vladuš komentáře u knih
Knížka nezklamala přesně jako první a druhý díl, čte se dobře, nemám ráda nekončící konec, takže další díl určitě přečtu také.
Ani třetí díl nezklamal, velice čtivá kniha s krásným koncem,doporučuji přečíst.
Hezky napsaná i když hodně smutná kniha,alespoň konec dopadl pro Judy dobře,ale stejně ji obdivuji, já už bych to asi dávno vzdala.
Zajímavější, lepší, jak první díl, více děje, více napětí, třetí díl si určitě přečtu,už se na něj těším. Super knížka!
Kdo četl Padesát odstínů, bude srovnávat,mě se knížka líbila, je v ní víc erotiky, je hezky napsaná a výborně se čte.
Super knížka,čtivá, napínavá, nejde se odtrhnout.
Super knížka, ještě lepší,než první díl,doporučuji přečíst,mě se moc líbila....
Příběh z lékařského prostředí,velmi mě zaujal,doporučuji přečíst.
Lepší knihu jsem nečetla, mě úplně uchvátila. A samozřejmě děj má a velice fascinující. Už se těším na druhý a třetí díl. Plný počet hvězdiček! Doporučuji generacím 30let a víc, až přečtete uvidíte proč. Moje nejrychleji přečtená kniha.
Velmi krásná kniha plná emocí, moc hezky se čte a nejlepší na ní je, že až do konce nevíte jak to dopadne. Doporučuji !!!
Pokračování knihy Zhubněte jednou provždy aneb najezte se do štíhlosti, jídelníček na 3 měsíce,lehká vyvážená jídla a nemusíte nic vymýšlet vše máte napsané. Doporučuji jako druhý krok po detoxikaci organizmu. Opravdu funguje :-)
Výborná kniha,jak si očistit organismus od škodlivých látek/hlavně kyselin/ a zároveň zredukovat svoji váhu. Opravdu to funguje, mohu doporučit.