vera4669 komentáře u knih
Nějak nemohu dát plný počet.. Ze začátku plno nadšení a říkala jsem si, že po pro mě nevydařené knize Napsáno krví se nám vrací starý dobrý Carter tak postupem času mě kniha nebavila. Kdyby byla o půlku kratší, asi by to ani nevadilo. Zdlouhavé vyšetřování, které vlastně začne až ke konci,.. Brutalita mi nevadí, tady mi to přišlo i trošku na sílu.
Příběh nebyl nic moc zajímavý.. Co se nedá upřít je styl psaní, který je čtivý a Carter ve mě vždy vzbudí zvědavost a přečtu si další knihu, ale prostě už je to slabota oproti jeho dřívější tvorbě
Jedním slovem WAU...tohle je PAN autor..
Černá smrt byla skvělá kniha a jak je napsáno na konci, konec jsem si nechala na přečtení až po Nedokončeném rukopisu...geniální, originální, zvrácené.... Určitě ne pro slabé povahy :) obě knihy mohu jen a jen doporučit
Autorka opravdu zraje jako víno... Úžasná milá knížka, která krásně odreaguje :)
Kniha napsaná čtivě, že se nedalo jinak než pokračovat... na brutality jsem zvyklá z knih, takže mě to nijak nevadilo,.. co nechápu je, jak se to mohlo dít tak dlouho...co okolí? To opravdu nikdo nepojal podezření? A setry...za mě oběti, ale zároveň mají velký podíl na tom, že to pokračovalo tak dlouho, dokud byly malé, tak to chápu, ale dospělé ženy už prostě nemají mlčet. Takže ve finále mě přešla i ta lítost nad nimi, kromě té nejmladší.
Každopádně kniha za přečtení stojí :)
Kniha je napsaná čtivě, to není možné upřít.. Ale někdy bylo štěstí až neuvěřitelné a ty happy endy na konci? Bylo toho trošku moc.. Určitě jsou lépe psané knihy na toto téma
Tak tohle se bohužel moc nepovedlo ... série Grónsko byla povedená, tohle mě bohužel moc nechytlo..ano kniha je čtivá, takže se přelouská celkem rychle, ale příběh i postavy nezajímavé, žádné napětí ani překvapení se nekonalo, asi jsem měla velké očekávání, ale za mě zklamání..škoda
Minulý díl už jsem vydýchala a bylo na čase pustit do novinky a já jsem nadšená ... celý příběh mě vtáhl, překvapení střídalo překvapení a já četla po nocích jen abych přečetla co nejdříve. .opět nechybělo dost brutalit, tato série určitě není pro slabé povahy :-D
Už teď se těším se na další díl ..
Zkusila jsem tuhle novou sérii, ale hlavní hrdinka mi k srdci nějak nepřirostla.. Tuctový příběh, žádný wau efekt, průměrná kniha, která neurazí, ale rozhodně nenadchne
Kniha se četla dobře, takový obyčejný milý příběh... Ale něco tomu chybělo, každopádně za přečtení stojí, na odreagování v chladných podzimních večerech
Poe a Tilly - to je prostě správná dvojka a ty jejich hlášky mě vždy pobaví..
Ale samozřejmě nechybí ani napětí, tentokrát jsem se vůbec nechytala a nevěděla kdo a proč až do konce, kdy mi teda spadla čelist... Smutná pravda, když zradí někdo od koho to nečekáte.
A jako vždy - nemůžu se dočkat dalšího dílu :D
Tady musím dát jasný plný počet..od začátku mě kniha vtáhla a nepustila, začátek série se opravdu povedl, nechybělo napětí, postavy se mi hodně líbí, Juncker se hned řadí mezi mé top oblíbence, takže budu vyčkávat netrpělivě další díl ..:)
Začátek mi dal trošku zabrat, nějak jsem se nemohla začíst, ale potom se kniha rozjela a udržela si moji pozornost až do konce, místy napínavé, konec překvapivý, určitě si ráda přečtu další díl série
Skvělá detektivka, od začátku nutí číst až do konce.. Spousta překvapení, sympatické postavy, určitě stojí za přečtení :)
Poslední díly byly hodně o ničem a stále a dokola trauma Kim, ale tenhle díl mě bavil, od začátku napínavé, Kim se konečně chovala relativně normálně, jen konec nebyl překvapením, tak nějak jsem ho čekala, ale po delší době mě autorka potěšila, tak uvidíme, jaká budou další díla
Na knihu jsem se těšila, odložila jsem rozečtenou knihu a pustila se do této. Těžké téma. Kniha je skvěle napsaná tak, že jsem ji prostě dala za pár hodin. Ovšem pochmurná, smutná, zvláštní. Znova už bych si ji asi nepřečetla, mám rozporuplné dojmy, ale za přečtení určitě stojí.
Tak - plný počet dát nemohu. Od začátku to mělo tempo, četlo se to skvěle, ale .. pomalu co kapitola, to nové postavy, a musím přiznat že někdy v půlce jsem se fakt musela snažit, abych se v tom neztratila, doslova jsem ztrácela nit... potom pořádný rozjezd, ale závěr? Najednou hop-šup a konec, myslím, že závěr si zasloužil více stran a trochu lepší rozepsání .. takže prvotina to nebyla špatná, a uvidíme co přinese další díl. Kniha nebude sedět tomu, kdo se ve více postavách ztrácí :)
Tohle bylo příjemné překvapení. Od knihy jsem toho mnoho nečekala a o to více jsem spokojená, že to bylo velice originální, zvrácené, napínavé až do posledních stránek. Je to spíše takové psycho na zamyšlení, čeho je člověk pod tlakem schopen .. Rozhodně stojí za přečtení :-)
Tak mi přijde, že autorce dochází šťáva... Opět se vracíme k traumatu Kim, proložíme nějakou vedlejší omáčkou a je to. Kniha vůbec nenadchla, žádné napětí, nic zajímavého. Pro mě teda hodně slabý průměr.
Souhlasím s názorem níže - wauu. Oba předchozí díly byly super, ale tohle? Neskutečně super stupňované napětí, dokonale propletené a ten konec? Rozhodně se těším na pokračování, Servaz mě hodně baví :)
Kniha se mi líbila více, než první díl, přesto jsem měla zase potíž se na začátku začíst.. Potom už to byla jízda, ale celkem rychlá.. Vše šup, šup, neuškodilo by více stran a trochu propracovat děj, ale jinak sympatická série, dám šanci určitě i dalšímu dílu