vodnář

Schopnost obsáhnout velkou myšlenku na malém prostoru mě vždy fascinovala. Knihu tak považuji za umělecké literární dílo.

Ukázka využití práce s horoskopem v psychologickém poradenství. Popisy konkrétních životních situací se prolínají s astrologickou teorií. Kniha se zabývá pouze několika vybranými astrologickými konstelacemi, avšak tyto poznatky jsou velmi cenné.

Kniha je "kuchařkou " známých i méně známých koktejlů. Řadu z nich jsem vyzkoušela a všem chutnaly. (pořizovací náklady na suroviny trochu víc zatíží peněženku)

Pokud vám není jedno, co jíte, rozhodně tuto knihu doporučuji. Najdete zde rozsáhlý přehled bezpečných i nebezpečných látek, se kterými se setkáváte v potravinářských výrobcích. Kniha je srozumitelná a přehledně uspořádaná.

Velmi poučná kniha. Měla jsem ji půjčenou a po přečtení jsem si ji i koupila, abych se k ní mohla občas vracet. Možná by po jejím přečtení leckterý materialista mohl změnit názor na to, jak život funguje.

Krásná ukázka toho, jak astrologie funguje v praxi. Na řadě životních příběhů je ukázáno, jak životní situace a psychika jedince rezonuje s jeho horoskopem. Velmi poučná a inspirativní kniha.

Zajímavá kniha. Je to již moje třetí kniha optických klamů. Řada z nich se v knihách opakuje. Za největší plus této knihy považuji 3D obrázky, které se v dalších dvou knihách , které mám doma, nevyskytují.

Jedna z nejlepších astrologických knih. Srozumitelně napsána a velmi poučná.

Popisy významů jednotlivých stupňů horoskopu jsou poněkud hůře pochopitelné (alespoň pro mě). Člověk si klade otázku, co tím autor vlastně myslel. Knihu mám stále ve své knihovně. Třeba k ní časem "dozraju" ?

Velmi dobře napsaná kniha, která vám ukáže psychologický přístup k výkladu horoskopu. Jde do hloubky a poskytuje odpovědi nejen na otázku jaký je člověk, ale i proč je právě takový. Bohužel je dnes na trhu velmi málo knih, které by k astrologii přistupovaly z takovéhoto hlubšího pohledu.

Na trhu je velmi málo knih věnujících se partnerské astrologii. Tuto knihu považuji za jednu z těch dobrých.

Praktická pomůcka pro zájemce o práci s tarotovými kartami. Přínosné jsou především návody a popisy různých karetních rozkladů.

Velké množství informací, které využijí hlavně zastánci tradiční astrologie zaměřené především na předpovídání budoucích událostí. Navíc kniha samozřejmě nepracuje s novými transsaturnskými planetami, které v době života autora nebyly ještě známy. Pro současné psychologické pojetí astrologie je kniha v podstatě nepoužitelná. Navíc je poměrně drahá a objemná.

Jedna z nejlepších knih o černé luně na našem trhu. Kniha vychází z vlastních profesních zkušeností autora, je psána čtivě a srozumitelně. Obsahuje velké množství přínosných informací. Větší prostor by ovšem mohl být věnován vlivu černé luny v partnerských vztazích. Jinak knihu jednoznačně doporučuji.

Čtivou a zábavnou formou nás kniha seznamuje s jednotlivými slunečními znameními. Hlubší vhledy v knize nehledejte.

Vynikající knížka pro psychologicky orientované astrology.

Kniha seznamuje čtenáře s astrologickámi pojmy, bude se hodit každému, kdo se chce astrologií zabývat. Mám doma vydání z roku 1993 a je to jedna z mých prvních astrologických knih.

Čtivé, závěr, který rozvibruje vaše emoce. Možná stojí za to, položit si na závěr otázku, jaký ten konec vlastně byl. Špatný nebo vlastně dobrý...?