vladka16 komentáře u knih
Když jsem začala číst,vůbec jsem netušila do čeho jdu.Otevřu první knihu,vlítne na mě (tedy na Pitta) vlkodlak.V další,mi začíná být sympatický agent Franks.Jindy se vyřítí upíři a spousta jiných bubáků.Mezi tím se stihnu i zasmát,pan Correia má úžasnou fantasii i humor.Taková rozpustilá nakládačka od začátku,až do konce.Ješte mám co číst,už se na ty kluky a holky těším.
Nemůžu napsat nic jiného,než že se mi příběh moc líbil.Ze začátku jsem si musela malinko ohlídat-kdo,o kom,o čem a kdy,ale pak už mě to vtáhlo.Jako jemná pavučina,nitky,které mě donesly až k nečekanému rozuzlení.Uvědomila jsem si,že nemám hlavního hrdinu,nedo hrdinku,všechny postavy se ovlivňovaly,v tom dobrém i ve zlém,jako v životě.Závěr byl pro mě směs pochopení a smíření...-(zatím na tom obláčku ještě pluju)-krása.
1-čtu-pozvolné sezmamování s příběhem-2-čtu,čtu-jo fajn bude to zamilovaný-3-cože???,co se to děje,nevím co si myslet-4-chci číst,ale slzej mi oči-5-zlobím se,ale skoro mi to utrhlo srdce-a ten konec.....Vlastně víte co,přečtěte si to-knížka i podání je pěkné.
Dnes jsem dočetla tento poslední díl.Nenudila jsem se ,obdivuji schopnost psát takovéto příběhy,kde se postavy na čas stávají mími přáteli,nebo nepřáteli.Prožít dobrodružství,strasti i štěstí společně s nimi a pak se zachumlat do peřin a těšit se na pokračování.Moc se mi to líbilo.
Moc se mi to líbilo. Přes složitost děje a množství postav,jsem neměla problém vše sledovat .Prostě všechny díly nemají chybu.
Pod dojmem některých komentářů jsem začala číst spíš ze zvědavosti.Zjistila jsem,že se čím dál víc pohybuji na Universu,než v realitě.Prostě mě to postupně vtáhlo a už nepustilo.Přečetla jsem všechny tři díly ,každý trošku jiný,ale i lepší,ke konci jsem se cítila jak ve filmu,nečetla jsem,jen se mi v hlavě odehrával film.Moc se mi to líbilo.