venacava venacava komentáře u knih

Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Věřím královně Aelin a Jeřáb je naprosto neodolatelný :). Už aby byl 4 díl

15.09.2016 5 z 5

Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Ano, ano! Četla jsem jedním dechem

15.09.2016 5 z 5

Trochu víc Trochu víc Lydia Strong

Brečela jsem smíchy, kluci me pobavili.

11.01.2022 4 z 5

Rod země a krve Rod země a krve Sarah J. Maas

SJM umí vždy překvapit příběhem, který zasadí do prostředí, které ač je vymyšlené, tak vás pohltí a napadne vás.. Ty jó, tam bych chtěla alespoň na chvilku být!
Tato kniha (a možná asi i celá série) bude detektivní fantasy což je příjemné spestření.
SJM umí skvělé psát a s ní se nenudíte, protože umí děj obohatit o zvrat a nečekaná překvapení.
Ale bohužel tentokrát mi přeci jen něco jakoby chybělo? Její knihy jsem zatím vždy četla s takovým zájmem, že bylo pro mě těžké se odtrhnout, ale nyní jsem četla několik dní a ani v sobě nemám ten neutuchající pocit "už aby byl další díl"
Možná je to tím, že se mi vlci líbí více než andělé :)
Samozřejmě doporučuji přečíst, odtrhne vás to od nynější situace.
A musím přiznat, že ve všech těch názvech jsem měla zmatek, ale tak po 1/4 knihy jsem se chytla.

28.02.2021 4 z 5

Kostičas Kostičas Samantha Shannon

Hodnotím z docela velkým časovým odstupem. Pamatuji si, že mi trvalo než jsem se zacetla. Příběh se mi v celku líbil, ale druhý dil už mě nelákál..a to byla chyba, protože je lepší než dil 1.

17.04.2020 3 z 5

Vlny zmítané smrtí Vlny zmítané smrtí Carrie Ryan

Ne, nemohla jsem to ani dočíst..Hrůza.. a 3 díl už ani nezkusim

22.03.2020 1 z 5

Inferno Inferno Catherine Doyle

To je jízda!

21.03.2020 5 z 5

Nevinné potěšení Nevinné potěšení Stephanie Laurens (p)

Knížka mě bavila, často jsem se zasmála a ačkoliv mě napadlo kdo je vrah celkem brzy tak to ničemu nevadilo

06.03.2020 4 z 5

Citlivá místa Citlivá místa Lisa Kleypas

Skoro to samé jako 1 díl ...pekně strávené odpoledne u kávy při poklidné knize.

05.01.2018 3 z 5

Bestie je zvíře Bestie je zvíře Peternelle van Arsdale

Hodnocení píší s odstupem a pořád nevím co napsat. Kniha měla zajímavý nápad, ale nebyl vůbec patřičně využitý.. Chvílemi to byla opravdu nuda... Neustálý popis toho, co už bylo jasné... Za mě to bylo mdlé.

13.11.2017 1 z 5

Bouřlivák Bouřlivák Samantha Towle

Tak tohle bylo sladké jak karamel

30.10.2017 1 z 5

Vysoko (v oblacích) Vysoko (v oblacích) R. K. Lilley

2 díl je o trošičku slabší než 1 díl, ale i přesto jsem knihu přečetla za jeden večer a pokračování příběhu Bianci a Jamese mě bavilo. Velice oceňuji vztah Stephana a Javiera, mám oba ráda a parádně děj doplňuji.
Mrzí mě jen, že 3 díl je asi v nedohlednu.

18.05.2017

Let v oblacích Let v oblacích R. K. Lilley

Musím se přiznat, že se mi kniha líbila...děj běží rychle, některé části jsou předem jasné, vlastně děj těchto knih je předvídatelný, ale hlavní je že kniha zaujme a pobaví.

18.05.2017 3 z 5

Zář Zář Alexandra Adornetto

Chvíli mi trvalo než jsem se začetla a nevím proč, ale příběh mě moc neoslovil.

24.03.2017 1 z 5

Rozbřesk Rozbřesk Stephenie Meyer

Ach, tak tohle už bylo moc... kapitoly s "Jacobem" jsem musela přeskakovat. Musím přiznat, že bych nejraději dala 0,5 hvězdičky, ale hodnocení "odpad" si to taky úplně nezaslouží...moje náctileté já by si to neodpustilo :)

01.03.2017 1 z 5

Zatmění Zatmění Stephenie Meyer

Přečetla jsem to, ale je více lepších knih s touto tématikou.

01.03.2017 1 z 5

Kukačka Kukačka Karolina Limrová

Příběh byl neuvěřitelně uvěřitelný, knihu jsem přečetla za jeden den a byla jsem až překvapena jak se mi to líbilo.

18.02.2017 3 z 5

Tajemné touhy Tajemné touhy Jennifer L. Armentrout

Musim říct že mě až překvapilo jak se mi tahle kniha líbila, těším se jak se bude děj dále rozvíjet

25.01.2017 4 z 5

Předurčena do hrobu Předurčena do hrobu Jeaniene Frost

Pěkný díl, zápletka je zajímavá.

24.01.2017 1 z 5

Jednou nohou v hrobě Jednou nohou v hrobě Jeaniene Frost

Příběh rychle utíkal, skvělá oddychovka

18.01.2017 3 z 5