ves.lucie komentáře u knih
Za me knizka splnila ocekavani. Byla jsem nadsena a verim, ze bych mela i rychleji precteno, kdyby byl cas jen na cteno.
Pribeh me bavil a oba hrdinove byli sympataci :-) doporucuji. Je to prijemna oddychovka :-)
Cekala jsem a myslela jsem si, ze uz podle nazvu je cely dej predem tak nejak dany ... ale po celou dobu cteni jsem byla napnuta a porad jsem vnimala to napeti mezi nimi ... v polovine druhe knihy se vracime zpet na zacatek jeho pohledem ... ale nevadilo mi to, hltala jsem dej i presto, ze jsem vedela navaznost ... aaaa nakonec byl "heppik" tak jak ma :-)
Rychlovecka .. Barvy lasky byla vydarena serie a vratit se zpet ke Grace a Jonathanovi na par stranek byl jako vecernicek na dobrou noc :-)
Pri cteni tohoto dilu jsem si nekolikrat rekla, ze tam je uz hodne veci zamichano a dela v tom zmatky a nekdy mozna i protahuje ... nicmene musim rict, ze presto vsechno to byla velice krasna serie, kde nechybelo napeti a romantika a samozrejme laska. Ella byla statecna a velka bojovnice a nic ji nezastavilo. Chlapci Roayalovi byli vsichni uzasni. Kazdy svym zpusobem a tesim se na dve pokracovani co se chystaji. :-)
Tihle Royalove vas znici! Tak to je presne a trefne! Po celou dobu cteni jsem byla napjata co se bude dit na dalsi strane ... Reedova neustala "napruzenost" vas udrzi zarucene v tempu. Mate chut mu chvilemi vrazit. Kniha se mi velmi libila. Ella byla skvela a nenechala si nic libit. Dej me vtahnul a musela jsem hned zacit cist druhy dil :-) doporucuji a ja za doporuceni taky moc dekuji! #tosemam #kdyzmam #gurunaknihy :-)
Prave jsem docetla a jsem nadsena .. kniha plna špičkovani a vtipnych momentu ... nevadilo ani to, ze je kniha psana z pohledu vypraveče :-) bavila jsem se a jsem rada, ze jsem se dnes dostala k tomu abych ji docetla :-) oddychovka co neurazi a za mě "palec hore"
Oddychova kniha, ktera se dobre cetla. Myslim si, ze pribeh nikoho neurazi naopak pobavi a ve finale jsou vsichni spolu stastni ... :-) vypraveni z obou pohledu pobavilo.
Vsichni tri kralove byli zli chlapci, kteri nasli svou drahou a diky ni se zacali menit a zit pro ne ... no ... Cole se mi libil nejvice ... at uz tim, ze mel sve choutky nebo tim, ze to byl ranar. Kniha dostala spoustu kritiky, ale me tato serie neurazila. Naopak cetlo se to jednoduse a byla to oddychovka .. to ze tam byla "kapka erotiky" bylo plus navic :-) takze kazdy dle sve chuti.
Druhy dil se cetl bezvadne .. byl mnohem lepsi a sviznejsi nez ten prvni. Na zacatku po precteni nekterych anotaci jsem si rikala, jestli mam nad touto knihou ztracet cas ... ale po dobre rade, ze mam dat na sebe jsem cetla a zklamana nejsem ...
Moc krásná knížka, četlo se to parádně na jeden zátah. :-) jsem ráda, že jsem se ke knížkám této autorky dostala. Už se těším až si přečtu další
Na tuto knížku jsem se velice těšila, ale po přečtení za mě velké zklamání, anotace skvělá, ale to je asi tak vše. Neustále výlevy hlavních hrdinů s tak extra nízkým sebevědomí :-/ ani se mi to nechtělo dočítat, ale nerada odkládám knihy aniž bych je dotáhla do konce.
Autorka má uvedenou na goodreads druhý díl .. těžko říct, jestli to bude lepší, nebo stejné
Po dlouhé době přidávám komentář. Na tuto knihu jsem se moc těšila :-) a nezklamala! Je to krásný příběh, kde hlavní hrdinové dokážou komunikovat, což v dnešní době je u některých problém všeobecně ... krásný příběh, nádherná láska, těším se na další díly :-)
Příběh Matta se mi líbil více než story o Ianovi. Kniha byla vtipná, poznamky a jizlivosti obou hrdinu byly skvele :-) Bavilo mě to velmi :-)
Nejlepsi dil z cele serie :-) precteno na jeden zatah, paradni oddych :-)
Priznam, ze jsem se s knihou trochu trapila a nekolikrat odlozila. Dneska jsem se hecla a docetla ji, zacala me bavit cca na sté strance. Jsem rada, ze je docteno :-)
Dočteno a musím napsat konečně. Musím přiznat, že jsem u knihy neskutečně trápila, neboť se mi do tohoto dílu v mnohém promítal chtě nechtě film. Takže to čtení bylo zdlouhavé a odkládané, byť jsem se na tuto knihu velice těšila ... přesto jsem byla jeho pohledem opět potěšena a líbilo se mi, jak se popisuje detailně jeho myšlenkové pochody ... pokud bude třetí díl, tak samozřejmě také přečtu :-)
Byla to velmi prijemna oddychovka plna spickovani a schvalnosti ... zasmala jsem se nahlas pri scene u soudniho jednani a obratnosti, jakou to Payton vyresila ... Clovek pri takove knizce na chvili unikne starostem, pobavi se a zasmeje. Doporucuji!
Cekala jsem od knihy trochu vice. Nepoustela jsem se do cteni, dokud nebyly na svete vsechny tri dily a myslim, ze jsem udelala spravne ... celou knizku jsem cekala cosi, co me chytne a reknu si pecka a jsem z toho cela napnuta, kam to povede ... laska mezi nevlastnimi sourozenci ... melo to tak malo "stavy" a kniha jeden velky vecirek ...
Takze ctu dal a uvidime ... :-)
Jackson Steele je proste Pan ... a cela tato kniha prosata nabojem erotična ... kdo tohle nemusi at necte :)
Tak ja jsem za sebe spokojena s dejem ... tesim se na dalsi dil .. ano neni to uplne to co bylo v trilogii Stark, ale navazuje to a odhaluji se dalsi pribehy :-) a ano je to plné sexu, ale jak jsem napsala .. já jsem spokojená :-)