Vlaďkaa4 komentáře u knih
Musím napsat, že mě tato paní spisovatelka baví. Strašně mi lezla na nervy Morgan při sebedestrukčni obětní misi. Ale nakonec to dopadlo......
Za mě snad jediné slovo mazec. Není těžké nechat se od někoho zmanipulovat. Úhel pohledu může být různý. A není těžké se zmýlit.
Musím napsat, že tohle bylo o mnoho lepší než Benátská zrada.
Tentokrát mi trvalo dost dlouho knihu přečíst. Nebyla špatná, ale něco tam drhlo.
Ze začátku je to hodně zamotané, ale nakonec se vše objasní. Už se ohlížím po dalším díle ze série.
Souhlasím, že to bylo hodně drsné. Nicméně to byli fakt napínavé a naštěstí to dopadne docela dobře.
Nejsem puritán, ale sexuální scény mi tu připadaly zbytečně natahované. Konec byl super, a také jsem celou dobu čekala co se vlastně stalo.
Není to můj šálek kávy. Nicméně jde o lehce plynoucí příběh plný úskalí, který končí velkou nadějí.
Cotton je trochu jak Indián Jones, ovšem já mám pohádky pro dospělé ráda. Zase to bylo napínavé a mělo to spád.
Další díl výborné série, bohužel jsem četla díly na preskáčku takže jsem část věci dost tušila.
Dlouho jsem se nemohla začíst, až když se začalo obětovat více dialogů. Kniha asi úplně neurazí, ale ani nenadchne.
Výborné, tentokrát jsem fakt byla zvědavá jak to všechno autor vysvětlí.
Nejedná se o žádné umělecké dílo. Nic méně já si připomněla sametovou revoluci a ostatní. Což bychom čas od času měli.
Úsměvné a musím přiznat, že v některých pasážích jsem se dost poznávala
Reacher má tentokrát parťačku. Bohužel žádné životy nezachrání, všichni už jsou po smrti. Ale jinak než doufali....
Pohádka pro dospělé ženského rodu. Četlo se to pěkně. Jen mi připadá,že si občas děláme život složitější než je třeba.
Souhlasím postav bylo dost, ale zase se příběh čte sám a nakonec do sebe vše krásně zapadá
Každá rodina má své kostlivce, jediné ponaučení mluvit mluvit mluvit. I když si myslím, že Merit byla tak trochu sebestředná.