uzivatel42014 komentáře u knih
I já se přidávám mezi nadšene čtenáře, kniha Co ukrývá jezero super čte se sama zajímavá zápletka, dobře napsané akorát ten první díl byl pro mě o fous lepší víc napínavý, ale už se těším na další dil
Mizející dívky moc dobře napsané, zajímavé řešení a různé zápletky to samé Dívka beze jména ale můj top je Matčin hrob to sem čuměla
Jako wau wau tohle nemělo chybu správně zamotaný a ten konec no super moc se mi líbila všem doporučuji
Tak to byl nářez skvěle napsané a vůbec jsem nečekala jak to nakonec dopadlo no a teď čekat jak to nakonec dopadne s detektivem Kettem za mě nejlepší díl doporučuji všem a dávám 5 *
Dnes k ránu dočteno další skvělý díl všem doporučuji moje top série
Teď docteno musím říct wow zase super zápletka vůbec jsem to nečekala už aby vyšla další
Trošku jsem čekala,že kniha bude mít hlavní hrdiny z minulého dílu tak jsem byla trochu zklamaná,ale i tak super
Nebylo to špatné, akorát mě tedy mrzí,že tentokrát to bylo jasné kdo je vrah,trochu slabší díl,ale moc mě zajímá co bude dál s hlavním vyšetřovatelem jak bylo naznačeno na konci
Tak tohle neměli opět chybu Poe a Tily nezklamaly skvělá série už se těším na další
Tak tohle nemelo chybu bylo to napínavé a správně zamotany vůbec sem nečekala kdo všechno je v tom zapleteny jsem zvědavá kam se bude vyvíjet kariéra Roberta Ketta těším se na další dil
Dneska doctena a wow opět Carter nezklamal napínavý od začátku až do konce
Kniha je zvláštně napsaná tak chaoticky, docela jsem se ztrácela čekala jsem víc ale úplně ji nezavrhuji
Tak tohle nemělo chybu ten konec velmi zajímavy a vůbec sem to nečekala za mě waupřečteno za víkend jdu na další dil
Kopírák super a tato kniha taky akorát mě mrzí ten konec ,že je otevřeny a vlastně neuzavřený uvidíme příští dil
Takhle knížka byla tedy jízda velmi surová,ale zajímavá zápletka
Jak už tady píše pan tak mě taky mátlo jak oslovovala hl.vysetrovatela buď Noah nebo Deakin chvilku mi trvalo než jsem to pochopila a ten konec trochu mě mrzí,že nakonec jednoho zavřou a toho druhého ne takže otevřený konec jinak super čtení už mám koupený druhý dil
Opět skvěle napsané napínavé až do konce skvělá série všem doporučuji
Jako wau knížka,už se těším na další akorát se mi to zdá trochu dlouhé jak Kett bojuje s těmi lidmi od prvního dílu,ale super vše doporučuji
Přinesl mi Ježíšek a musí říct že další skvělý díl správně zamotaný,napínavý sice jsem uhodla kdo to byl ,ale i tak supr čtení