Vlaďkaa4 Vlaďkaa4 komentáře u knih

Listopád Listopád Alena Mornštajnová

Nemám slov, opravdu nevím co napsat. Musí se to přečíst.

22.10.2021 5 z 5

Nelituju ničeho Nelituju ničeho Colleen Hoover

Musím napsat, že mě tato paní spisovatelka baví. Strašně mi lezla na nervy Morgan při sebedestrukčni obětní misi. Ale nakonec to dopadlo......

19.10.2021 5 z 5

Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Za mě snad jediné slovo mazec. Není těžké nechat se od někoho zmanipulovat. Úhel pohledu může být různý. A není těžké se zmýlit.

13.10.2021 5 z 5

Maltézská výměna Maltézská výměna Steve Berry

Musím napsat, že tohle bylo o mnoho lepší než Benátská zrada.

08.10.2021 4 z 5

Benátská zrada Benátská zrada Steve Berry

Tentokrát mi trvalo dost dlouho knihu přečíst. Nebyla špatná, ale něco tam drhlo.

02.10.2021 3 z 5

Nemesis Nemesis Jo Nesbø

No a zase otevřený konec.....

21.09.2021 5 z 5

Červenka Červenka Jo Nesbø

Ze začátku je to hodně zamotané, ale nakonec se vše objasní. Už se ohlížím po dalším díle ze série.

08.09.2021 5 z 5

Zrcadlový muž Zrcadlový muž Lars Kepler

Souhlasím, že to bylo hodně drsné. Nicméně to byli fakt napínavé a naštěstí to dopadne docela dobře.

03.09.2021 5 z 5

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Nejsem puritán, ale sexuální scény mi tu připadaly zbytečně natahované. Konec byl super, a také jsem celou dobu čekala co se vlastně stalo.

26.08.2021 4 z 5

Jeden život Jeden život Guy de Maupassant

Není to můj šálek kávy. Nicméně jde o lehce plynoucí příběh plný úskalí, který končí velkou nadějí.

24.08.2021 3 z 5

Rukopis Karla Velikého Rukopis Karla Velikého Steve Berry

Cotton je trochu jak Indián Jones, ovšem já mám pohádky pro dospělé ráda. Zase to bylo napínavé a mělo to spád.

22.08.2021 5 z 5

Údolí mrtvých Údolí mrtvých Tim Weaver

Další díl výborné série, bohužel jsem četla díly na preskáčku takže jsem část věci dost tušila.

14.08.2021 5 z 5

Má poslední vévodkyně Má poslední vévodkyně Daisy Goodwin

Dlouho jsem se nemohla začíst, až když se začalo obětovat více dialogů. Kniha asi úplně neurazí, ale ani nenadchne.

05.08.2021 3 z 5

Muž bez minulosti Muž bez minulosti Tim Weaver

Výborné, tentokrát jsem fakt byla zvědavá jak to všechno autor vysvětlí.

30.07.2021 5 z 5

Když nebyl čas na hraní Když nebyl čas na hraní Michael Kocáb

Nejedná se o žádné umělecké dílo. Nic méně já si připomněla sametovou revoluci a ostatní. Což bychom čas od času měli.

25.07.2021 4 z 5

Diagnóza žena Diagnóza žena Zuzana Součková

Úsměvné a musím přiznat, že v některých pasážích jsem se dost poznávala

23.07.2021 4 z 5

Odpočívej v pokoji Odpočívej v pokoji Lee Child

Reacher má tentokrát parťačku. Bohužel žádné životy nezachrání, všichni už jsou po smrti. Ale jinak než doufali....

17.07.2021 5 z 5

Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Pohádka pro dospělé ženského rodu. Četlo se to pěkně. Jen mi připadá,že si občas děláme život složitější než je třeba.

10.07.2021 5 z 5

Nikdo není doma Nikdo není doma Tim Weaver

Souhlasím postav bylo dost, ale zase se příběh čte sám a nakonec do sebe vše krásně zapadá

30.06.2021 5 z 5

Na obtíž Na obtíž Colleen Hoover

Každá rodina má své kostlivce, jediné ponaučení mluvit mluvit mluvit. I když si myslím, že Merit byla tak trochu sebestředná.

25.06.2021 4 z 5