uzivatel42014 uzivatel42014 komentáře u knih

Za úsvitu Za úsvitu Barbara Nickless

Na mě bylo místy moc odborné literatury o tunách, Vikingech ale ten konec byl překvapení

06.02.2025

Náměsíčník Náměsíčník Lars Kepler

Tak za mě naprostá pecka jo hodně krve,násilí ale prostě to patří ke Keplerovi ten konec byl překvapení už se těším na další doufám,že bude skvělý jako tato

27.01.2025

Beze strachu Beze strachu M. W. Craven

Koukám,že spousta lidí je zklamaná,ale já sem strašně nadšená moc se mi líbil příběh už se těším na další díl s Brnem sem zvědavá kam půjde ,kde se bude schovávat a vše co bude dál

11.01.2025 5 z 5

Mělký hrob Mělký hrob J. D. Kirk (p)

Super díl,četl se jedním dechem za jeden den přečteno no musím moc pochválit, akorát mě mrzí,že další díl který vyjde v únoru bude z nové série

02.01.2025 5 z 5

Kluci bez srdce Kluci bez srdce Alex Smith (p)

Dostala jsem od Ježíška a musím říct,že velmi překvapila ,že to šlo i bez Ketta, který se tam jen mihl,Kate a Porter skvěle zastoupili bylo to velmi napínavá kniha i dost zamotaná no konec částečně otevřeny takže sem zvědavá co bude příště s Kettem knihu všem doporučuji

31.12.2024 5 z 5

Zmiz Zmiz Mary Burton

Musím říct,že úplně super a ten konec byl zajímavý moc všem doporučuji

06.11.2024 5 z 5

Poslední slovo Poslední slovo Mary Burton

Trošku jsem čekala,že kniha bude mít hlavní hrdiny z minulého dílu tak jsem byla trochu zklamaná,ale i tak super

24.10.2024 4 z 5

Poslední tah Poslední tah Mary Burton

Tak tohle nemělo chybu ten konec velmi zajímavy a vůbec sem to nečekala za mě waupřečteno za víkend jdu na další dil

20.10.2024 5 z 5

Krvavá spása Krvavá spása Lisa Regan

Opět skvělá kniha moc dobře se četla za mě všem doporučuji

17.10.2024 5 z 5

Hadrové panenky nelžou Hadrové panenky nelžou Sarah Flint

Mě se moc líbila jako všechny díly, zajímavý konec
Těším se na další, doufám,že to nebude trvat tak dlouho jako tento díl

09.10.2024 5 z 5

Prorokova smrt Prorokova smrt Håkan Östlundh

Ne dočetla jsem děs

09.10.2024 1 z 5

Falešný prorok Falešný prorok Håkan Östlundh

První díl docela šel,ale tenhle nic moc přeskakovala jsem stránky opět moc politiky

09.10.2024 2 z 5

Prorokova zima Prorokova zima Håkan Östlundh

Tak měla jsem větší očekávání ,trochu zklamaná je tam moc politiky

09.10.2024 3 z 5

Jedna z nás je mrtvá Jedna z nás je mrtvá Jeneva Rose

Perfektní manželství byla super napínavá
Tato kniha nebyla špatná ,ale moc krimi mi nepřišla spíš takový román s nádechem krimi

25.08.2024 4 z 5

Perfektní manželství Perfektní manželství Jeneva Rose

Přečteno jedním dechem a ten konec byl bomba překvapení

18.08.2024 5 z 5

Číslo 20 Číslo 20 Sam Holland

Kopírák super a tato kniha taky akorát mě mrzí ten konec ,že je otevřeny a vlastně neuzavřený uvidíme příští dil

10.08.2024 5 z 5

Křik mrtvé ženy Křik mrtvé ženy Roxann Hill

Dneska dočtena jedním dechem konečně trochu posun ve vztahu Pavla a Anny
Opět kniha nezklamala napínavá ,zamotaná a konec zajímavý za mě všem doporučuji těším se na další

10.08.2024 5 z 5

Kopírák Kopírák Sam Holland

Takhle knížka byla tedy jízda velmi surová,ale zajímavá zápletka
Jak už tady píše pan tak mě taky mátlo jak oslovovala hl.vysetrovatela buď Noah nebo Deakin chvilku mi trvalo než jsem to pochopila a ten konec trochu mě mrzí,že nakonec jednoho zavřou a toho druhého ne takže otevřený konec jinak super čtení už mám koupený druhý dil

11.06.2024 5 z 5

Dívka v pasti Dívka v pasti Robert Dugoni

Opět skvěle napsané napínavé až do konce skvělá série všem doporučuji

26.05.2024 5 z 5

Vražedná čísla Vražedná čísla J. D. Kirk (p)

Nebylo to špatné, akorát mě tedy mrzí,že tentokrát to bylo jasné kdo je vrah,trochu slabší díl,ale moc mě zajímá co bude dál s hlavním vyšetřovatelem jak bylo naznačeno na konci

24.03.2024 4 z 5