Veronika2692 komentáře u knih
Takové hezké a příjemné vyprávění, žádné velké akce, děj pěkně plynul. Hororem bych knihu rozhodně ale nenazvala, ani duchařinou. Ale četlo se pěkně.
Pro mě Strach nebyl tak děsivý, jak se zde píše v několika komentářích. Ale atmosféra je parádně popsana, je temná, ponura a celý příběh je vlastně strašně depresivní. Řadím za Trhlinu, ale zase mnohem lepší než Tma.
Asi úplně nesdílím nadšení ostatních pro tuhle knihu. Ne, že by se mi nelíbila, ale pořádně me začla bavit a zajimat až nekde v druhé polovině, za mě strašně moc popisu různých veci a dějů a hodně politiky. Ale od té druhé půlky to už bylo fajn, děj se začal hýbat, začalo se něco dít. Konec pro mě celkem neočekávaný, takže fajn. Ale myslím, ze další dily uz cist nebudu, asi toto neni uplne muj šálek kávy.
Překvapivý konec a opravdu hodně dobrý, knížka se četla celkem dobře, ale očekávala jsem větší bububu
Skvělá kniha. Krásný ač hrozně smutný příběh. Chytlo mě to hodně, moc hezky napsané. Od autorky si moc ráda ještě něco přečtu.
Za mě super, nemohla jsem se odtrhnout, četla jsem v každé volné chvíli :) Yrsa mě strašně baví, asi se stane mou nejoblíbenější autorkou a to jsem zatím četla pouze tuto knihu a Pamatuju si vás všechny, ale obě pecka. Nevadí mi ani ta jména a místa, která se absolutně nedaji přečíst :D mrazivé, napínavé, skvělá atmosféra. Prostě doporučuju :)
Knížka se četla pěkně, vždy mě baví, když je příběh vyprávěn několika různými postavami, což se tady dělo. Jinak jsem tady ale asi neviděla nic extra nového, myslím v námětu příběhu. Zhruba za půlkou jsem začala tušit, kdo by v tom mohl mít prsty a potvrdilo se tak nějak z půlky, takže lehké překvapení přišlo :)
(SPOILER) Na knížku jsem se těšila a byla opravdu dobrá, moc se mi líbila. Představa něčeho takového je vlastně nepředstavitelná, alespoň pro mě. Ale vše bylo v knize krásně popsáno, jednotlivé příběhy všech osob, celkově propletené všichni dohromady, až občas dojemné. Krásná prvotina:)
Kniha byla fajn, ale nijak extra mě nenadchla. Myslím, že ostatní knížky od autorky byly lepší nebo mě se líbily více. Tady jsem měla trochu problém se spoustou postav a se spletitou a zamotanou minulostí, i když nakonec se to docela vyjasnilo.
Pecka. Drsná, syrová kniha. Četla se strašně dobře, krátké kapitoly. Ze začátku se mi chvílemi dělalo i zlé, představa, že bychom tohle museli žít, je fakt příšerná a nechutná. Ovšem brilantně vymyšleno a ten konec..no prostě wow
Chvíli trvalo, než jsem se začetla a zvykla si na styl psaní autora, je to moje první knížka od něj. Ale líbila se mi, strašně jsem Ram i Natalii poté fandila a bavilo mě číst dál a dál. Konec také moc pěkný
Kniha mě celkem vyděsila, neumím si představit, že se tohle vše opravdu děje a mohlo by se třeba stát i mně. Miluju horory, jako filmy i knihy, takže jsme většinu příběhu Warrenovych znala, ale poznat je i z jiné stránky je pecka. Teorie byla také přínosná, jen se občas příliš opakovala, zbytečně. Ale jsem opravdu ráda, že jsem se ke knize dostala a přečetla si ji.
Po dlouhé době jsem přečetla knížku od Urszuly a stále ji to jde. Nová série mě zaujala, už mám připravený další díl. Dobře se čte a příběh moc zajímavý, plný postav a hlavní hrdinka opředená tajemstvím, doufám, že se v dalším díle dozvím nějaké podrobnosti o jejím životě
Mě se kniha líbila, jak námětem, tak stylem psaní (od autora jsem četla první knihu). Jen na mě bylo všechno najednou moc rychle vyřešeno během posledních 20 stran. A je pravda, že hlavní hrdinka na svůj věk trochu moc vyspělá a dospěle přemýšlející.
Další fajn kniha od Darcy. Tato asi více uvěřitelna, než jiné od ní. Líbila se mi, všechny její knížky jsou výborně napsané, čtou se vlastně sami. Hlavní postavy taky sympatické.
Opět pecka, p. Fitzek je opravdu výjimečný, všechny jeho knihy se mi moc líbí. Neskutečně napínavé, čtivé a ty závěry, které vás naprosto dostanou, protože něco takového nečekate, no nemám k tomu více slov.
Nevím, co bych ke knížce napsala. Je opravdu zvláštní. Úplně jiná než její první Dětské zoubky, která mě naprosto nadchla. Toto je úplně jiný žánr, ale horor tedy určitě ne. Na mě už moc mysteriózní nebo jak to nazvat, moc nadpřirozena. Ne že by mě úplně nebavila, ale také nemůžu říct, že bych z ní byla nadšená, takový slabý průměr.
Wow, opravdu jedním slovem skvělé. Měla jsem ji doma strašně dlouho, od vydání, ale zapomněla jsem na ni a teď ji našla. Předchozí dva díly mám taky přečtené, ale tenhle teda opravdu stál za to. Moc mě to bavilo, výborný thriller a ten konec, ten ní skoro vehnal slzy do očí, jak to bylo dojemné. Už mám předobjednany další díl a moc se na něj těším. Dot vymyslela úžasný příběh.
Výborné pokračování BirdBox. Líbilo se mi vyprávění příběhu z pohledu Malorie i jejich dětí, došlo i na zvraty, které jsem nečekala. Občas mi vadilo sáhodlouhé popisování toho o čem přemýšlí a na co myslí Malorie. Ale jinak paráda, líbila se a závěr moc pěkný :)
Moc se mi líbila, krásný, tajemný příběh. Postavy mi byli všechny moc sympaticke. Prolínání minulosti a přítomnosti sedělo a i na ten větší počet postav se dalo zvyknout a zapamatovat si je nakonec. Rozuzlení paráda, nečekala jsem. Ráda si přečtu i další knížky od autorky.