viweb komentáře u knih
Tři povídkové příběhy, oddechové čtení. Četla se mi o poznání hůře než první kniha o Nicku Carterovi. Místy se děj táhnul jako žvýkačka ale stačilo vytrvat. Doporučuji
Poslechnuto jako audiokniha. Moc se mi to líbilo. Krásně přečetli Jan Kanyza a Kajetán Písařovic. Příběh šíleného mladého vraha ve kterém se odehrávají neuvěřitelné psychické pochody. Napětí až dokonce. Doporučuji
Taková krásná klasika. A ten jazyk! Na hromech líháme, na hromech vstáváme je toho potřeba? Musí to bét? Alespoň jednou za život doporučuji přečíst
Kniha mě překvapila jak dobře se mi četla. Je to oddechová. Doporučuji
Výborná jako vždy. Poslechnuto jako audiokniha. Doporučuji
Poslechnuto jako audiokniha. Malinko jsem se ztrácela v množství postav a místy byl děj nezáživný. Jinak pěkná detektivka. Doporučuji
Opět nejsem zklamaná, malinko bojují s tím politickým podtextem. V žádném případě to ale neubírá na zajímavosti příběhu. Milovník krimi nebude zklamán. Doporučuji
Pro mě zklamání ale věřím tomu že se to někomu může líbit.
Milé a úsměvné. Oddechové. Poslechnuto jako audiokniha.
Nádherná klasika! Nikdy neomrzí! Poslechnuto jako audiokniha. Super přečetli pan Moravec a Brabec.
Za mě slabší, ale dost k zamyšlení. Nelituji čas strávený s tímto dílkem.
Zapeklitá a výborná detektivka. Poslechnuto jako audiokniha.
Pan Kuťák mě zatím nesklamal i tuhle detektivku považuji za dobrou. Doporučuji přečíst.
Poslechnuto jako audiokniha, ale můj šálek kávy to není. Dokonce ani za humorné dílo to nepovažuji. Asi ještě nenastal pro mě ten správný čas. Snad se ještě vrátím někdy v budoucnu.
Poslechnuto jako audiokniha moc pěkný, zapeklitý příběh. Autor je pro mě Pán spisovatel! Moc doporučuji
Líbila se mi opět kniha od pana Hartla. Čtu ho ráda a doporučuji.
Poutavá až do konce. Stojí za přečtení nebo poslech audioknihu.
Poutavá až do konce. Stojí za přečtení nebo poslech audioknihu.