Vlaďkaa4 Vlaďkaa4 komentáře u knih

Bílá Voda Bílá Voda Kateřina Tučková

Mnohem více mě bavil příběh jako takový než teologické rozbory. Chápu, že to bylo potřeba k dokreslení atmosféry a obrazů celého příběhu.
Ovšem občas to bylo náročné. Co mě z toho vyplynulo, že zlo je zlo i jakémkoliv kabátu.

08.06.2022 4 z 5

Střevíčky smrti Střevíčky smrti Peter James

Nevím proč, ale tentokrát jsem to četla hrozbě dlouho. Nebylo to špatné, ale mě to trvalo.

25.05.2022 3 z 5

Přízrak Přízrak Jo Nesbø

Tak to bylo tentokrát hodně zamotané. A ten konec, vždyť tam jsou další díly.

13.05.2022 5 z 5

Běžkyně Běžkyně Peter May

Detektivka zajímavá, ale pořád chybí třešeň na dortu......

04.05.2022 5 z 5

Království Království Jo Nesbø

Tak toto bylo fakt jiné, tolik neobjasněnych vražd a tolik různých kriminálních činnů v jedné knize.

30.04.2022 4 z 5

Levhart Levhart Jo Nesbø

Přišlo mi divné, že bychom znai vraha 200 stránek před koncem knihy.

22.04.2022 4 z 5

Němci Němci Jakuba Katalpa (p)

Souhlasím postav zde bylo zbytečné moc. Asi 3x jsem si myslela, že vím jak to dopadne, ale nakonec to byli trochu jinak. Určitě ti stojí za přečtení. Spíše čtu knížky z druhé strany, jak trpěli za války ostatní kromě Němců. Tohle bylo naopak.

12.04.2022 5 z 5

Obchůdek na rohu Obchůdek na rohu Nicola May

Souhlas oddechovka a pohádka pro dospělé

07.04.2022 4 z 5

Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

Strašné jak může jedna událost odstartovat takové šílenství. V podstatě je zázrak, že většina lidí nejsou sériový vrazi.

31.03.2022 5 z 5

Není cesty zpět Není cesty zpět Tim Weaver

Jako obvykle vynikající. Pro mě poslední kniha ze zatím vydané série a konečně jsem se dozvěděla jak David přišel k dceři.

25.03.2022 5 z 5

Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

Občas je potřeba si přečíst pohádku.

19.03.2022 5 z 5

Spasitel Spasitel Jo Nesbø

Zase jsem po nějaké době dostala do ruky knihu od Nesbo. V kontextu s jinou detektivní sérii je to bomba.

16.03.2022 5 z 5

Závan smrti Závan smrti J. D. Robb (p)

Nevím, ale já se docela nudila. Manžel poručíka Dallasové, vždy někdy vytáhne z rukávu trumf, je tak dokonalý až to leze na nervy. Nevím, ale detektivka, kde se zápletka popíše 100 stran před koncem mě moc neoslovila.

13.03.2022 2 z 5

Propast smrti Propast smrti Robert Bryndza

Četlo se to skvělé, jen si myslím, že tam nebylo moc indicií, jak poznat kdo za tím vším vlastně je.

05.03.2022 4 z 5

Doupě Doupě Jakuba Katalpa (p)

Popis knížky mě dost vyděsil. Knihu jsem si půjčila po přečtení Zuzanina dechu. Čtení jsem oddalovala, ale nakonec přečteno za dva dny. Neskutečně to plyne. Dle mého se děje linií moc neprolnou, konec je zvláštní, ale to vůbec nevadí.

27.02.2022 5 z 5

Prokletý kraj Prokletý kraj Michaela Klevisová

Mě se to moc líbilo, vůbec mi tam detektiv nechyběl. Byla jsem dost ráda, že jsem z města. Do Jelení Hory opravdu jen na určitě krásnou dovolenou, ale jen dovolenou.

26.02.2022 5 z 5

Pentagram Pentagram Jo Nesbø

Detektivka je super, akorát mě trochu otravovala neustále řešená Harryho závislost.

23.02.2022 4 z 5

Tanec v ohni Tanec v ohni Graham Masterton

Nechápu proč Katie musí v každém díle ( poslední dva) o někoho přijít.

15.02.2022 3 z 5

Zabij mě znovu Zabij mě znovu Rachel Abbott

Toho kdo všemi manipulovat jsem odhalila. Ovšem i tak zde bylo dost překvapení

07.02.2022 5 z 5

Bez viny Bez viny Charlotte Link

Další knížka, kde to z prvu vypada jako zmatek a následně do sebe začne vše dokonale zapadat. Čekám na další vývoj vztahu mezi detektivy.

01.02.2022 5 z 5