběh, do kterého autorka zakomponovala skutečné události.
Velké překvapení nakonci, knížka mě chytla, vůbec jsem se nemohla odtrhnout, přečteno za dva dny.
A mně se to nakonec líbilo, začátek byl takový nijaký, ale pak jsem se nemohla odtrhnout. Je pravda, že některé pasaže byly takové zdlouhavé, ale jako celek hodnotím pozitivně, zase. Zkusím ještě další knihy od této autorky.
Takové víkendové čtení plné vzpomínek. Půjčila jsem si a dočetla hlavně díky tomu, že tohoto autora mám ráda, ale živě se mi jeho vyprávění líbí více.
Nedočteno, vůběc mě to nebavilo, čtu všechny možné žánry, ale tady jsem se nějak neuměla ponořit od děje.
Zajímavé příběhy žen, komentář k tomu od psychiatričky, proloženo rozhovory. čekala jsem trošku víc, nicméně bylo to poučné.
Takové víkendové neveselé čtení. Chytlo mě to, protože jsme demenci zažili u mého tatínka, tak jsem se uměla vcítit, jak těžké to je se o někoho starat, lehce mě to vrátilo i zpět do doby, kdy byl ještě živý.
Zajímavý pohled do nitra ženy, které zemřel milovaný partner. Přečteno za odpoledne.
Bavilo mě to. Zase jiný pohled na období z druhé světové války, z jiného a netraduičního prostředí. Zkusím i jiné knížky od této autorky.
Vzhledem k tomu, že jde o soubor statusů, tak nečekjet žádný děj. Nicméně bavila jsem se, knížka ideální do autobusu či čekárny.
Velmi čtivý přívěh o období 2. světové války ukazuje změny charakterů bhěm války a po ní.