Veeria

Velice čtivá kniha. Jako kdyby si s vámi povídal kamarád. :) Bez příkras, upřímně a pravdivě. S láskou. Kniha plná naděje v lepší zítřky. Jsem moc ráda, že Raego tuto knihu napsal, jeho kouzlení se slovy mě fascinuje nejen v jeho hudební tvorbě. :) Přeji mu jen vše dobré.

Být sama sebou / sám sebou a psát svůj vlastní životní příběh. Přijmout se takoví, jací jsme. To je ve zkratce poselství této knihy, byť je v ní ukryto mnohem, mnohem víc.
Dojala mě, ale zároveň vykouzlila úsměv na tváři.
Kniha s přidanou hodnotou. Obohacující.

Jsem moc vděčná za pokračování a za možnost poznat blíže Reva. Jeho adoptivní rodiče Kristin a Geoff na mě zanechali hluboký dojem - oblíbila jsem si je. :-)
Příběh je velice čtivý a nabitý emocemi. Nutí k přemýšlení. Autorka se zabývá i závažnými tématy, které by neměly být podceňovány.
Příběh Reva a Emmy stojí za pozornost.

3.díl je ve všech směrech ,,vymazlenější"...příběh roste a je dospělejší. Je nyní vyprávěn více postavami, cestují po celém světě. Celkově je tato kniha silnější v emocích, těží z předchozích dílů, ale zároveň je tvoří smysluplnějšími. Zpětně totiž čtenář dostává ,,aha" momenty a vše dává větší a větší smysl. Odkrývají se další karty, dozvídáme se nové zajímavosti a souvislosti.
Neskonalý obdiv autorce, paní Adriance, která této sérii věnovala a věnuje TOLIK!! Vše má svůj důvod, dějová pavučina příčin a důsledků vytváří důmyslný, promyšlený a do sebemenšího detailu vyšperkovaný příběh.
Je požehnání číst tyto knihy, které jsou nádherné po všech stránkách, nabité emocemi, láskou, sílou bojovat a nadějí v dobrý konec. Jsou kouzelné a magické.
Inferno je ještě rychlejší a dechberoucí spanilá jízda, která vás odveze od reality a každodenních starostí.
Je to láska od první stránky, která se s každým dílem prohlubuje a násobí.
Ellie, Kassiel a Adam čekají, aby předali svoji motivaci a oporu na životní cestě každého z nás. Stejně jako my, i oni naplňují svůj osud, bojují sami se sebou i s překážkami, které jim život staví na cestu. Následujme je a inspirujme se, s jakou vervou a úsilím bojují za lepší svět.
Adam Cohen..... miluju ho, neskutečně! Když si uvědomíte, co vše si vytrpěl, čím vším si prošel, kolik toho prožil... jeho sarkastická povaha s vtipnými a trefnými poznámkami, ale i skrytá něha a laskavá stránka..... jejich vztah s Ellie mě v tomto díle obzvlášť dojímal a bral mi dech. Jak si byli a jsou oporou, jak se navzájem podporovali a motivovali, stáli si bok po boku, dodávali si sílu a ochraňovali se navzájem..... Konec mě zasáhl, ale věřím, že s posledním dílem dostaneme mnohem, mnohem víc. Děkuji z celého srdce a kéž tato série rozzáří životy co nejvíce čtenářům!

Nádherná obálka s ještě nádhernějším příběhem. Série Pekelné stroje s každým dílem ,,rostla a sílila". Díky 3. dílu jsem si postavy dokonale zamilovala (zejména Willa, ten si mě získal :) ). Cassandra má bezbřehou fantazii a jsem vděčná, že vytvořila tak úžasný fantasy svět, do kterého se znovu a znovu ráda vrátím. To, s jakým šarmem dopřála hlavním postavám to, co si zasloužili..... Tessa, Will a Jem. Myslím, že tak, jak to dopadlo....mělo to tak být. To, čeho všeho se vzdal Jem, jen, aby mohl žít.... vybral si cestu nelehkou....soucítím s ním. Ale na druhou stranu, byla jsem ráda, že i Will žil tak, jak si přál ve skrytu duše. A Tessa jednala a žila v souladu se svým srdcem. Krásné čtení. Oslavuje odvahu, lásku a přátelství. A to, že se zde opět objevuje můj milovaný čaroděj - dokonalá třešnička na čtenářském dortu. :D

