viweb komentáře u knih
Nádherný román, poslechnuto jako audiokniha. Strhující děj. Moc doporučuji.
Lehké čtení třeba v létě k vodě.Nad dějem se nemusí moc přemýšlet ale příjemně unáší. Mě je hodilo do čtenářské výzvy.
Vyloženě oddechová četba. Myslím že každý si tam něco najde. Mě se líbila nejvíce první a poslední povídka.
Poslechnuto jako audiokniha, silný příběh, krásně převypráveno, není to ale můj šálek kávy. Hrozné historické zvěrstva.
Stará dobrá klasika. Jediný moment se mi nelíbil a to lehce odhalena identita zcela neznámé mrtvoly. Určitě ale stojí za přečtení.
Opravdu oddechová četba. Nejvíce mě zaujali poslední povídky že současnosti. Doporučuji
Zajímavý román. Ocenila bych více pozornosti od korektora kniha byla plná překlepů. Oceňuji že děj je místy moc roztahaný, ale pointa se neztrácí. Konec mě překvapil, příběh autor najednou utnul.
V každém případě je román k zamyšlení.
Poslechnuto jako audiokniha. Zajímavý děj, na mě moc postav místy jsem se ztrácela v souvislostech. Rozuzlení stojí za to.Pro milovníka historických detektivních románů je to počin hodný pozornosti. Doporučuji
Strašidelná, strhující poslechla jsem jako audioknihu bez dechu. Namluveno panem Norbertem Lichým a fantastický. Doporučuji
Pěkná, oddechová, nenadchne a neurazí. Vždy dobrá klasika
Pěkná kniha plná povídek k nedělní pohodě a kávě. Přečteno ve slovenštině. Doporučuji, pohodové čtení
Pěkně napsaná, jinak brutální příběh... Čtivá, přečetla jsem už po druhé...Za mě 5/5
Malinko slabší, můj dojem je že se děj moc neposunul, ale čte se sama. Určitě stojí za přečtení
Opět dobrá, dej se mi zdál malinko unavený a roztahaný, rozuzlení opět nečekané ale celkový dojem slabší... Al nevzdávam se, snahám po další