viweb viweb komentáře u knih

Heřmánkové údolí Heřmánkové údolí Hana Marie Körnerová (p)

Nádherný román, poslechnuto jako audiokniha. Strhující děj. Moc doporučuji.

12.01.2021 5 z 5

Teta Poldi a sicilští lvi Teta Poldi a sicilští lvi Mario Giordano

Lehké čtení třeba v létě k vodě.Nad dějem se nemusí moc přemýšlet ale příjemně unáší. Mě je hodilo do čtenářské výzvy.

12.01.2021 4 z 5

Hledá se autor bestselleru - Povídky 2011 Hledá se autor bestselleru - Povídky 2011 Antonín Mazáč

Vyloženě oddechová četba. Myslím že každý si tam něco najde. Mě se líbila nejvíce první a poslední povídka.

06.01.2021 4 z 5

Moucha Moucha Dominik Dán

Vynikající

04.01.2021 5 z 5

Básnik Básnik Dominik Dán

Doporučuji! pěkná detektivka, která mě opět nezklamala

28.12.2020 4 z 5

Osvětimská ukolébavka Osvětimská ukolébavka Mario Escobar

Poslechnuto jako audiokniha, silný příběh, krásně převypráveno, není to ale můj šálek kávy. Hrozné historické zvěrstva.

27.12.2020 4 z 5

Smrt na druhém břehu Smrt na druhém břehu Dominik Dán

Stará dobrá klasika. Jediný moment se mi nelíbil a to lehce odhalena identita zcela neznámé mrtvoly. Určitě ale stojí za přečtení.

17.12.2020 5 z 5

Myšlenky za volantem Myšlenky za volantem Marek Eben

Opravdu oddechová četba. Nejvíce mě zaujali poslední povídky že současnosti. Doporučuji

06.12.2020 4 z 5

Svůj kalich hořkosti Svůj kalich hořkosti Johannes Mario Simmel

Zajímavý román. Ocenila bych více pozornosti od korektora kniha byla plná překlepů. Oceňuji že děj je místy moc roztahaný, ale pointa se neztrácí. Konec mě překvapil, příběh autor najednou utnul.
V každém případě je román k zamyšlení.

01.12.2020 4 z 5

Zločin na Zlenicích hradě L.P. 1318 Zločin na Zlenicích hradě L.P. 1318 Radovan Šimáček

Poslechnuto jako audiokniha. Zajímavý děj, na mě moc postav místy jsem se ztrácela v souvislostech. Rozuzlení stojí za to.Pro milovníka historických detektivních románů je to počin hodný pozornosti. Doporučuji

23.11.2020 4 z 5

Nikdykde Nikdykde Neil Gaiman

Poslechnuto jako audioknihu. Zajímavé dílko, doporučuji

22.11.2020 4 z 5

Den Trifidů Den Trifidů John Wyndham (p)

Strašidelná, strhující poslechla jsem jako audioknihu bez dechu. Namluveno panem Norbertem Lichým a fantastický. Doporučuji

22.11.2020 5 z 5

Kapsa plná žita Kapsa plná žita Agatha Christie

Pěkná, oddechová, nenadchne a neurazí. Vždy dobrá klasika

17.11.2020 5 z 5

Rozervané království Rozervané království František Niedl

Čtivá, doporučuji

29.09.2020 5 z 5

Skleněné peklo Skleněné peklo Thomas N. Scortia

Poutavé čtení, doporučuji

23.09.2020 4 z 5

Sedemnásť orieškov na rozlúsknutie Sedemnásť orieškov na rozlúsknutie Agatha Christie

Pěkná kniha plná povídek k nedělní pohodě a kávě. Přečteno ve slovenštině. Doporučuji, pohodové čtení

21.09.2020 5 z 5

Beštia Beštia Dominik Dán

Pěkně napsaná, jinak brutální příběh... Čtivá, přečetla jsem už po druhé...Za mě 5/5

06.09.2020 5 z 5

Uzel Uzel Dominik Dán

Další dobrá detektivka... Za mě 4/5

28.08.2020 4 z 5

Království meče Království meče František Niedl

Malinko slabší, můj dojem je že se děj moc neposunul, ale čte se sama. Určitě stojí za přečtení

21.08.2020 3 z 5

Krev není voda Krev není voda Dominik Dán

Opět dobrá, dej se mi zdál malinko unavený a roztahaný, rozuzlení opět nečekané ale celkový dojem slabší... Al nevzdávam se, snahám po další

18.08.2020 4 z 5