Jako bych se opět setkala s přátely. :) První díl jsem četla už kdysi, pak dostaly přednost jiné knihy, ale myslím si, že jsem po pokračování sáhla ve správnou chvíli. Čtení tohoto dílu jsem si vskutku užila a opět jsem obdivovala pestrou paletu postav, a ten svět! Hodnotit styl psaní Cassandry je naprosto zbytečné, její knihy se čtou jedna báseň. Báseň. Ta uvedla každou kapitolku a to je opravdu boží. :) Líbí se mi, že je zde odkaz i na díla jiných autorů. K příběhu. Příběh si nasadí svou rychlost a jak nasednete do tohoto ,,princovského vlaku", už otáčíte stránku jednu za druhou. Hodnotit každou postavu by bylo na dlouho, ale ve zkratce mohu říct, že každá má něco do sebe a má své osobní kouzlo. Setkáváme se tu i s některými známými postavami z dřívějších dílů, za což jsem ráda (ano, mám slabost pro jednoho jistého čaroděje :D ). Tým Jem nebo tým Will? Je úsměvné, že u prvního dílu jsem měla radši Jema, ale tady Will exceluje. Můžu říct, že si mě získal a fandím mu. Respektuji a chápu, jakým směrem Cassandra ubírala vztahy a ano, dává mi to smysl, proč je to tak, jak to je. I když nezastírám, že bych si přála jiný vývoj. Will má jiskru, Will má šmrnc, je prostě willovský. :D Nojo, po zkušenosti s dalšími díly to asi mají v rodině. :D Cassandra má dar a její knihy mě okouzlují, dojímají, napínají a baví. Takže za mě čtenářský zážitek, opět. Těším se na Mechanickou princeznu. :)

Jedna cesta.....tři lidé..... různé pocity.....různé emoce..... společné i rozdílné..... Tato kniha je opravdu skvělá, originální, a jsem ráda, že je vydaná. Můžeme tak sledovat prožitky druhých a být inspirováni, mít sny a realizovat si je. Jak zfilmovaný dokument, tak i kniha obsahuje mnoho krás, poznatků, ale hlavně je přítomna přirozenost, srdce, humor. Je nádherně vidět, že každý jsme jiný, originál, každý přemýšlí a vnímá jinak... ale navzájem se můžeme obohacovat a sdílet okamžiky společně. Takže děkuji za nevšední zážitek a třeba někdy, u další knihy/deníku. :) PS: A je zajímavé, jak se vám sympatie k někomu potvrdí, byť se osobně neznáte. :) PS2: Myslím, že každý si v této knize najde své... :)

Kdo má rád tuto herečku, určitě ocení možnost přečíst si o jejím životě a dozvědět se její příběh. Kniha je napsána lehce, krásně a čtivě. Děkuji nakladatelství Motýl, že jsem si ji mohla přečíst! :-)

A všechny dílky skládačky se pomalu a jistě tvoří do jednolitého obrazce. Opět se jedná o poutavé čtení, které vás nutí číst dál a dál. Sarah prostě nezklamala a já obdivuji její talent a svět, který vytvořila. Pátou hvězdu však nedávám za směr, kterým se příběh ubírá, a se kterým se zcela neztotožňuju. Pro mě je tento díl oslavou postav Manon a Elide.

Krásné putování světem Morojů, Dhampýrů, Strigojů,Alchymistů a Čarodějnic. Byla to jízda. Nezapomenu. Vrátím se. Navždy. Tyto knihy jsou darem!

Zvláštní příběh. Opravdu zvláštní. Ono na každého tato kniha zapůsobí asi jinak. Vyzdvihnout musím čtivost a postavy. Jinak mám však pocit, že jsem se s ní úplně neztotožnila. Ale nevadí...:)

Na tuto knihu jsem se nesmírně těšila a rozhodně nezklamala. Nádherný příběh prosycený pestrobarevnou škálou emocí. Za mě jedna z nejkrásnějších knih, kterou si budu hýčkat. Sarah je královnou psaného slova.

Lorna píše své knihy přirozeně, což přidává na důvěryhodnosti....jedinečné, kouzelné.

Pěkná kniha, velice čtivá. Moc jsem si oblíbila Šedivku, inspirativní postava. :) Janě Bernáškové moc fandím, je to žena mnoha talentů. :)

Nabíječka pro duši.
Dar.
Milá Adrianko River:
Mám Vás moc ráda. Jsem Vaše velká fanynka. Ságu Sedmé nebe miluji. Miluji Vaše knihy. Jsem tak šťastná a vděčná, že se ke mně Vaše tvorba dostala. Je výjimečná - stejně jako Vy. Vaše práce má smysl.
Jsem s Vámi. Věřím Vám. Díky Vám je svět krásnější.
Dáváte mi křídla. Létat nad Zemí. Vznášet se ve svém vnitřním světě. Odletět od svých problémů a starostí. Zvednout ze ze země, když jsem na dně. Křídla, která mě obejmou a utěší. Křídla, která pohladí.
Tyto postavy se mi zaryly do srdce. Tento příběh se otiskl do mé duše. Nosím si vás hrdě s sebou. Mé spřízněné duše.
Milé nakladatelství Fragment:
Máte moje velké poděkování. Ze srdce děkuji, že jste vložili do tohoto příběhu důvěru. Že díky Vám může kniha obohatit životy co nejvíce čtenářů a čtenářek. Cesta, která je obohacující pro všechny.
Vše se děje z nějakého důvodu.
Těším se na pokračování. :-)
S vděčností a láskou
Veronika

Jsem velmi vděčná, že si mě tato kniha našla. Inspirující a láskyplná. Pokud si najde i Vás, věřím, že toto setkání bude rovněž nezapomenutelné a obohacující.

Nádherná kniha, která skrývá mnoho. Jako obraz. Ke každému promlouvá jedinečným způsobem. Ze srdce děkuji. :-)