Verulesa Verulesa komentáře u knih

Chlap snů Chlap snů Kim Jones

Já se tak nasmála! Parodie na erotickej román, která sama erotickym románem je. Naprosto výborný, rozhodně vybočuje z davu.

06.09.2021 5 z 5

Letní sázka Letní sázka Emily Henry

Už je to hodně dlouho, kdy jsem četla TAHLE dobrou romantiku. Dojala jsem se i smála nahlas. Oceňuju výbornou chemii hlavních postav a originální příběh. Dostala jsem daleko víc, než jsem čekala. Pro mě zatím určitě nejlepší knížka roku.

19.05.2021 5 z 5

Moře klidu Moře klidu Katja Millay

I po tolika letech, kdy ji čtu znova, je to prostě 5 hvězd. Pořád je to síla.

17.07.2021 5 z 5

Rapsodie Rapsodie Laura Thalassa

Už jsem četla knížky, na kterých bylo uvedeno, že jsou pro fanoušky Sarah J. Maas a ikdyž mám pocit, že ze SJM jsem už “vyrostla”, tak jsem za ní ještě nenašla adekvátní náhradu. Až doteď. Fantastický. Strašně moc se těším na další díly.

06.12.2022 5 z 5

Ďábel v přestrojení Ďábel v přestrojení Lisa Kleypas

Tohle je první letošní mnou hodně očekávaná kniha, která dostála svému očekávání :)
Kleypas je prostě láska a nemám, co bych vytkla. Postavy byly strašně sympatický a mihnou se tu i oblíbenci minulých dílů.

05.04.2022 5 z 5

Dvůr stříbrných plamenů Dvůr stříbrných plamenů Sarah J. Maas

(SPOILER) Jako popsat 720 stran ničím extra s občasnou dávkou sexu..to umí opravdu asi jen Maasová. V nejlepším se mělo přestat a to byl v tomto případě třetí díl. Nesta byla krutě na pěst.
Spoiler: Aneb jak si vymyslet kouzelné artefakty, které v prvních třech dílech během války nebyly použity? Autorka: Klenoty nechtěly, aby si na ně někdo vzpomněl. Hotovo, vyřešeno. Famózní výkon.

28.02.2022 3 z 5

Eleanor a Grey Eleanor a Grey Brittainy C. Cherry

Bohužel půjdu proti proudu. První třetina byla skvělá, vyloženě ždímačka slz jak blázen. Říkala jsem si: wow, tak tohle bude na pět hvězd určitě. No a pak přišlo “tu du dum dum”. V momentě, kdy se hlavní hrdinové potkají jako dospělí, tak se mi to, jakým způsobem se příběh ubíral, líbil čím dál míň a míň. Jo a Claire (máma zesnulé manželky)? Tak to byla nejvíc “wtf” postava knihy. Teprve rok od smrti její dcery a paní to měla celkem v paži. A ještě si tam hraje na dohazovačku. No..tož tak :D

01.11.2021 3 z 5

Nové začátky Nové začátky Lilly Lucas

Asi je moje hodnocení dané tím, že jsem teď četla sérii od Elle Kennedy a to je prostě ve srovnání s touhle knížkou nebe a dudy. Vzhledem k tomu, kolik hlavním hrdinům je, tak se chovali jak pubertaci.

02.10.2021 1 z 5

Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

Hvězdičky dolů dávám za:
1) scénu na začátku v kavárně, to jsem měla úplně chuť knížku zavřít, jak stupidní mi přišla
2) sexuální scény, protože je autorka fakt neumí

20.01.2021 3 z 5

Jak zkrotit svůdníka Jak zkrotit svůdníka Evie Dunmore

Ještě lepší jak první díl. Skvělý hlavní postavy, žádný “hluchý místa”, děj svižně plyne. Mám pocit, že je tu konečně autorka, která se vyrovná kvalitám Lisy Kleypas.

05.07.2022 5 z 5

Les bez srdce Les bez srdce Joanna Ruth Meyer

Pokud jste četli sérii Medvěd a slavík a líbilo, tak tohle by mohlo taky. Je to podobně nádhernej text. Pomalejší, temnější, poetický.

31.10.2021 5 z 5

Po stopách Jacka Rozparovače Po stopách Jacka Rozparovače Kerri Maniscalco

Wow, tak tohle je skrytej poklad. Romantická linka byla příjemný překvápko, strašně mě bavilo, jak se Audrey a Thomas stírali :) zároveň mi jejich vyšetřování připomínalo Sherlocka Holmese a doktora Watsona, takže na další díl se těším moc ;)

29.10.2021 5 z 5

Na Vánoce o den více Na Vánoce o den více Christina Lauren

Hrozně milý čtení :)

08.10.2021 5 z 5

Rod země a krve Rod země a krve Sarah J. Maas

I když nějaký drobný výtky mám (jako třeba ten “hollywoodskej” konec), tak je to pořád boží a strašně čtivý. A oproti minulým knížkám bych řekla velký posun :) Těším se na další.

03.11.2020 5 z 5

Rytmus, já & Malychin Rytmus, já & Malychin Mariana Zapata

Jednoduchá oddechovka, žádný drama a ten humor mě osobně bavil moc. Pochechtávala jsem se celou dobu :)

03.05.2020 5 z 5

Tisíc polibků Tisíc polibků Tillie Cole

Nemám slov, překrásná kniha!

15.07.2017 5 z 5

Z krve a popela Z krve a popela Jennifer L. Armentrout

Proč mám pocit, že cokoliv teď budu číst, tak bude hrozně blbý?:D
Zápletka je odhadnutelná, ale to mi vůbec nevadilo, jako celek je ta knížka naprostá pecka. Poppy je moje nová oblíbená hlavní hrdinka, je pro mě asi největší předností téhle knížky.

06.10.2021 5 z 5

Smrtící vzdělání Smrtící vzdělání Naomi Novik

Dokonalý. Proti proudu stereotypům a svět, kterej je naprosto vyňuňanej. Ve fantasy je to pro mě tenhle rok zatím topka.

13.09.2021 5 z 5

10 pravd a spousta odvahy 10 pravd a spousta odvahy Ashley Elston

První díl ze série byl určitě lepší. Jinak doporučuju spíš mladším čtenářkám.

07.09.2021 3 z 5

Jednou za život Jednou za život T. L. Swan

Jako od tohoto žánru nemám nikdy moc vysoká očekávání, ale tohle? PANE BOŽE! Moje nejhůř investovaný peníze v tomto roce. Rozhodně. Hloupý, hloupý, hloupý.

13.06.2021